Thursday, July 24, 2008

Vladari iz senke,mediji...Revolucija!

Оваj блог сам направио на основама мојих коментара и лика и дела са форума..
http://www.bezmotike.com/topklik/viewtopic.php?t=897
тема је посвећена индетификацији и елиминацији нељуди из сенке који нечасно,непоштено ,намештајући зарад њихових интереса управљају спортом, политиком, медијима и тако негативно утичу на Звезду самим тим и на наше животе.
Тај непријатељски утицај испољавају на крајње злонамеран и неправедан начин.. и самим тим ометају Црвену Звезду и њене моногобројне навијаче да остваре своју Богом дану срећу и циљеве, јер је Црвена звезда и цео српски народ симбол поштености и правде, и као најјачи, најбољи и заслужује да влада светом. Та борба мора да се води на свим пољима...бити навијач клуба као што је Црвена звезда је велика одговорност али и част, поред обавезне посете на утакмицама и фанатичног навијања, за нашу ствар треба се борити и изван терена, током целе недеље, сваки дан и на свим пољима и нивоима људског деловања. Многи непријатељи који нису дорасли нивоу наше развијене свести покушавају да нам наметну њихове плиткоумне и животињске оквире игре и законе , такви људи нису људи него паразити... и морају се уклонити..(ово не значи баш физичким средствима већ кроз мудру борбу на све могуће начине)...Борба се , дакле, мора водити пре свега менталним духовним невидљивим путем, уз очување наше културе, традиције, нашег стила и начина живота, држањем чврстих темеља знања ко смо и шта смо...Звезда Србија Београд.. Слова, речи, боје, облици су основни елементи које покреће логос, свети дух, Бог... зато не дозволити утицај непријатеља у ту сферу свести јер на тај начин би они преузели контролу и манипулисали над природом, водом, земљом и живим бићима, судбином, а ми навијачи Звезде смо ти који можемо и треба да управљамо тим стварима...јер смо ми изабрани. Ми смо ти који смо прави и уз јединство и јасан циљ, начин и правац ка победама, неминовно освајамо прва места, титуле које заслужујемо у свим спортовима, јер ми јесмо заувек најбољи.

Најбоља је најбоља најбоља најбоља наша Звезда Црвена ОоО Звезда!

Ово сад што следи су моји копирани постови са форума
http://www.bezmotike.com/topklik/viewtopic.php?t=897


кошарка патризан -панатанаикос = НАМЕШТЕНО

У временима несреће српског народа, и у периоду шиптарских успеха на Косову комшијски прдизански сточари помогнути непријатељима Србије и домаћом политичком мафијом постају очигледни ратни профитери, јер су на таласу повећане српске националне страсти украли ту енергију и троше је на неки тамо баскет...и помажу домаћим издајницима да омекшају и пацифизују српски народ, и створе потпуну утопију заборава на Косово, тако се гробари сад опијају и опијени провоцирају лажним успехом кошаркаша после ове намештене утакмице, што ће код њих изазвати неминовни пад интересовања за Косово, а са друге стране њихово понашање ће утицати на нас Звездаше да нам се повећа љубав према Звезди што ће у многоме умањити вољу за спас Косова, Ти што су власт сад мисле коме треба земља кад имају неки паразитски пројекат да потурају народу да гледа у ватерполиу и кошарци, а ипак тужна ствар је да већина гробара нису ни срби.. него птари, турци, усраше....југословени, самим тим нема чак нико и да се радује, а они срби који су залутали и навијају за тај "клуб" само постају сатанисти, антихристи који славе овај ђавољи шиптарско-усташко-балијски-јеврејски пројекат, да не мисли неко да ће они полицијски плаћеници алцатрази , црни шаховничари са паролама Косово=србија променити нечије мишљење о Косову и утицати на план светских моћника који су решили да нас униште потпуно!?.зар неко уопште обраћа пажњу на неку тамо кошарку спорт популаран само у Србији и по некој европској земљи...(нба није кошарка), све ово форсирање пакистана је лажни трип..и узалудно трошење националне енергије, која је требало бити још првих дана по нелегалном проглашењу независности употребљена за коначни обрачун, и прекинута сва спортска такмичења...али .мафија је одлучила да профитира и да прави пројекат користећи српство и косово, а зашто ти исти не праве пројекат од Звезде?- зато што смо српски клуб, зато што желе само нас да кажњавају и помажу окупаторски клуб, зато и хапсе Џајића и на све начине саплићу наш фудбалски клуб... а кошарку систематски уништавају већ целу деценију.
Патизански тумбаси су играли у евро-лиги тако што су ту дошли нелегално и непоштено, тако рећи преко наше крви, раније су и рушили трибине, судије нас крале у плејофу, а сад давали кош из аута итд. и зато сад од самог ђавола добијају помоћ, ђаво је поносан на њихове нелегалне методе борбе... а заступници ђавола у овој земљи су плавожута говна из демонократске странке која управљају и њиховим и нашим тимом, да они управљају њима..доказ су одвратне новине пресс (које не читам али случајно су ми допале руку)..они су на задњој спортској страни објавили великим словима психолошко пропагандни наслов обрадовићеве наводне изјаве "ne treba nam pobeda" ?!? а унутра величање њиховог режимског ватерполо клуб-пројекта, и текст о неком играчу чукаричког "мађу" као једина најава утакмице ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ, друге новине и медији су исто вероватно слично писали. Сви су они зајдно ратни профитери.. и никакав корист Србија нема од њих.

