Sunday, September 7, 2008

Smrdljiva vojvodjanska banka

Danas sam na televiziji (rts ) gledao reklamu vojvodjanske banke... koja za smisao ima prizivanje pada Zvezde...?! Ova reklama se emituje vec duze vreme, u njoj su kao muz i zena koji gledaju u zvezde da bi dobili stan..koji i dobiju (malo sutra)... a i na kraju ostavljaju poruku da traze i pad tj zrtvu velike Zvezde u zamenu za bebu (verovatno antihrista) . Posle konstantnog emitovanja ove reklame nije ni cudo sto nam je vojvodina otela bodove u novom sadu, i sto padamo ovako na pocetku sezone, sve je to pakosni plan toletove madjarske mafije, i ostalih glodara, dacica, tadica...Ovo je pokusaj rusenja velike Zvezde, jer svi znamo da ne postoji ni jedna druga Zvezda za Srbe i stanovnike ove zemlje nego najveca Crvena Zvezda.. samim tim reklama je jasan magijski ritual kojim se posredstvom kontrole kolektivne podsvesti gledalaca poziva na nas pad, krivci za ovo moraju snositi krivicnu odgovornost i tesku kaznu pred celim srpskim narodom.. koji dozivljava svoje najgore trenutke u istoriji.
A krivica V.B., jsd groblje i medija koji pustaju ovu grozotu je ocigledna.

a najveca sefa svih mafija u okupiranoj Srbiji ustase masona curkovica...
http://www.voban.co.yu/sr/home/mediji/novosti/?id=848

Zato od danas braco Zvezdasi imamo novu metu.. a to su sve ekspoziture ove smrdljive vojvodjanske banke koje se moraju unistiti i opljackati...
Ako odgovorni zele da sacuvaju svoja radna mesta i zdravlje, moraju u roku od 7 dana uciniti sledece dve stvari.
-Prekinuti emitovanje ove debilne reklame!
-50% novca iz banke usmeriti ka racunu FK Crvena Zvezda i takodje postati sponzor i drugom polovinom finansirati ostale klubove sportskog drustva Crvena Zvezda.
-Priznati jezivu cinjenicu o tendeciozno smisljenoj reklami, i otkriti svima vezu sa toletovom madjarskom mafijom...

ako neko ima posto ne znma nista