Friday, October 17, 2008

Povratak u '91

Kada nam lose krene uvek se seti - Zvezda je najbolja na planeti!
U tom duhu vratimo se u '91 godinu, ali na jedan drugi nacin...
http://www.youtube.com/view_play_list?p=E5B803D77049F2D8

Slusajuci pesme, muziku i gledajuci spotove snimljene u periodu 1991..mi mozemo da vratimo Zvezdi stari sjaj, ucestalo se danas moze cuti da grobarski kompleksasi pominju 91-u, kao da zele da nas nateraju da zaboravimo duh tog vremena... to rade jer njihovi celnici znaju da ce eventualnim zaboravom te godine smanjiti nasu snagu, stoga mi jos ekstra vise moramo istrajati u ozivljavanju te godine, ali jos sigurno i bolje i vratiti se kroz vreme, slicno kao sto sam pominjao ranije - oziveti duh Kneleta tako moramo vratiti i muziku iz tog perioda. Slusajuci i gledajuci pesme koje su snimane te godine..,vraticemo i osvajacku mocnu Zvezdinu masinu, ovo nije samo kao retro fazon.. vec ozbiljna zamisao - projektovati sebe nazad..3-4 miliona Srba navijaca Zvezde vratice vreme 91-e.. povratak u proslost je moguc jer vreme ne postoji..to je samo varka.

U tom smislu trebaju svi da pustaju i sire ovu plej listu na zurkama, rodjendanima, po klubovima, radio stanicama.. svako ko je zvezdas i radi po kaficima, radio i tv stanicama neka doprinese ovoj akciji, koliko god vam se ne dopadale neke pesme...vrsta i stil muzike( ni meni se ne svidjaju mnoge), ali mora se podneti neka zrtva.. da bi se doslo do cilja i ponovne Zvezdine moci...Isto treba iskoreniti svaku drugu muziku iz upotrebe snimanu u negativnim godinama.... takodje napraviti spisak filmova itd. snimljenih u to vreme... i siriti taj duh, vracanjem mentaliteta naroda iz te godine Zvezda ce opet vladati svetom!

Vecina ovih pesama su sa bilbordove top liste svetskih hitova 91... ostali su.. hitovi i albumi objavljeni te godine tu su neke pesme i iz 90-e, a neki podaci su uzeti i sa britanskih top lista, na zalost podatke domace muzike iz 91 i top lista nisam nasao na internetu, izuzev 2 pesme...!?


Sad, zapocnimo magicno putovanje kroz vreme sa jednim od najvecih hitova...iz 1991

Cos it all begins again when it ends,
And we're all magic friends.

She says: hello, you fool, i love you,
C'mon join the joyride, join the joyride.

Roxette - Joyride .... (u videu obratite paznju na magicnu pecurku- ringispil )



Isto tako za pocetak, povodom gostovanja u Krusevcu naseg crveno belog tima uhvatimo poslednji voz /bus u nedelju sa stajge... krenimo kroz trans i ludilo i pomozimo Zvezdi da u povratku kroz vreme da vrati stari sjaj. Back to the heavyweight


KLF - 'Last Train to Trancentral 12"



DJ Dez vodi Zvezdu u nove pobede...

Golovi iz 2001 godine protiv nedeljnog protivnika..neverovatna pobeda od 9:1.
http://www.crvenazvezdafk.com/Secanje-na-9-1-933-s2-video.htm


I za kraj zato necu reci Napred Zvezdo.. vec Nazad Zvezdo, nazad u 91-u godinu!

Play List...

http://www.youtube.com/watch?v=_8TLxa9Icc8&feature=PlayList&p=E5B803D77049F2D8&index=0