Косово је Кошарка.. сви видимо да се шиптари шире Косовом исто као гробари Кошарком, случајно или не , наравно да није случајно.. у питању је један вид вуду ритуала....који спроводе зли светски моћници помогнути домаћим издајницима , сви знамо да је пакистан често повезиван и називан талибанским, муслиманским, шиптарским, хрватским клубом и то са разлогом јер су их основали и за њих играли припадници тих нижих народа, знајући то све можда би се могло и рећи да гробари користе ту ситуацију да напредују, или да користе несрећу српског нараода тј. нашу Звездашку несрећу(управу) да безбедно напредују, али ипак мислим да је у питању обрнута ситуација =сатански вуду ритуал, или вештичарење..., изигравање Бога од стране југословенско јеврејских масонских гностика, тај центар моћи руковођен њиховим империјалистичким интересима диктира плавожутим политичарима и полицији да свесно намештају и на све начине..гурају помажу тај паразитски клуб да влада Кошарком да би после утицали да шиптари владају Косовом, да појасним мало боље... знамо сви да је у почетку била реч а реч беше у Бога... реч је невидљива енергија сила која ствара и креира, а ми овде имамо речи звуке као што су КОшарка и КОсово, такође имамо енергију дух шиптара у клубу јсдп-у..свако неправедно намештање утакмица и ширење тог пројекта аутоматски изазива ширење птара по космету.!?!
Зато се морамо сви заједно потрудити, сви људи Срби здравог разума без обзира за кога ко навија да спречимо птарски кошаркашки клуб да намештајући,крадући,напредује и осваја титуле да би сачували наше српско Косово.. још од 99 од када је окупирано Космет нама није омогућено да у кошарци освајамо титуле, или да имамо своје људе у савезу.

Дакле речи као сублиминалне порука изазивају утицај на будуће догађаје.. тако је сос канал у најави ове кошаркашке утакмице обавио тежак облик психолошко пропагандне манипулације свешћу гледалаца са натписом у вестима где је писало.. Продато? тај потез је вероватно осмишљен од старне полиције... сами гробари и тегелтија нису довољно мудри да осмисле тако нешто, та државна режимска помоћ им се мора пресећи убудуће..и не само сосу него и општа медијска слика пред меч која је стварана у јавности је била крајње одвратна и чиста је издаја Косова и српских националних интереса, сос се такође бави психолошким ратом преко смс порука где пуштају имбецилне комплексашке поруке већином гробарских паћеника.. и чак дозвољавају и расистичке увреде.. а овамо им наводно сметају расистички испади у чачку. сос мора да лети са Маракане! Пре неколико дана сам ову поруку искуцао читајући једно 10 минута те поруке, да би им поништио све лажи и манипулације..моја једна реч је снажнија од њихових 100! објављујем овде да би бар негде било прочитано и ово је само обрнута пародија на њихове коментаре...
SOS_
smrdljivi grobarski gurbetski misevi posle potopa u derbiju su izasli iz svojih misijih rupa titovog komunistickog stadiona gde slave fk pentagram i svoju kriminalnu mafijasku upravu jer vole anal sex i da ga primaju u dupe pogotovo u derbijima pa pevaju o parazitu pesme koje nisu u stanju ni da smisle nego kopiraju od nas Delija najjace najbolje najoriginalnije grupe koja je prva u svemu i uvek tukla ptare seljake iz p.skele ciji potomci grobarcici znaju da je Zvezda sampion i da ce biti prvak i da oni mogu samo da namestaju vartople i slicne male sportove kao sto su oni mali nebitni pacovi i crne pickice koji gube uvek na svojem cirkusu i ruglu od livade koje treba srusiti i izgraditi javni wc u ulici Koromana 2 gde je nekad bilo groblje muslimana da bi tamo urinirali posle mnogih popijenih piva slaveci ponovni Zvezdin ulazak u ligu sampiona. Dok srce kuca u nama ti zvezdo nisi sama,ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE, ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ШАМПИОН.

Значи , тако су тим медијским манипулацијама и извршили притисак на судије и овај грчки клуб, а и вероватно утицали на кладионице да спуштају квоте, да би створили притисак и од стране кладионичарске колективне свести, исто тако су хтели да прикрију намештену продату утакмицу од стране обрадовића.. треба зато обавезно спровести истрагу и ухапсити њихову управу, и избацити оба па. клуба из европе заувек, то требају да чине они који су на власти ако не чине онда је јасно да су заверени против нас.

ево сад сам прочитао и неке коментаре на у92 сајту и ствар је далеко гора него што сам мислио...ја као Звездин навијач у задње време као и многи нисам ни пратио кошарку уопште, а камоли гробље и ово патолошко стање њихове свести ми изгледа заиста изненађујуће а знајући да су ушли у неко четвртфинале где ће их ТАУ згазити!... према коментарима утакмице на овом сајту.. видимо не само општу неразумну хистерију комплексаша него и крађу српске енергије. Тог глупог глодара који се тамо радује како није срам да после свих крађа и намештања тројки из аута да уопште навија за тај пројекат, неки тамо се понашају као да су играли са хрватима а не православним братским грчким клубом, сви тамо у преводу у ствари пуше курац тадићу захваљујући му се јер је наместио утакмицу, али ипак је најгоре што тамо пишу људи који се лажно представљају да су навијачи Звезде и као честитају њима и наравно помињу и србију, као да ће србима и косову бити боље што је неко наместио неку утакмицу..., чак нека пичкетина гробарска прети тамо..у стилу ајде да се неко јави и каже да је било намештено.. а наравно таквих је било хиљаду али у92 није обајвио те поруке. Дакле овде имамо спој политичара,глодара, лдп дс странки и наравно полицајаца који шаљући поруке креирају њихову лажну ставрност, ради издаје Косова!

