Friday, October 3, 2008

Samo Zvezdina pobeda!





NAPRED ZVEZDO!



Blizi se i taj dan umrece ptarizan, nasoj sreci nece biti kraja i grobari ce nam lizati jaja. Sto se tice sportske strane igraci Zvezde ce dati maksimum i ugaziti gamad iz humske, sila
pravde i ljubavi, borba za istinu protiv nepravde, uz ogroman strah u kostima siptarske ekipe...ukazuje na sigurnu pobedu Crvene zvezde u derbiju. Neprijateljska medijska manipulacija svescu rezima i sluzba grobarskim kompleksim interesima, ne smeju da uticu na nas navijace niti igrace... jedinstveno i hrabro pravac -Marakana pravo do-pobede, pravo-slavlje i titula- sa Zvezdom do zvezda!


Za bilo sta negativo da se desi na terenu ili oko terena i stadiona odgovornost moze samo snositi policija, jsd pakistan, rezim, savez, sudije... to se ne sme dogoditi jer bi u protivnom navijaci Zvezde poveli opet revoluciju i prevrat radi rusenja odnarodjene vlasti.

posle ovih nepravdi i zavera policije sudova rezima....sta posteni narod da misli posle svega.. gde je tu pravda.... kakva nam je to policijsko glodarska drzava, da li treba da nastane gradjanski rat sad izmedju zvezdasa i glupih pakistanaca... da li svi dobri posteni ljudi treba da osnivaju celije otpora... da svi navijaci, pogotovo Zvezdini.. da postaju ekstremisti.. da traze adrese pojedinih zlikovaca iz vlasti kao dacica, lazovica, zbc i t, pa do njihovih pomagaca novinara medija, pandura i obicnih navijaca pakistana a i hipnotisanoih od medija bivsih zvezdasa, pa sve do clanova stranaka koji dobijaju naredjenja sta da pisu i misle od zlikovaca iz stranih zemalja...
Ja sam ovaj DEZ blog zamislio kao malo neozbiljnu i duhovitu koncepciju,ali mozda posle svega sto se desavalo i stvarno dodje vreme da se aktiviram u ekstremnom pravcu, jer ova vec visegodisnja organizovana nepravda i namestanja rezima saveza i jsd prdizana su postali nepodnosljivi za sve normalne ljude kao sto sam ja.


Neshvatljivo je zato da utakmica kupa uefa na jna pasnjaku ptarizanspor -politehnika nije bila prekinuta?!
toletov klub mora biti izbacen iz evrope... jer oni stoje iza svega sto se nama desava. Njihovi navijaci izgleda nisu dali
ni vrbalnu podrsku Urosu , a kamo li nesto vise... pravda i borba za navijacki pokret, za srpstvo, borba protiv sistema, rezima i okupirane drzave od strane vatikana, masona, tajkuna, a najvise borba protiv ustasko turske policije njih izgleda ne dotice.. jer su njhov deo, i u samoj biti pickice i gamad bez casti koja bi prodala i rodjenu majku, za malo para..i da bi slusali njihovu ustasku upravu rukovodjenu tipovima kao curkovic, gorcin s, i onaj mrtvi sloba sve sami pacenicki policijski kompleksaski malog kluba...
http://www.youtube.com/watch?v=QRqe8rbru2o
svi grobari koji su i dalje uporni u izdaji ove zemlje postaju
neprijatelj, i stoga svi navijaci ovog kluba i svako ko je navijao za njih postaje protivnik slobodoumnog pravednog dela naroda... i mora se sto pre ukloniti s naseg puta... i to nasilnim metodama.. slicnim kojim su i dosli do pozicija zloupotreba moci. . Zato apelujem na navijace Zvezde da:
1. za ubuduce evro utakmice ovog tima se ubace medju njih i prekinu im utakmicu... bacajuci suzavce baklje udare..rakete.. na teren ovog pasnjaka... da bi se prekinula utakmica a ustasko policijska govna iz patizana izbacila iz evrope.
.. zbog nereda.
2.franjevacka
gamad su jos jednom pokazala sa su rezimski projekat... 5. oktobra bi trebalo poceti opet sa rusenjem ovog rezima i njihove vlasti.. ali i da dovedemo sami sebe na vlast da ne bi ptarizanka opet noge sirila novim vlastodrscima, taj klub se mora ukinuti ovog puta.
svi navijaci Zvezde treba uvek a pogotovo na dan derbija da biju i napadaju po ulicama grada svakog navijaca pakistana, cak i one najmladje, jer zapamtimo oni su se svi pokazali kao neljudska bica, kao i njihova koalicija - policija. Na stadionu i blizoj okolini ipak se treba suzdrzati od nereda da ne bi klub ispastao.. ali se posle meca
i ubedljive pobede nadam i pocetku rusenja grobarskog rezima i zauzimanju policijskih stanica i medija.

