Sunday, February 8, 2009

ККЦЗ ФКЦЗ =Дупла круна или смрт непријатељу

Црвена Звезда у овој 2009-ој години мора повратити покрадене трофеје у кошарци и фудбалу обавезно, ово је питање нечијег живота или смрти.

Вест у медијима која се ширила задњих дана о рањавању певача Аце Лукаса је очигледно опет усмерена против нас.. оранизовано се врше медијски напади где потплаћени новинари те свете три речи "навијач Црвене звезде" доводе у везу са мафијама и клановима.. мали гробарски пацови из јсд птаризан желе да прљањем нашег имена по медијима доведу нас на лош глас на њихов ниво... али су се преварили Звезда и Делије још су јачи и већи... Овим рањавањем очигледно да гробари настављају да пуцају и користе ножеве нападајћи све наше навијаче не само оне из хулиганске приче, већ било кога ко се декларише као звездаш, а на стадиону није био више од 5 пута у животу, мада постоје слике из хале пионир где је Лукас навијач кошаркашког клуба, дакле њиховим комплексима нема краја.

Полиције је ухапсила тек недељу дана после организованог покушаја убиства ножем навијача Звезде/ККЦЗ групицу гробарских пички које су научили да користе ножеве од својих комплексашких вођа који су то "умешно " знање пак примили од њихових усташких, турских, шиптарских управа фк и кк - јсд секте. Ухапшени су петорица педера од којих су двојица имали 20 и нешто година а тројица 17-18... иако су полицијски медији намерно смањивали број година чак и на 15.. а све да би прикрили своје плаћене убице.

Сама чињеница да је ту било много мутних ствари указује мој пост из рубрике Најновије Вести у блогу ....погледати доле десно.....
догађај који се десио на дан Светог Саве, јасно се види да у овој вести нису чисте ствари.. скрива се чињеница да су гробари и полиција заједно тј. да су нападачи ножем у ствари сами полицајци у гробарским редовима, дачићеви одреди терора. Да ли је најзад време за народни устанак и побуну докле да се трпи овај систем.. нека се што пре одлуче они који имају неку моћ.. пре него што народ сам крене у своју вендету узимајући правду у своје руке.
Тим нападом глодара на нашег навијача што је исто што и наше колективно кошаркашко биће а после напада хајдукових хрватских навијача или ко зна кога ( можда жаретових и парангалових синова заједно изрода уједињених поново) на наше кошаркаше у сплиту-резултати КК Ц.Звезде су кренули низбрдо... нелегалним методама су још једном утицали на резултате... кошарке, за које је крива донекле и наш управа у којој се налазе неки убачени елементи који много једу говна и дају бесплатне улазнице стоци.. глуме ту неку миротворну пичкасту политику као и овај режим на власти.. .. измишљају разне смс поруке где им је реклама пакистанског пичко пентаграма на главном месту у утакмици у којој је Звезда домаћин.. мењају грбове , једнобојне дресове... издајници убачени доводе балије кикановиће а сад њихови покушавају и у фудбал да убаце шишића да би изазвали раздор у навијачкој свести..праве нба кокта шоу програме у паузама .итд бескичмењаци који не уливају поверење да ће узвратити крвав ударац и да су спремни да утокама прете талибанској стоци.. којима Звезда није дубоко у срцу нити схваћају њену димензију исправно. Због овог меча у јадранској лиги са црним усташким гробарским играчима управа ККЦЗ треба да тражи тестове за допинг јер је очигледно да су иако уморнији од среде сточари изгледали агресивније и мотивисаније.. чак и њихов комплекс према увек највећем клубу Ц.Звезди је превише недовољан а да није допинг у питању...ако управа није спремна на овакав вид притисака сумња да су продали меч са птаризанима остаје.. бар се надам да је то било на нивоу СД па ћемо ми добити фудбалски дерби заузврат... који би добили и овако поштено јер смо бољи тим. Дошло је време да цркне птаризанска крава.. и у европи и свугде али ко ће да предводи тај поход.. кад управа не зна приоритете, њима је стало до пара и популаризације кошарке... целу кошарку ако треба уништити само да би се напакостило птаризновцима јер су они исто што и шиптари -борба за Косово се води преко Кошарке... напакостити им јер они нису достојни људске врсте .. сетимо се њихове пароле/клетве о умирању... прошле сезоне.. такав трули духовни склоп не заслужује да се радује никад.. стока мишеви пацови свиње рептили и све остале гадне животиње су им били родитељи или узори.