------------------


У овом тексту сам превише пута поменуо Косово а то само из једног разлога зато што је очигледно да гробље користи косовску кризу ради сопствене промоције , а никад ништа конкретно нису урадили за разлику од нас ..Делије оганизују многе хуманитарне помоћи, концерте, људи иду стално доле... планирају се нове акције итд. зар ми треба да се бавимо хуманитарним акцијама да се боримо за косово док паразити звани гробари убирају плодове а управа им се богати на српској несрећи, или у рат сви за Косово или све за Звезду, овако нисмо ни на небу ни на земљи, и треба одбити служење оној држави која даје гробљу да се шири, а нас нападају и саботирају на све начине. Коме одлази новац који је од наивних гробарских сељака на пуним трибинама пионира зарадила њихова управа? све паре иду онима који отимају косово, додику издајнику, плавожутима, ротшилдима... и наравно за куповину судија савеза...., докле ће да се чека да политичари и полиција крену да хапсе њих...?! још једном кажем да треба да се оснује Звездина странка, јер пакистанци још увек имају исту линију људи као да слоба још влада.
Али ипак ово је само кошарка.. фудбал је Звездин увек био и остао, фудбал је наш спорт, упориште за које се мора борити свим средствима....ако ти масони и политичари мисле да праве 10-огодишњи пројекат од њих у кошарци мораће да праве и од нас исто у фудбалу!!! а гробари нек се жале после на пенале итд. на које ми треба да будемо увек поносни...у лш ћемо ући кад тад..и стећи ћемо искуство..и доћи бар до пролећног другог круга ЛШ врло брзо....а ти људи из сенке ће нама помоћи и дати нам оно што је наше, они или неко други, или ћу их ја лично уништити ...почевши од тадића,коштунице...мафије медија и осталих гамади које тотално опаонашају слобин и мирков режим...неко би требао сад да направи списак и црну листу... па нека пазе коме намештају титуле и нека се чувају гнева народа. а и наша фк управа делта нека се припази за кога ради..ово им је последња шанса.. Звезди титулу обавезно милом или силом или лете напоље..нема зезања са фудбалом !!! Зар неко миксли да је случајно ово што се дешава са Звездом задњих деценија.... као наша управе су неспособне,приватизације,прелазни рокови, нема новца државе, блабла, а све је то планска завера.. јер им ми сметамо смета им наша величина...,морамо се зато борити...прво их лепо упозорити да промене своје планове и да нас поштују, ако наставе да нам раде о глави.. насилна борба је једини пут, нећемо ми да будемо жртве неких тамо помућених умова, отпор револуција борба -стоп змијама поквареним.

Дакле општи људски а и народни интерес је да патизани изгубе и буду елиминисании у кошрци и ватерполу..медији нека их не рекламирају...јер ће им се то одбити од главу...:!
значи цимајте гробаре у фазону.. ко дође на меч са Тау-ом кева му курва,тај је издајник..а треба размислити и о постављању бомбе у пионир тј дојави која ће испразнити халу,... бацању сузавца од стране неког убаченог елемента итд. клин се клином избија, напред Тау гази птаре.. за почетак морају се елиминисати. после прасе у затвор...Звезди титула. Наша радост је њихов пораз! Кад већ не можемо да навијамо за Звезду због потеза окупиране управе, навијаћемо за противника овог антисрпског мафијашког пројекта.
Јасно је исто да непијатељи, као вампири овим нелегалним намештањима намерно желе да изазову бес и негативне емоције у већинском Звездашком народу да би метафизичким путем узели нашу енергију-крв и користили је у својим ритуалима и циљевима. Ево ја нећу дозволити да све те провокације утичу на мене не осећам више ништа, само знам да ћу ако треба хладнокрвно таманити глодаре,а поготово ове у сакоима, уколико наставе да нас саботирају.. ако други неће да следе мој пут..бићу као неки одметник без контроле борити се за себе и на свој начин !

Ако мислите сад да сам луд.. то је добар и похвалан коментар јер то онда значи да сам опаснији и непредвидивији за систем, што и треба да буде циљ ове поруке, могуће је да сам можда мало и претеао у неким деловима али то је то..углавном.
Ја се искрено надам да нећу убудуће на овај начин и оволико пуно писати, и трудићу се више да урадим нешто, а овај пост је психотронски магијски ритуал..којим ће непријатељска кола кренути низбрдо.. И обраћам се највише масонима политичарима полицији медијима мафији, патизанима, Делијама... иако неко на форуму није припадник ових организација не мора да се сматра прозваним. Ова револуционарна порука и тема верујем да ће променити нешто позитивно у корист црвено-беле армије, да ће ово пролеће које је почело по традицији бити Звездино.


