Wednesday, March 4, 2009

Srecan rodjendan crveno beli...

Срећан рођендан црвено бели.. данас је 4. март дан оснивања највећег најбољег најуспешнијег најтрофејнијег спортског друштва на балкану а и шире... као и фудбалског клуба Црвена Звезда Београд... Много победа радости титула желим, у овој 64.-ој години звездашима црвено-белим.. дајте срце на терену и све за Звезду и Србију.. освојите титуле купове и европу...Навијачима желим спремност и срећу уз коришћење свих могућих средсатва борбе против гована из система, полиције државе, јна стадиона и осталих непријатеља... Старији смо сад за годину дана од цронобелих паћеника... и морамо да докажемо да смо газде у Србији... титула и дупла круна Ц.Звезди!

Рођенданска песма Звезди из 1975. године
http://www.speedyshare.com/655307572.html



Веровтно сте видели и чули да стока гробарска уз помоћ антисрпског режима у градској и државној власти и полицији мисли да игра једну кошаркашку утакмицу у Арени .... Blokovi su crveno beli... oni provociraju sa tim...
http://www.youtube.com/watch?v=ozVt9KoH8m8




Malo sam crtao danas, parodija na njihov besmisleni crtez sa derbija.... i ovo je copy paste od copy paste majstora.. samo da osete kaкo је to uzimati tudje ideje... vracam se na njihov nivo retardacije ovim crtezima.. mozda cu ubuduce u ovom blogu tako komunicirati... jer neki zaista ne razumeju jezik reci.
a poruka uz ovu sliku...

I dete od pet godina lepse crta od grobara...



Deratizujmo grad od hibridne mesavine pacova, miseva, svinja i kerova...