Нападом са ножем на нашег навијача после наше кошарке са памесом... коју су организовано извршили гробари и полиција... проливање њихове гробарске крви би требао да буде наш одговор у овом тренутку..... јер јсд пакистан је у бити једна сатанска секта која само опстаје резултатски захваљујући жртвеним ритуалима.. приносећи нашу крв у магијском обреду праве од нас жртвено јагње... то им не смемо опростити нити заборавити.. још од Аце Радовића...и рушења трибина на баскет дербију.... па до многих других недостојних српства, људске врсте, навијачке свести потеза који су чинили по нечијем налогу са врха.. гробарски турски ватикански менталитет убица педераша и остале гамади , који су наследили из њихове неславне историје клуба...их тера на тај пут и правац.. а комплекси ниже вредности помажу им да склапају пактове са разним сатанским сектама, маговима.. а камоли са разним мафијама шиптарима,балијама и осталим антисрпски орјентисаним шпијунским оргнизацијама. Свако ко је и мало проучавао историју света и религија зна да је приношење жртава у разним облицима у самој бити скоро свих древних религија... а опстало је и одржава се скривено и данас у разним масонским ватиканским круговима... и њиховим сатанским сектама... очигледно да постоје неки људи који верују да ће земља престати да се окреће око сунца и да ће они изгубити власт ако не буде ратова крви и страдања у свету. Систем насиља је дакле карактерна особина тима, клуба, навијача који има седиште на хумском гробљу .. вампири жељни крви, комплексаши, плаћеници усташе језуите ћуркоивћа. Њихова глодарска пакијевска морална вредност и ниво развијене свести је много много нижи од нас Звездаша... Ми чак и у нашој Звездиној химни наглашавамо да смо за поштену борбу, док они следе дух оних прљавих комуниста из 1941 који пуцају по шумама и горама, да ли је ипак дошло време да поразмислимо о нашем будућем стилу.. да им узвратимо слично, док њима не смркне нама неће сванути...како да се бранимо од паразитских вампира? силом часног крста? да, али не махањем по ваздуху него оним најтежим гвозденим да им смрскамо демонску лобању! Да ли уопште да се спустимо на њихов ниво и покажемо им како се утокама, сарадњом са окупаторима, мафијама намештањима контролом савеза судија медија добијају утакмице.. да ли да гепекујемо њихове играче црнце судије тренере .. да ли да им силујемо зорану... да им улетимо на стадион и домове и ватреним оружјем изрешетамо зеку, бјеку, толета, ђунета, ћурку, тодора, данила, свињу, ивицу, бориса... играче и све остале знане и незнане навијаче... да њихова проливена и попијена крв обоји овај град у црвено бело питања су која се верујем врзмају по главама многих добрих праведних људи у овој земљи... а сви добри људи у овој земљи су Звездаши наследници будућег царства небеског које долази, и војска небеских анђела која чека дан страшног суда и почетак тоталне владавине јединог правог спортског клуба и друштва Црвена Звезда.

Звезда је најбољи и најтрофејнији клуб и спортско друштво у овој земљи, то знају сви, тим који има најлепше боје, и најпопуларнији је у народу.. има најјаче навијаче.. и много других нај свари и статистика које немам времена да набрајам.... то знају сви наши непријатељи и имају невиђен комплекс због тога.. а поготово гробари чак и ако успеју понеку утакмицу да наместе и добију као у кошарци... њихова љубомора увек другог слабијег комшије првака света прети да изазове општи рат.... једини излаз... пре него страдају недужни... забранити тај јсдп тим који није исти нити једнак нама црвено-белима, нису спортски вец неспортски колектив они су једна усташко шиптарско балијска јеврејска пакистанска ватиканска масонска удружена организација која се бори против нас - Звезде и Српства и Православља, боре се у бици које знају да неће добити јер победа и вечност припада само Звезди.



АЛО БРЕ , СВИ--- БОЈКОТУЈЕТЕ СВЕ НОВИНЕ ОД НОВОСТИ ДО БЛИЦА ИТД. СВЕ СУ ТО НАШИ НЕПРИЈАТЕЉИ, НЕКА ПРОПАДНУ СВЕ НОВИНЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ КОЈЕ СУ ПРОТИВ МИЛИОНСКЕ ЦРВЕНОБЕЛЕ АРМИЈЕ БОЈКОТ СВИХ ЗВЕЗДАША ОБАВЕЗАН.. ШИРИТЕ ПРИЧУ О МАСОВНОМ БОЈКОТУ, ПА НЕКА ПАЗЕ ШТА ПИШУ ГОВНА НОВИНАРСКА.

ИСТО ТАКО БОЈКОТ СВИХ СМС ГЛУПОСТИ...
БОЈКОТ КОНЦЕРТА АЦ/ДЦ-а НА ЈНА.

СВИ САМО УЗ ЗВЕЗДУ

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ - СМРТ НЕПРИЈАТЕЉУ