------------------------

ово је мој стил писања... не мора да се схвати буквално, важно је да се они мало застраше... и да се привуче пажња ... а за сваки случај ја ћу да напишем овај "disclaimer" :
ја и овај сајт не одговарамо за евентуална почињена недела!!!
-------------------------
У вези кошарке само да додам да је ово моја порука која није објављена на блиц и политици сајтовима на коментарима кошарке, а већина тих медија невероватно и запрепашћујуће велича тај пролазак у други круг клуба који опстаје упркос свих крађа неправди према нама и притисцима судија..захваљујући окупационом режиму који само форсира свој клуб а нас иако смо имали свакакве управе уништавају јер им је у интересу да уништавају српски народ и користе га за своје програме контроле ума!
необјављена поруке..
стварно је смешно, одвратно и претерано ово медијско величање овог комунистичког пројекта патизан, каква историјска утакмица бре, шта је то кошарка.. неки мали медијски експонирани спорт...,у каквој реалности ви живите бре!!! и ви и сви медији пишете о ратним профитерима као да су српски клуб, а не као што се зна окупациони!
цитат изјаве дебелог прасца..
"Постали смо европски Прдизан иако је то било суђено другима... Волео бих да још неки наши клубови крену и да се преко тога српска кошарка врати на стазе славе, – рекао је Вујошевић недуго по исцрпљујућем двобоју и дугом слављу са навијачима."
одговор..
Зашто смрадино ниси рекао да сте преко намештања тројке из аута и наше крви дошли тамо...да вас тадић финансира упропашћавајући и продајући Србију и Косово, постали сте дупеувлакачки јевропски комунистички леш, а причаш о неком образу, за тебе је нож спреман ,прасе дебело!
ко високо лети ниско пада....плакаће на крају ваши радујући навијачи када Звезда буде освајала дуплу круну у фудбалу..!!!

цитат 2..
"Требало би да осете мало срамоте они који су причали да је Прдизан „продао” утакмицу Панатинаикосу. Те приче су дошле одавде, било их је и пред мечеве са Будућношћу прошле и ове године, због наводних мојих релација. Волео бих да се све препозна и схвати колико је спорт важан, да Прдизанн коначно добије подршку какву резултатима заслужује."
то сте ви причали као део полицијске кампање..да би сакрили дил са кладионицама.. и панатаникос и патизан у затвор!
све у сему гробари=шиптари!

порука 2
шта је то патизан..никад чуо за то..о каквом историском успеху ви причате..шта је то кошарка..каква је ово напаљена сељачка стока неко се радује нечему ..страшно...и стварно је смешно, одвратно и претерано ово медијско величање неког комунистичког пројекта пратизан, зарад тадићеве предизборне кампање, усташе који распродаје свету српску земљу Косово а овамо нуди њиховим малобројним навијачима намештену утакмицу са обрадовићем..
јел бре ви хоћете да вам сутра стигне нечија дојава о постављеној бомби у вашој згради блица?!..а и осталим поданичким медијима као прессу..који такође издају Србију и свете црвено-беле боје зарад тадићевих покрадених пара од грађана Србије и форсирања овог ратно профитерског окупационог пројекта.


и још ово да додам видите цитат из озлоглашеног пресса...
Dva minuta pre kraja istorijskog meča, pri rezultatu 70:67 za crno-bele, Novica „ubica" sevnuo je.......

дају му надимак убица... јел су они нормални?! а ми треба да се суздржавамо од насиља по форумима Ne, ne, ne

Напред Ракоче, избаци говна из европе!!!


---------------------------------------------------------

Танка је граница између лудила и зајебавања Zbunjen

Данашња изајва тренера оног клуба
Jokanović: Čudne su te sudijske greške
http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=91057

овај смешни кловн , памтимо га из 92 када је после прекршаја над нашим одбрамбреним играчем постигао нерелгуларан гол у финалу купа.. сада је нашао да се жали на судије.. он још живи у 90-им и жели да се врати тај режим као и њихова управа која је поново управља полицијом и политичарима као да су ово 90-е,
овај текст је очигледан покушај вршења притиска на судије...
jokean следи кк прасећу тактику... писао сам горе како су они наместили утакмицу са обардовићевим панатаиксом где су измислили они а не неко други наводну причу о продаји, да би психолошким путем привукли енергију, сад је питање да ли они намештају па се наводно жале на судије... да би прикрили оно што знају сви да гробље поседује савез и све организације.... . било би добро да се жали и да заиста имамо помоћ од судија али немамо ,а надам се да ћемо је имати нека они верују да је имамо јер ће тако имати неки изговор када Звезда буде шампион..такође видимо како они у кошарци намештају годинама и имају своје судије..ко их је ту терао на крађу,морамо и ми негде да имамо и савез и судије.....фудбал је наш!
помиње смрад чист гол из офсајда чукаричког и назива га поништеним, а то су му омогућили
јер су сви инструирани новинари који су одмах потрчали да обичан офсајд назову поништеним голом
, а шта се све дешавало на њиховим утакмицама то нико од медија не пише..сетимо се јесенас пенала у 93.минуту! после свих хапшења.., видели су да су немоћни у дербију..па сад им у ствари смета Бог и божија правда и смета им наша величина, хоће на силу тај окупациони мали клуб за који нико не навија да прогласе великим.. гробарска пичке.
Наша управа би требала за разлику од Џајине и Пиксијеве, да се бори за Звезду и да осуди овог паћеника,..такође Јанковић би морао као Муслин некад да порозива судије..итд.. мада видим да Топлица и управа чак ни не жали да се жале на забрану гостовања навијачима,
http://www.crvenazvezdafk.com/cyr/vesti/vest.aspx?id=493
а камоли да докаже и наброји примере намештања патиизанских утакмица, и са судијјама, Мада гробљу мора да је нестаје новац полако па су у паници играчи ће кренути у бојкот, па се зато жале на судије итд. = титула је Звездина! Ипак ово што они сад причају је доказ да гробље стоји иза хапшења наше управе, зато би Звездашка армија морала да учини нешто у борби против ових гамади из хумске.
Иако им је промењена управа патизани настављају да раде оно што једино и знају да кукају и плачу и прете судијама као и Зекина упарва, исти дух антизвездаштва наставља да их поседује..ЗВЕЗДА једноставно сад мора бити ШАМПИОН јер не сме се дозволити да дух звери из пакла влада нашом светом српском земљом, дух мржње и комплекса који стран нама и који се увек зачиње и кува у шиптарско-гробарској кухињи и тако прети да угрози наш небески народ.

