Sunday, September 14, 2008

Veliki pas

Kontrolom vremenskih uslova kroz projekat HAARP izazvana je kisa ovog vikenda koja je nesumnjivo uticala na nedeljni Zvezdin rezultat.
http://www.conopljanews.net/harp.html
http://www.ivonazivkovic.net/haarp.htm
judeo masonski vatikanski okupatori sveta u sklopu njihovog plana unistenja Srbije i ostalih nebeskih slovenskih naroda, otvoreno su zadnjih godina poceli da pomazu svoj, a za nas strani ustaski klub ptarizan... ocigledno su im dali na koriscenje oruzja iz Haarp projekta za kontrolu vremenskih uslova, ova kisa danas i ovog vikenda nije slucajna, vec je namerno izazvana, jer blatnjav i los teren i tmurno vreme odgovara samo prljavim zivotinjskim klubovima... silama tame i mraka.



Takodje se neprijatelji sluze CIA programima kontrole svesti, preko svojih repetitora i predajnika koji deluju na odredjenoj ferkvenciji uma emitujuci hipnoticke poruke u podsvest ljudi, tu tehnologiju su patizani dobili u okviru njihove radio stanice. Ta radio stanica i repetitor im se mora srusiti sto pre! koliko sam informisan sediste im je na ruglu lavoru zvanom JNA ...
Crvenobela Zvezdina Masina mora ove nedelje da se pokrene u pravcu Jna!




Da bi dosli do cilja treba prvo srusiti prvu prepreku - onaj zid placa kod tuzne tribine gde su posle mnogobrojnijih Zvezdinih pobeda u derbijima prolivane prljave suze grobara.
Ovo rusenje jna bi bila i poslednja opomena drzavi da se ne zezaju sa nama!
Jer posle pada repetitora, zajedno sa probudjenim i oslobodjenim narodom trebalo bi krenuti uz pomoc Zvezdinog smrtonosnog odreda bagera, rovokopaca prema vladi do tadica i Studentskog trga po ivicu pickicu, takodje sam nacuo da je postavljen na sevrenoj strani jna neki mali neonski natpis imena im kluba, sto je jos jedno sredstvo hipnoze koje treba ukloniti.

Razlog zasto svi zdravi Srbi treba da ustanu i sruse i spale taj cirkus (i okolne automobile) i ujedno najveci dokaz o ustasko vatikanskom masonskom duhu koji kontrolise njihovu svest je i poreklo potpisa njihovog j.s.drustva.

Vidimo ovde znak Ustaske Mladezi .....



a ovde reklamu tog ptarizanskog radija odnosno FKp logo potpisa,
naravno napisanog vatikanskom latinicom .




Ova druga slika je sa Sportske Centrale - Grobarskog sajta -- koji treba da se bojkotuje jer reklamira ovu odvratnu radio stanicu.. koju im je poklonio mirkov i slobin izdajnicki rezim opljackanim srpskim novcem.
I zacudjujuce da nas sajt Delije.net ima za link ovu govnjivu centralu koja je ocigledno vrh njihove internet piramida zla. Neka zmija uvukla se i u nase redove, vidim da delije.net reklamira prakticno i press novine u svom forumu, a te novine imaju baner ptarizanskog smesnog casopisa?! nije mi to uopste jasno... isto kao
i slika grobara koja se nalazi na tom sajtu jeste da je srpski heroj, ali srpski, a ne navijacko sportski, postoje i druge slike, treba imati u vidu da je slucaj bio obrnut, glodari u njihovom prepoznatljivom kompleksaskom stilu ne bi ucinili isto, jer nisu ni Srbi ni ljudi, a poznato je i da svaka slika ima neko odredjeno magijsko dejstvo sto se moze saznati iz proucavanja okultne, tarot i masonske istorije.
Mozda je doslo danas vreme da onaj deo Delija koji je na neki nacin povezan sa neprijateljem proglasi autokefalnost od grobarskog vatikanskog ekumenskog dela u skladu sa pravim Svetosavljem.

Овом приликом честитам срећну нову годину и аутокефалност српској православној цркви и свима нама православним црвено-белим верницима...
Јер наш црвено-бели свет је створен 1-ог односно 14-септембра
..

догодине видимо се на VY Canis Majorisu i Sirijusu!

http://www.blic.co.yu/drustvo.php?id=56859
Na današnji dan, 14. septembra 1219. godine ili 891. godine posle prvog Vaseljenskog sabora, na istom mestu - u Nikeji, proglašena je autokefalnost Srpske pravoslavne crkve, a Sveti Sava je hirotonisan u prvog srpskog arhiepiskopa.

Istovremeno, na ovaj dan je, po crkvenom učenju, ili 1. septembra po starom kalendaru, 558. godine pre Hrista, stvoren svet, pa se on još smatra i novom godinom. Na prvom Vaseljenskom saboru u Nikeji 325. godine, pravoslavni oci ozvaničili su 1. septembar za početak nove kalendarske godine jer taj dan i kod Jevreja predstavlja početak nove građanske godine, mesec zbiranja plodova i pronošenja žrtve blagodarnosti Bogu.
U živopisu Svetoga Save zapisano je da se on sa Svete Gore brodom uputio u Nikeju, gde je bilo sedište vizantijskog cara i vaseljenskog patrijarha, da bi im izložio položaj SPC i razloge zbog kojih ona treba da bude samostalna. Sava je u Nikeji naišao na veliko razumevanje cara Teodora Laskarisa i patrijarha Manojla Sarantena, kada im je kao razlog naveo da bi dobijanjem samostalni SPC postala brana pravoslavlja prema Zapadu - što znači prema katoličanstvu i bogumislima.


Доказ теорије и чињеница да ЦрвеноБели Срби потичу са звезда Sirijusa i VY Canis Majoris - из сазвежђа Великог Пса (Canis Major) - је и појава 14 септембра на Б.Брду пса који симболично представио почетак нашег рађања после настанка света и доласка на ову планету из правца Великог Пса , исто тако је најавио поновно рађање једне нове и јаче екипе Црвене Звезде на земљи. :D



Овај пас се појавио мојим личним посредством путем магијског ритуала призваног у овом горе блог банеру... :) исто тако голови су пали најзад , али победу сам промашио, jer сам још почетник у окултнoj сфери, a и неприродно изазвана киша је учинила своје, временом ћу ипак увежбати своје магијске способности и способности телекинезе, тако да нек се неопријатељи припазе :))