Monday, July 28, 2008

Gde su, sta rade

Где су и шта радили два Звездина бивша играча и један легендарни психијатар у Црвеној Звезди..

http://srbijazemljaheroja.com/wordpress/?p=741


Драган каже да је његовог стрица све занимало и да је сваки дан користио да нешто ново сазна. Поред гитаре, коју је учио да свира, пронашли смо и књижицу са текстовима и акордима за песме Бијелог дугмета:
- Ето, хтео је да научи да свира гитару и није му лоше ишло. Свирао је и синтизајер, а гусле је узео у руке у сада већ чувеној кафани „Луда кућа”, која је ту у комшилуку. Опуштао се уз класичну музику али само кад мене није било. Заједно смо гледали утакмице - Радован, иначе, навија за Звезду - вести нисмо пропуштали. Уопште није бурно реаговао док би слушао приче о себи и пошто је изузетно духовит на сваку вест о томе да се приближава дан његовог хапшења само би одмахнуо руком у стилу - „Аха, важи”.



Radovan u Italiji navijao za Mihu i Dekija
Nedelja, 27. jul 2008. 14:39


Radovan Karadžić pratio je u Italiji, na stadionu, utakmice fudbalskog kluba Inter i navijao za svoje idole Sinišu Mihajlovića i Dejana Stankovića, izjavio je u intervjuu za italijanski list "Korijere dela sera" sinovac haškog optuženika Dragan Karadžić.

Upitan da li mu je poznato da je njegov stric tokom godina bekstva putovao u Evropu, Dragan Karadžić odgovorio je potvrdno.

List navodi da je treći čovek, koji za sve vreme trajanja intervjua nije napuštao prostoriju, tada rekao da je Radovan Karadžić putovao normalno sa hrvatskim pasošem i pod imenom Petar Glumac.

Na pitanje da li zna nešto o tome, Dragan Karadžić je za "Korijere" rekao da se njegovom stricu "veoma svidela Venecija".

Sinovac bivšeg lidera bosanskih Srba potvrdio je i da je Radovan Karadžić posećivao i druge italijanske gradove i da je pratio Sinišu Mihajlovića i Dejana Stankovića prvo u Laciju, a zatim i u Interu.

Upitan da li to znači da je Karadžić išao na stadion da gleda utakmice Intera, Dragan Karadžić je odgovorio: "Tačno, on je veliki ljubitelj fudbala".

On je rekao da se u poslednje dve godine sa stricem sastajao u Beogradu, ali nije želeo da otkrije gde ga je tokom ranijih godina bekstva viđao.

Ponovio je da je sa Karadžićem komunicirao porukama, da mu je donosio novac i novine i da je bio njegov jedini kontakt. Dragan Karadžić kazao je i da je njegov stric čitao od dnevnih listova pre svega "Kurir", i naravno Bibliju.

On je rekao da je sa Radovanom Karadžićem razgovarao o politici i onome što se dešavalo u porodici kao i da je on prenosio njegove poruke članovima porodice i tražio mu stanove.

Upitan kako je moguće da se na javnim mestima sastajao sa jednim od najtraženijih ljudi na svetu, Dragan Karadžić je rekao da je vrlo dobro znao da je "pod kontrolom" i da je vodio računa tako što bi često menjao prevozna sredstva.

"Jednom smo se čak sreli i na predavanju Dragana Dabića, bila je tamo i njegova asistentkinja Mila Čičak, koja nije bila njegova ljubavnica - kako su prenele novine", rekao je sinovac Karadžića za italijanski list.

Na pitanje da li je bio u Beogradu kada je njegov stric uhapšen, Dragan Karadžić je odgovorio: "Ne, inače ga ne bi uhvatili".

(Beta)


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ово треба послати Топлици, Земану, а и кошаркашима!