ми навијачи Звезде смо највише заслужни за смену бившег режима, а сад ти гробарски паразити опет успостављају везу са властима... требало смо их протерати у кину и другу лигу као што је писало на оном прекинутом дербију 2001-е , али плавожути су се нашли да их штите и подржавају зекину мафију...због пара, и зато што имају истог газду сороша и ротшилде, а сад чак и хапсе нашу управу... њихови медији се понашају као да су Звезда и п. једнаки клубови.. али ипак нас само хапсе....а ћурковић је на слободи, а у кошарци чак 9 година нас организовано онемогућавају да освојимао титулу, ... Риба се чисти од главе врх државе врх новог светског поретка ЈЕл знају они ко им је обезбедио пут долазак на власт?= ми, а овако нам данас враћају..срамота... да није нас не би било ни њих ...ми се увек питамо, време им истиче... револуција се ближи!

овде да додам и имбецилну вест из политике о годишњици пенала у дeрбију ?!? пропраћену мојим коментаром..

http://www.politika.co.yu/rubrike/Sport/fudbal/SHta-to-beshe-jedanaesterac.sr.html

Како може да се навршава данас када се данас не игра дерби..?! јел та вест из њиховог пропагандног комунистичког часописа или шта?! Да се они нису уобразили или опили од силне власти, намештања и хапшења Звездиних управа.. па би сад само због њих да се мењају фудбалска правила..., а неспособни су у дербијима да дођу до центра...а камоли до шестнаестерца.

НЕМАЈУ ОНИ ЏАБЕ НАДИМАК ПЕНАЛТИЗАН, када стално годинама добијају непостојеће пенале и то у 90-им минутима, за разлику од Звезде којој свирају на малим утакмицама пенале као у прошлој у 90-минуту.

Звезда ће сигурно побеђивати у дербијима још сто година, а пратизани нека се жале, ни нама није свиран слободан ударац са 18,2 метра после играња са левом руком,већ 15 година! па шта ...:o..зашто не би та вест била објављена.... А у кошарци тројку из аута у дербијима нисмо већ 50 година постигли?! :((...
Зашто не напишете колико рецимо Младости из лучана година није свиран пенал против Звезде, или Офку против пратизана, зашто је битан клуб који само захваљујући медијској пропаганди опастаје, јер дерби није дерби већ обична Звездина утакмица...!! !Ми.. Ц.Звезда смо у главној улози и субјекат у овој причи... а ова глупост је са гробарских пропагандних сајтова постављена.
и то је само провокација зарад вршења притиска на судије... у жељи да се врате 90-е године када им је тадашњи режим поклањао непостојеће пенале, али нека знају сви да ово фудбал а не кошарка..да је ово 21 век и да је Божја правда побеђивала у дербијима самим тим и Звезда...ЗВЕЗДА ШАМПИОН!


------------------------------------------


А ево видимо да су гробари наместили своју утакмицу, зато је њихов тренер причао о судијама да би скренуо пажњу да би се мислило на судије а они у ствари купују мафиосе са бежаније. ПОгледајте овај извештај.

Citat:
Valjak" je vozio do 20. minuta, a onda je stao. Tek po koja šansa na obe strane (u drugom poluvemenu najpre je igrač Bežanije Dušan Mihajlović bio u situaciji jedan na jedan sa darkom Božovićem, a golman crno-belih je izašao kao pbednik, a potom je Čadikovski propustio priliku za het-trik).

Trener Partizana Slaviša Jokanović rekao je posle meča da je zadovoljan samo igrom u prvih 20 minuta.

"Mogu da budem zadovoljan rezultatom i igrom, ali samo u prvih 20 minuta. U tom periodu igrali smo onako kako sam želeo, a posle toga dogovor iz svlačionice nije ispoštovan. Bežanija nam je u jednom delu meča napravila dosta problema. Moramo još da radimo na ispravljanju nekih grešaka", rekao je Jokanović i dodao da Božovićeva povreda nije ozbiljnije prirode.

Meč je obeležio i manji incident sa igračem Bežanije Ljubom Baraninom koji je zamanen posle 20-ak minuta igre, a potom je došao do klupe i bacio dres! Trener Bežanije Ljubiša Stamenković poručio je baraninu da više neće igrati dok je on trener.

"Pre utakmice nismo se ni nadali da možemo da dobijemo Partizan. Veoma brzo primili smo dva gola, Baranin se nije snašao i zato sam ga zamenio. Posle primljenih golova bili smo ravnopravni i imali smo svoje šanse. Moram da se izvinim zbog Baraninovog ponašanja, pokazao je nepoštovanje prema klubu, on je 'završio' karijeru u Bežaniji dok sam ja trener", naveo je Stamenković.

а како видимо да су наместили..
Прва искошена реч--значи да медији већ дају лажне епитете кршу од тима који намешта утакмице...

први болдовани део- изашао саам а није дао гол.. јер му је било наређено тако!


други болдовани део--- у преводу бежанија их је пустила у том унапред договореном периоду да постигну два гола.. а после тога он зна да му је тим крш па је незадовољан.

трећи болдовани део --- сам говори за себе... играч незадовољан јер се бунио против намештања, а тренер му још прети...

четврти болдовани део--- тренер бежаније потврђује да је намештена утакмица јер се није надао победи .. X/

а о суђењу нема речи.. вероватно медији сакривају и гомилу непоштених одлука!!!

