Sunday, May 24, 2009

Дезинфекција

Морамо сад сви навијачи Звезде да дезинфикујемо град и земљу од животињског свињског смарда и глодарске прљавштине... свак ко је хрват шиптар балија, јевреј пакистанац.. а и црногорски мафијаш мора бити истребљен.. као и домаћи изроди пичке највеће слуге полиције окупатора... навијачи управа и клуб јсд птаризана... једино они који прихвате да у оквиру наше мобилизације се покрсте и постану звездаши , можда се спасу од сигурног линча који долази устанка и северне армије која је кренула..
а и сви из управа ЦЗ и система политичара до медија и финансијксих тајкунских смрадова кoји нису део изабранe небеске звездашке армије...Ми идемо да газимо све пред собом.... да спалимо јна и вратимо наше пехаре... јер Звезда је шампион.. а ако дозволимо да нам овако прљаво краду титулу... нека отму и Косово.. јер исто је и јасно Звезда Србија Косово... а гробари =шиптари..


Поред.. гажења те ниже расе животиња и педераша, битна је дезинфекција зидова нашег града, многи су упрљани графитима гробарских силованих од комшија као деца мала педераша са југа фрањтоваца, синова курви са штајге сељака гробара.. шиптарско балијске агентуре дилера АЛкаљтраза, као и полицијске коалције.... спрејеве у руке ,црвене, и све зидове у црвено-бело....дезинфекција тотална.... ја сам им неке већ поништио.... Делије су похвално кренуле у акцију.. истина је данас на улицама.. а не у окупираним медијима.. Београд је ЗВЕЗДИН http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=8743&postdays=0&postorder=asc&start=420
А и сви треба да се угледамо на самог Бога и Архангела Михајла и Светог Ђорђа који су кренули у акцију и христовом црвеном крвљу страдалом за нас маркирали су , жигосали зграду аждаје фудбалског савеза, крст Светог Ђорђа освануо још после 6. Маја на улазу куће срама на Теразијама, јер су антихристи одредили да се куп игра на тај датум светог религиозног празника.
Сви су ти мали гробари курац пушили даћићу и целој полицијској станици жандармерије само да би заузварт помагали њиховој управи савезу ртс-у да краде, намешта утакмице а њихов мали тим да манипулише јавношћу путем медија,а ко најсвежији пример баскет.. где су прасеће изјаве доминантне пред 5 меч и где режисер преноса даје свакоминутне крупне кадрове ружној гроктавој свињи и криминалцима, смешној квази мафији на трибинама...гробари сељаци дизелаши кич и шунд Србије са прљавим заставама и пичком највећом од комуњарског грба на барјаку... талибанска стока. Дакле, и управа им пуши курац само да би после режим претио свима и Делијама и управама ЦЗ да одустану од борбе за титулу... и од масовних протеста, ратних изјава и сл. само ја то радим, за неке сам можда лудак, одметник, али сам једини ја остао на правом путу општег фашизма (нарвно спортско звездашког.. нацизма) и позивам све остале у крволочан отпор.
Да нису само гробари ти који лижу јаја и сисају мали дачићев орган па да би смањили број карата звездиним навијачима на баскету.., нека се зна да су и говно дачић и пичка издајничка гробарска тадић.. пушили курац американцима јеврејима масонима и цг мафији која ће попити метке од српско-звездашке ДЕЗ групе ускоро.. Јер су пичке продане и раде за светску анти звездашку заверу малих нација држава који знају да је Звезда срце и једни стуб Србије... и зато нам не дају првенство Србије да освојимо... сличним путем иду као у ватерполу где су нас одвојили од воде већ деценијама смо без базена само да не би Србија имала излаз на море... Још једном понављам да је то масонски магијски вуду ритуал.. на велико , а ви сви хипнотисани не видите шта се дешава... јер не гледате на свет трећим оком.. већ са два ока .. исто као животиње... Ми Звездаши смо потомци хиперборејаца.. древне људске расе која је живела у духовној димензији.. и имала телепатске способности... а не у оковима материјалне димензије као данас у власти демиурга, животињских потомака сатане који су основали јсд пакистан.. као и све усрашке, турске клубове и слична срања и организације.
Окултним радњама контроле ума и негативног утицаја на резултате се бави и масонско гробарско говно ж.зечевић и његове слуге из управе фк пеналтизан који је на врху хотела Славија... поставио зекстра цронобелу рекламу... уколико неко од управе ЦЗ и власти не предузме мере да се то ђубре уклони, или неко од организованих група Делија не попне на кров и демолирају тај масонски симбол пре наставка сезоне, ја ћу онда дићи цео хотел у ваздух, невини ће страдати.. мислите о томе.. пред ову 5 кошаркашку утакмицу финала плеј офа градски челници, гробарска цроногорска мафија су свесно измислили реновирање Ресавске улице.. да би тиме поставили барикаде и заобилазне траке око ККЦЗ Red star shop-a , a кад им то није помогло на дан одлучујућег меча пакистанско судијске невиђене крађе титуле одредили су отварање робне куће Београд и радове у Краља Милана..само да би блокирали позитивно енергетско зрачење Ред Стар Шопа преко пута улице... (београђанка је сама по себи је сатанска окултна масонска црна ШЕСТоугаоона грађевина... која је преко студија б емисионог центра.. емитује сигнале контроле ума, а мртво комуњарско говно ду.радовић је упрљао у далекој прошлости вршећи прдизанску пропаганду...)