Хумана квантна енергија за спортисте


Mi smo energetska bića. Brojni energetski procesi u nama, od kojih zavise sve funkcije našeg organizma, odvijaju se pod uticajem energija višeg porekla , (kosmička energija, prana, mana, orgonska energija, kvantna energija, Sveti duh ...) One teku u nama i oko nas, one su naše najveće dobro i izvor zdravlja i blagostanja .
Zastoj u energetskom protoku vodi u pad vitalne Energije i umor, što je početak svih problema sa zdravljem. Ozdravljenje isceljenje nije moguće bez ponovnog uspostavljanja energetskog balansa . Balans se uspostavlja HQ ENERGIJOM. Naučimo da lečimo sebe i druge Energetska podrška i zdravlju i u bolesti... http://www.psy-help-energy.com/ Sajt Dragana Davida Dabica !


SPORTISTI – BOLJI REZULTATI, DUŽA KARIJERA: uspeh u sportu zavisi od sposobnosti mišića da ponavlja akcije, od takozvane „grčne spremnosti“. Tokom akcije vrši se depolarizacija mišićnih ćelija, vlakana. Depolarizovana mišićna ćelija je energetski prazna. Sledeća mišićna akcija zavisi od brzine i obima ponovnog energetskog punjenja ćelije, REPOLARIZACIJE.

HQ energija pomaže ovu brzu repolarizaciju tako što u milisekundama relaksira iscrpljenu mišićnu ćeliju, a potom je munjevito PUNI energijom

Uspeh u sportu zavisi od sposobnosti mišićne akcije, od takozvane „grčne spremnosti“, te od brzine kojom se ta akcija može ponoviti. Brzina je urođena osobina, i treningom se može popraviti svega desetinu procenata, ali se snaga i izdržljivost mogu menjati režimom života i treninga. Naročito je važna izdržljivost, a ona nije ništa drugo nego broj mišićnih akcija koje se mogu postići u kraćoj jedinici vremena, i tokom dužeg perioda, dok traje takmičenje.

Tokom mišićne akcije vrši se depolarizacija mišićnih ćelija, vlakana. Ta radnja, kontrakcija mišića, troši sav šećer i kiseonik koji mišićnom vlaknu stoje na raspolaganju.

Ta mišićna akcija nastaje na električni podsticaj, impuls koji dolazi nervnim vlaknom. Tada se gubi, prazni električni naboj ćelije – vlakna – i otpuštanje, trošenje energije. Depolarizovana mišićna ćelija je energetski razna.

Kako HQ Energija može pomoći sportisti?

* Najranija korist, koja se dešava munjevito, u milisekundama je repolarizacija ćelije. Električni polaritet ćelije, sa pozitivnim jonima unutar, i negativnim na površini ćelijske membrane, uspostavlja se daleko brže ako je telo sportiste ispunjeno HQ energijom;
* Svi krvni sudovi se šire, protok krvi se ubrzava, a snabdevenost tkiva kiseonikom i hranom se poboljšava;
* Svi kapilari se šire, a kapilari su mesto razmene materijala između krvi i tkiva. Kapilari su veoma uski i ranjivi, osetljivi na zadebljanja u zidu, kao i na aglutinaciju eritrocita, što se dešava kod nepravilne ishrane, energetske slabosti eritrocita, dehidriranosti (česte tokom sportske aktivnosti) pa njihovo širenje deluje blagotvorno na mišić u akciji; Zbog širenja svih krvnih sudova dolazi do brzog snižavanja i regulisanja krvnog pritiska;
* Zbog širenja kapilara brže se odstranjuju raspadni produkti iz ćelije, i ćelija, posebno mišićna, spremna je za nove napore;

Spotisti mogu višestruko uvećati svoje rezultate i produžiti svoju karijeru jednostavnim i prirodnim putem, određivanjem ishrane u skladu sa krvnom grupom – i posebno obukom da upotrebe ljudsku kvantnu energiju (HQE)

Kontakt telefoni : 064 39 33 095 ; 062 18 77 484

e-mail: vitality@psy-help-energy.com ; dddavid86 @Gmail.com