И шта рећи после овога.. државо хапси гробље !
или ће првенсто бити нерегуларно... а једини праведни излаз је Звезди титула!

_________________Одговор некоме на прозивке о мржњи и глупостима...

Што се тиче глупости, стварно не знам на који део текста се то односи, ствари које ћу написати сад надам се да ће разјаснити неке недоумице. Реч коју сам горе употребио елиминација не треба да се схвати буквално има разних метода уклањања противника из игре.
Што се тиче мржње, мржњу шире медији у спрези са властима и наравно јсд пеналтизан. Ја овим писањем њима само враћам рефлектујем као огледало оно што су ми(нам) упутили, а вама који читате дајем пример како негативно утичу на свест поштених грађана очигледна намештања кошарка пакистана, лажне оптужбе о суђењу из њиховог фк-а, промоција политичара кроз спорт... које власт и медији подржавају, да бар знам да ти медији и масони подржавају нас.. не би овде таласао и правио револуције, овако док не видим сигнале да се систем окренуо у нашу корист морам да се борим док не буде касно.
..видимо ову вест...
http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=91188
Citat:

Uzimaju nam Kosovo, a vi o sudijama!
Nedelja, 23. mart 2008. 14:00

Priče o sudijama i suđenju stare su koliko i sam fudbal. Tako je i u Srbiji, a nova lavina komentara pokrenuta je iz Humske 1, gde su nezadovoljni arbitražama u nekim utakmicama prolećnog dela sezone i smatraju da "ljudi u crnom" duvaju u leđa Crvenoj zvezdi.

U teškom i nestabilnom političkom vremenu, koje u naznakama podseća na neprijatne devedesete, komentar Bogoljuba Stepanovića, predsednika Odbora za sudijska pitanja, zaslužuje posebnu pažnju.

Naime, na kritike suđenju koje je izrekao trener Partizana Slaviša Jokanović, Stepanović daje "patriotski" odgovor.

"U trenutku kad nam je otet deo teritorije, kada nas očekuju parlamentarni izbori, klubovi ne treba da gledaju da li su oštećeni za jedan aut ili korner"(!!!???), kaže Stepanović za "Kurir Sport".

On dodaje da je iznenađen izjavama Jokanovića da je neobično da se toliki broj sudijskih grešaka na štetu Partizana i u korist Crvene zvezde može tek-tako nazvati koincidencijom.

"Čudi me da je Jokanović reagovao na neprimeren način, jer Partizan zvanično nije imao nijednu zamerku na arbitražu u 'večitom derbiju'. Na naš zahtev, analizirali smo suđenje i pismenim putem dostavili mišljenje Partizanu", rekao je predsednik Odbora za sudijska pitanja.

On je istakao da "nije video da sudije prave razliku između klubova Superlige", već da imaju jednak tretman.

Iz Zajednice Superligaša Srbije najavljuju disicplinski postupak protiv Jokanovića i najverovatnije novčanu kaznu.

Crvena zvezda, pak, tvrdi da izjave trenera Partizana ne odgovaraju istini.

Trener crveno-belih Saša Janković je posle pobede nad Napretkom u Kruševcu (1:0) rekao da je bio iznenađen Jokanovićevom izjavom i da se nije nadao da će trener crno-belih to učiniti.

Sportski direktor aktuelnog šampiona Goran Bunjevčević tvrdi da Zvezda "nije favorizovana kod sudija" i smatra da arbitri isto tretiraju sve klubove.

Bunjevčević je "posavetovao" Jokanovića da pazi šta priča, jer "kao javna ličnost mora da vodi računa o istupima u javnosti".

Čelni ljudi Partizana apsolutno su stali iza svog trenera u tvrdnjama o "sudijskom guranju" komšija.

Ова вест је последица оне горе јонановићеве изјаве, иако је у почетку изгледала обећавајуће она је пуштена као наставак приче којом желе да нас увуку у њихову игру, ми би требали да их игноришемо уз јасну осуду, али знајући да су нам поручили са хапшењима да су против нас, игнорисање оваквих изјава ствара слику издаје сопствене борбе.
Комунистичко удбашки пројекат пакистан начелу са зеком, сином озлогашеног удбашког генерала, изазива мржњу и годинама ради на уништавању српског јединства, сад баш у периоду када су Делије направиле своје заставе са сссс само слога србина спашава, они показују да су им мржња и не јединство интерес.. а са друге стране захтевају да се славе њихови ватерполиси,пливачи,тенисери...На потезу су они делови пакистана који би требали да се побуне против те антисрпске управе.. а не да се и даље лажно представљају да су отерали зеку и удбу...
Управа јсдп вади трун из туђег ока, а у својем ни дрво не виде , користе тактике напад најбоља одбрана, ко о чему курва о поштењу,
та пратизанка и они који стоје иза ње баве се давно познатим алхемичарским тактикама: завади па владај и лажним оптужбама...
одакле су извукли своје методе манипулације и прасац у кошарци и јсдфкп управа.. цитат је из овог текста
http://www.ivonazivkovic.net/SVETSKA%20ZAVERA%20Prvi%20deo.htm
"Da li je "alhemijska" doktrina sa podmetanjem i lažnim optuživanjem bila začetak globalne političke doktrine "Divide ut regnes" i "Divide et impera", koju će kasnije vekovima upražnjavati Vatikan šireći svoj politiički uticaj i moć u svetu, propovedajući upravo "mir među ljudima" ? "