Ko su zaista navijaci ovog kluba, to treba da se zaista zapita svaki normalan, posten i castan covek u ovoj zemlji, a najvise svaki Srbin i Delija...
od koga oni poticu i ko im cini vecinu tribine danas - taj tim je ponikao na stadionu gde su bili sletovi za 25 maj. i gde su dodeljivali nekakvu palicu nekom ustashi. Ako vam jos nije jasno o kome se radi to je onaj klub sto je osnovan pri nekakvoj partizanskoj brigadi u Zagrebu pa je po direktivi prebacen u Beograd a prvi predsednik te nogometne sekcije je opet bio neki ustasa. A da bi bili potpuno sigurni o kojem klubu je rec i zasto treba uvek napadati sve njihove navijace - navescu sve fudbalske "velicine" koje su igrale za njega... na osnovu kojih danasnju ogromnu vecinu njihovih navijaca i clanova uprave cine potomci istih... i zbog cega treba zabraniti zakonom taj nesrpski i neljudski klub.
http://public.carnet.hr/fame/images/hr-ndhum.gif Printable Muslim / Islamic Symbols to be used in Wedding Invitations
Besirovic (Spaho) Rahim
Brovina (Azem) Zenun

Broz
Djambas
Djurovski (Cvetan) Milko
Duplancvic Mario
Duvandzic Josip
Cakar (Rasim) Damir
Cicic (Ismet) Latif
Cimbur
Ferkovic
Firm Vladimir
Foljan (Jonel) Korolian
Funtek
Furlan
Gerasimovski (Todor) Marjan
Glazer Franjo
Hadziabdic Esher
Hajdarevic
Hasanagic (Muhamed) Mustafa
Hatunic (Jusuf) Jusmir
Hatunic (Mustafa) Jusuf
Herceg Antun
Hicman
Hmeljina Drago
Hocevar Edvard
Horvat
Hosic (Salko) Idriz
Hristov (Boris) Georgi
Jakovetic Lajco
Jakus Stevan
Jamakovic (Pasa) Orhan
Janevski Jane
Jia (Jia Zen Cai) Xiuquan
Jovanovski
Jovanski
Juras
Juricko Zdravko
Jusufi (Mahmud) Fahrudin
Juvan (Alojz) Vjekoslav
Jusic (Mehmed) Predrag
Kadenic (Rahmija) Goran
Kapetanovic
Karcev (Mitko) Nikola
Kasom (Boza) Petar
Katanec (Josip) Srećko
Kolev (Simeon) Vlatko
Kozic (Omer) Refik
Kozlovski
Krnjic Josip
Kulenovic (Halil) Nijaz
Kunovac (Murat) Resad
Nikolovski (Dojce) Vanco