Гледајући вести о човеку који је ушао са бомбама у зграду председништва Србије да разнесе тадића... и то само због његовог личног проблема... а наш проблем није лични него милионски.. зато ми Звездаши треба да са хиљадама бомби кренемо на владу полицију савез.. да би они бар се повукли и престали да уништавају ову земљу и изазивају непостојеће финансијске кризе и дуговања у ФКЦЗ или да продају титуле у кошарци једној обичној свињетини и његовој албомафији која да није нас не би никад ништа освојила, јер и свињски грип је добила цронобела крмача... Мислио сам да је компликованије ући и напасти председника.. а пошто је изгледа просто... нека се припазе... наравно талмудић нека отпусти гљивицу пичкицу јер је неспособан,можда буде постеђен.

Иначе сви Звездаши да гласају против тренутног режима.. било који избори да су у питању, општински градски државни... против д.странке, спс, заувек да су ови из дс бар наместили титулу у кошарци можда би остали на власти.. овако 5 окт поново за све .. само онај ко изјави да ће дати савез полицију Звезди на управу заувек... може да се над нечему... осталима смрт а камоли глас .


На пакистанским сајтовима се појавила нека пропаганда против Звезде која је смешно одвратан покушај да се сакрије гробарска деценијска сарадња и послужништво режиму... и то усрашком а камоли напем, много више о гробарској прљавој истини имате у овом мом блог посту... и где је анализирана цела њихова историја од почетка света, космоса.. до данас...и откривено је да су они зправо настали од змија пацова бубашваба и осталих.. гадљивих животиња, кад кажем они мислим на Птаризанску управу историју и грб менталитет... коме се понеки наивни Срби грешком поклањају, и тако штете целом људком колективу примајући дух који је настао од нижих раса и животиња за разлику од нашег Звездашког небеског српског духа који је сама љубав и није лимитиран пролажношћу и заснован на мржњи и комплексима.

И напомињем да ДРЖАВА ФИНАНСИРА гробље, ТАКО ШТО ОТИМА НОВАЦ ОД 4 МИЛОНА ЗВЕЗДАША ПУТЕМ ТВ ПРЕТПЛАТЕ да би пуштали 90% преноса са гробарским комплксашима од коментатора и њихових намештених мечева у фудбалу, кошарци.. а да не говорим о свим осталим методама како држава пљачка народ и финансира јсд п мафију, док са друге стране нама ометају доток новца и спонзора... ртс је ове године очигледно одрадио и најзначајнију улогу у крађи титула јсд глупог клуба које ће наравно бити враћене ускоро Звезди праведном власнику, а за кошарку су показали своје издајничко пацовско лице... спалити им зграду.. убити денду, коњину шарца и тијнића !

Ја не знам шта представља тај сајт са кога је ова вест у њиховој стварности.. јер сам га једном кликнуо... је ли то званичан сајт као наши званични сајтови... или нешто приватно попут мог блога... ко уређује ту глупост.. ? која врста људи посећује тај сајт.... сами себе хипнотишу лажима... њихово извртање историје траје већ много дуже.. још од почетка 90-их... трују своје припаднике лажима... то толико далеко одлази да чак неки њихови нису ни свесни да су они усташки туђманов клуб као и муслиманско шиптарско јеврејски пројекат, питање је кад ће порећи да су и југословенски војни клуб за који врло мало људи навија. Страни паразит покушава да се убаци у српски систем неприметно... да се асимилује као нешто нормално и једнако Звезди, не сме се то дозволити... доста је било и свих ових крађа зарад лечења њихових резултатских комплекса малог клуба, њихова опседнутост нама и цео систем тог прљавог ума заснован је само на антизвездаштву.. и већ дуго трује и прети да угрози здрави дух ове нације..

-хаковати им тај сајт и сва остала интернет места где се окупљају пацови и шире пропаганде
-напасти то пацовско легло на јна.. извршити потпуну дератизацију, дезинфекцију, дезинсекцију глодарских инсеката,
-поништити ову најнерегуларнију сезону, ухапсити им управу.... преузети власт у полицији савезима.
-држава да врати Звезди покрадени новац.. и тај спс-ов из 90-их који нам дугују.


У задње време сам мало пљувао глодаре по форумима.. коа београд кафе.. где се гамад накотила... наравно да сам мојом појавом очистио све њих.... али двоје њих курва дебела јасна в и раде полицијко педерско г говно типичан комплексаш... после моје-Звездашке убедљиве победе и доминације по форуму у понижаању у слици и речи..жалиле се пичке тати пропалом крадљивцу бицикла из 28 блока да избрише пола постова.. па велика већина срамоте и бруке за пакистанце тако је остала ускраћена од очију већег дела јавности... али рат је тек почео, Београд навија за Звезду.