Видимо ових дана да паћеничке слуге гробљанске мафије који себе називају навијачима тог клуба, умиишљају да су после ових кошарки ватерпола,пливања постали неко и нешто а нису нико и ништа.. јер су нелегално помоћу режима добили те кошарке и тренутно стање на табели, шта сам хтео да кажем... они су достигли свој врх и морају ићи низбрдо, али постоје људи који можда не капирају то, зато им овим путем поручјем следеће.. вештачки креирани успеси у ватерполу, кошарци, пливању, тенису..и не дај боже фудбалу...омогућио им је садашњи окупациони режим на челу са тадићевом масонском мафијом, неки ту верују да је то у интересу спорта и Србије нпр. да ће неки втерполо донети неку корист Косову..али није, јер објасните ми молим вас како ће то Косово остати српско ако ми побеђујемо у неком спорту и освајамо медаље, све то је чиста манипулација и превара пред изборе..и видљиво је да те успехе само искључиво остварују чланови јсдпа који су финансирани од плавожуте мафије, тај новац су наследили преко ћурковићеве мафије одржавајући тако континутет са слобиним режимом и оснивачима овог ватиканског клуба, ћурка који у вези са ротшилдима није ухапшен и пуштен је да прича глупости у емисији инсајдер само да би свима показали да им нико ништа не може... зато је главна поента да успеси платизана у било ком спорту и у пливању нису српски, него те сатанске мафије која само своје историјске пројекте форсира и то на нелегалан начин помоћу судија поткупљивања, а паре се само врте у истом кругу у којем народ нема неке користи.
А једини прави интерес оних који стоје иза тадића је обављање једног глобалног магијског ритуала ради довођења ђавола на власт, тај ритуал изводе помоћу тог титовог масонског пројекта јсдп.. њима су битне ту две ствари.. пентаграм од њиховог грба и њихово име комунистичког борца, дакле симболи које величају и истичу..у зајдници са комплесашком хистеријом гробарских паћеника... које тако одвајају од зајдничког српског ткива. и изазивају реакцију код већинског Звездашког српског народа чију изазвану негативну енергију после ритуално користе за одређене циљеве, а главни ритуални план им је отварања звездане космичке капије, после које мисле да ће завладати сатанско новог доба, кроз несвесне ритуалне радње у којима људи,навијачи несвесно утичу преко симбола,грбова који подсећају на хорусово око, око луцифера (оно из великог брата) Патизански грб је једна верзија тог масонског симбола.

Овим је доказано да ни спортски ни српски ни људски интерес не постоји да се следи њихов пут, и можда је неком обећан улаз у Агарту, некима паре, некима ново доба, некимa да ће Србија напредовати у свету...али једина истина је да изводе магијски ритуал, зато им треба поручити јасно ..."ево им курац"... нека траже неку другу земљу засвоје експерименте, ми смо господари у сопственој држави и нећемо да учествујемо у вашим играма, доста смо учествовали у кошарци а сад хоће и наш фудбал, неће моћи!


-------------------------------------

Фудбал је важнији и са финансијске и са навијачке стране... 90% људи су почели да навијају уз фудбал..значи у принципу причам о спортовима као појави, а не о неком стилу игре, и није битан спорт битна је ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!
Citat:
Moj prijateljski savet je da malo iskuliras sa satanistickim, kosmickim i ostalim teorijama zavere. Verujem da si nezadovoljan mozda nekim stvarima, ali ovoliku mrznju koju nosis u sebi, jedino ces ti na svojoj kozi i u svojoj glavi osetiti.

као што рекох неоснована мржња, фашизам, клевете других изазива оно што неком изгледа као мржња , али то је у ствари гнев праведника.
Citat:
мржњу шире медији у спрези са властима и наравно јсд пеналтизан. Ја овим писањем њима само враћам рефлектујем као огледало оно што су ми(нам) упутили, а вама који читате дајем пример како негативно утичу на свест поштених грађана очигледна намештања кошарка пакистана, лажне оптужбе о суђењу из њиховог фк-а, промоција политичара кроз спорт... које власт и медији подржавају, да бар знам да ти медији и масони подржавају нас.. не би овде таласао и правио револуције, овако док не видим сигнале да се систем окренуо у нашу корист морам да се борим док не буде касно.

Citat:
Evroliga se i u drugim zemljama potpisuje na 3 godine,

чекај мало за кога ти навијаш?! , значи неко је потписао право на геноцид.. и то је нормално..., ти који су то потписали или су криминалци, лудаци или су они који су им то дозволили одредили унапред да нама дају титуле у фудбалу, све друго би било НЕПОШТОВАЊЕ ЗВЕЗДЕ КАО ИНСТИТУЦИЈЕ И МИЛОНСКЕ ЦРВЕНО-БЕЛЕ АРМИЈЕ , што би могло да има несагледиве последице. Још једном ћу подсетити на чудну паралелност између кошарке и косова.. шиптари потписују уговор са евролигом исто као тачи са натом, европском унијом, да ли се то намерно ради или случајно да ли српска страна свесно или несвесно учествује у том ,не знам,али док спорт не буде очишћен од те квазиполитичке мафије...и док се не расформира ЈСДп, похапси њихов кк , обустави се такмичење у кошарци, бојкотује кошарка и не преузме контрола над кошаркашким савезом, сигурно кошарка не може бити једнака фудбалу...фудбалу нашем последњем упоришту.. фудбал=Звезда.