Lepherc (Zoran) Nebojsa
Liu (Liu Yi Tin) Haiguang
Majer
Malesev
Masic (Bajro) Sead
Mehandzic
Mesanovic (Muharem) Mensur
Mihajlovski (Kiril) Zvonimir
Milanic (Josip) Darko
Mozgon
Music (Aloga) MirsadNinimaki
Novak (Martin) Djoni
Nuhi (Ramiz) Ajazdin
Omerovic (Redzo) Fahrudin
Palfi Bela
Papec
Papes
Pazman
Pinter (Jovan) Tomislav
Pirmajer (Bosko) Josip
Pitoska (Petraki) Toni
Plojovic (Sabahudin) Emir
Pogarcic (Joza) Ivica
Popesku Stanislav
Popov Jovan
Prekazi (Rifat) Dzevat
Prekazi (Rifat) Ljuan
Ringov (Rista) Vasil
Rupnik Franjo
Sabo (Djuro) Zoltan
Sabov S.
Sadriu (Behram) Isa
Salilhodzic (Fehim) Enver
Sarajlic (Adil) Sead
Sejdiu (Aslan) Elbrus
Selesi
Simonovski Kiril
Skoblar Josip
Smajic (Camil) Admir
Stojanoski (Micko) Milan
Tapiska Anton
Ugljanin (Nedzib) Ismet
Ukic (Ljutvo) Irfan
Vislavski (Joakim) Joakim
Vogrinec
Vokri (Abdulah) Fadilj
Vrhovsek Miroslav
Zagorac
Zagorscak
Zahovic (Jusuf) Zlatko
Zaklan (Isa) Bosko
Zilic (Izet) Sead
Curkovic (Josip) Ivan
Salja (Petrit) Kujtim
Sebalj
SereS Silvester
Serifi (Husein) Rahim
Sostaric Franjo
Spic Djula
Sutevski Sepe
Svaljek Ivan
Zarak
Zigman
Zumbar
Zupic (Sacir) Bajro
- treneri
Franjo Glajser
Ilijesh Shpic
Toni Pogacnik
Florijan Matekalo
Abdulah Gegic

Ante Mladinic
Fahrudin Jusufi

i sve veliki igraci:Mance Draga,Keznam Mateja,Stjepan Bobek...i jos mnogi drugi...Svojevremeno je jedan igrac Partizana izjavio: "Jebesh tim kada ne mozemo da pojedemo kilo mesa"
(na ovim informacijam zahvaljujem se jednom clanu NIBACZA (Nebeske Informativne Bezbednosne Agencije Crveno-bele Zvezdine Armije)


Dakle, zar posle ovog jos postoji neko kome nije jasno da ovaj balijsko siptarsko ustasko madjarsko jevrejsko
korejsko pakistanski antisrpski projekat ne samo da ne treba navijati, nego ga ukinuti i izbaciti iz Srbije.



Sa druge strane smo mi
pravi nebeski Srpski tim od pocetka.. tim pobeda i uspeha... za koga je uvek velika sreca i cast i ponos igrati a posebno navijati.
http://www.redstarbelgrade.com/content.aspx?cultureID=2&ID=38&sectionID=9

Zvezdine zvezde su ne samo bili najbolji fudbaleri na terenu nego i uzor mnogima izvan terena. Rajko Mitic, Dragoslav Sekularac, Dragan Dzajic, Pizon,Piksi
http://www.redstarbelgrade.com/teamDefault.aspx?sectionID=24&cultureID=2


Znaci blizi se taj derbi gde ce na
terenu biti sve po starom= pobeda Zvezde, a za desavanja oko njega.. odgovornost moze da lezi u neprijateljima policiji rezimu i jsdp, i ostalim zverenicima protiv jedine i vecne Zvezde sampiona.
Sudije i savez neka paze kako sude... znajuci kako su nas ostetili prosle sezone, a ove su groblju poklonili i neke penale i ofsajde. Dakle sigurnom igrom na nasem terenu do pobede i 7 bodova minusa, a groblje ce posle posrtati jos vise i gubiti meceve tako da ce Zvezda biti sampion.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/U-susret-134-derbiju-853-c1-content.htm
-статистика после недељнoг 134-ог дербија
Црвена звезда – Патизан
134 58 42 34

Nek veceras svako zna da je Zvezdina pobeda novi sampion i titula nasa zvezda je opet najbolja!