Wednesday, July 30, 2008

Ивице пичкице !

Тај прљави прасећи смард ивица, министар полиције, издајник, је јуче крадући српски народни новац од тв претплате.. платио енормну суму за пренос неке утакмице његовог одвратног муслиманског клуба у далеком Азејрбеџану...
( сетимо се кад је Звезда играла тамо.. није било преноса!)...
Овај цео издајнички режим мора да падне, ртс претплату не треба плаћатита јер они нису јавни сервис грађана већ окупационе клике и дачићеве полиције која је ноћас без икаквог разлога нападала недужни народ, гађала сузавцима, пендречила... пичкица ивица је себе овим потезом отписао.. ни за приче о не учествовању мупа у хапшењу српског хероја му више нико не верује... његови жандари уместо да иду на Кососво.. они се залећу на обичан народ који се бори за слободу од окупације издјаничког режима, који уништава наш нејвећи и најтрофејнији клуб Црвену звезду и у фудбалу и кошарци систематски и организовано... док њихови окупирани страно палћенички медији предвођени са у92 подржавају ову робокап полицију која служи највећим изродима не само Србије већ људског рода, медији и људи који су се некад борили против злобе сад незаинтересовано пуштају и чак подржавају овај пре свега СИСТЕМ аждаје да изједа српско ткиво !?!
Што се тиче ових нереда ноћас поред ивице и диктатора ретардића , вероватно одговорност за то што се није ишло до специјалног суда да се ослободи Радован сносе и радикали који су сморили народ са 100 сатним говорима?!... али највише навијачи пакистана и сличних мањих клубова који су вероватно плаћени од полиције да се гађају са њима... (што сигурно не оправдава те корњаче које су блокирали пут којим треба да се иде) . Делије нису одговорни за почетак инцидената који је почео у Македонској улици , јер нису организовно дошли.. а и они који су појединачно дошли били су сво време у Кнез Михајловој док сукоби нису ескалирали. Самим тим јасно је гробари-полиција то је коалиција... пичке највеће продане су једни и други.

Револуција је полако кренула.. веза између птаризана и жутоплавих а и радикала који су сви одговорни једнако за инциденте је јасна, и потребно је да се уклони... пут ка Звездиним титулама биће обезбеђен!
нема предаје..!
http://www.youtube.com/watch?v=uuKiAKcQdqE
.