Само да напоменем да ово пишем као веома паметан појединац а не као члан неке групе, организације итд., и јесте да се налазим у специјалном стању које није добро по здравље.. али је корисно за Звездине интересе.
Планирао сам да искулирам једно време али ипак морам да додам ово па престајем да пишем овде, а топклик може да обрише овај следећи део ако баш сматра нелегуларним.
јер без жеље да се ова тема претвори у неку предизборну кампању...
и у интересу Звезде и само интересу Звездиних победа и титула.. прдлажем да на овој теми треба одредити странку која би најмање штете могла да нанесе после ових избора и жигосати сваког ко ради за мафију која очиглдно навија за стоку јер је основана од сточара, наша величина је оно што морамо искористити пред изборе, не смемо следити систем који је наметнуо правило да је политика забрањена на форумима..само да би политичари безбедно управљали и намештали утакмице.
Дакле невероватно је да неко ко себе назива навијачем Звезде може да толерише систем и власт која му узима народни новац преко разних пореза, итд.. да би тај наш Звездашки новац ишао јсдп-у и њиховим ветреполима и кошаркама, а сад би и фудбалима...
поставићу ову слику.. ватерполо гробарског тренера и тадића

да ли је ово нормално.. ?! да ли је овај седокоси фрнкештајн одлучио да постане нови тито или само ради за исте масоне који праве приватне пројекте од њиховог клуба у ватерполу и кошарци зарад личне промоције, све због мржње према Србима, зар он као председник једне државе сме да помаже само гробарску кошарку и ватерполо... где то има?!.. зар смо се за то борили против слобиног режима, а да милонска звездашка армија брине сад да ли ће се освојити бар неки трофеј ове сезоне у фудбалу, а камоли да играмо у лигама шампиона...овај издајица српских интереса мисли да је наш народ глуп и да ће због исфорсиране медијске заступљености у неком тамо спорту заборавити и продати Косово...

видимо да су данас играли нерешено у ватерполу клубови ове двојице ватиканских слуга, то су наместили јер им је обојици одговарао зарад манипулације свешћу гледалаца тв програма , а могуће и каладионица. Ми навијачи Звезде треба да игноришемо њихове утакмице... ,они дакле не постоје.. нико не сме да их примећује јер то они и хоће да владају у лажи..
талмудић је такође ставио свој шапе на фудбал..и стоји иза ове нове гробарске управе, заједно са турчином р. љајићем, а у Звезди једини траг њихове линије је у спортском друштву где се налазе нижи нивои странке.. као што је Влаховић коме је сигурно новац пречи од Звезде, дакле ситуација је иста као 90-их криминално политички врх на челу гробља = мирко-зека, а данас тадић-зека, а нама отпаци из странки онда је био неки Т.Раичевић...итд, зато једини логични правац нашег напретка није ни први пут отпора мишковићу, ни други пут подаништво мишковићу већ трећи пут а то је ударити на гробље и њих уништити довести их на наш ниво, на тај начин ће се и српство спасити и спречити поробљавање и учешће у масонским играма нашег народа, а Звезда ће бити као на свом терену- господар као што јој и припада.
док се тренутно ми двоумимо да ли да кренемо овим или оним путем ..гробље је кренуло оним путем јер су од почетка на том путу оснивача тог пројекта, тај њихов пут ако би га прихватили манифестовао би се као код њих оснивањем тв и радио станице за контролу ума, тј то је овај делтин пут, а ми би тада били нижа степеница масонске пирамиде од патизана , а то видимо из изјава Спасојевића о пријатељству са т.караџићем и из познавања илуминатске антисрпске(људске) историје.
За кога гласати на изборима погледајмо стање наше политике у овом тексту који је написан пред председничке изборе..
http://www.ivonazivkovic.net/DA%20LI%20JE%20DEMOKRATIJA%20FARSA.htm
значи до сада је јасно да имамо.. дс=непријатељ дсс=непријатељ, лдп=наравно непријатељ, радикали,тома=непријатељ, остале мање странке нису ни вредни помена=непријатељ. Било би добро када би рецимо Џајића довели на власт, али то је мало нереално...мада сви велики људи су били прво у затвору да би после постајали председници, мислим чак да је Џајић и ухпшен само због тога јер је режим имао неке информације да ће он бити следећи председник Србије.
Дакле за кога да гласамо или бојкотујемо..ко од политичара може да обећа да ће највише да учини за Звезду и Србију?

------------------------------------------------

VUJOŠEVIĆ DOBIJA ULICU U ZOO-VRTU!
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=33069&sectionId=44
свињи је ту и место, мада.. вест би и била смешна да не знам да и она показује својевољу гробарске кошаркашко-политичке мафије.
topklik ::
Izdvajam jedan sramotan tekst iz danasnje "Politike" :

Партизан као националнo благо

Трофејни тренер Божидар Маљковић залаже се да Србија прогласи „црно-беле” за добро од државног интереса .

http://www.politika.co.yu/rubrike/Sport/sportske-price/Partizan-kao-nacionalno-blago.sr.html

Da Sramota bude jos veca, on je bio trener naseg KK-a Zbunjen

Одвратнији новински текст нисам прочитао још од... у ствари никад! тако нешто нереално подмукло и тендециозно нисам видео..ни 90-их, какве фразе се све користе да би се прикрила намештена и купљена утакмица.. знајући ко је оснивач новине политика -рибникари, није ни чудо што подржавају тај Југословенски пројекат...
Погледајте део где помињу национално благо... нису ставили КК п, него само то комунистичко име... , њиховог пиона експонента свињу желе да прогласе свецем у ствари антихристом, а прави срби и борба за Косово и милионска Звездашка армија значи треба да испашта. Ne, ne, ne

Али наравно да је ово све манипулација свешћу људи пред следеће утакмице, и сви знају да су они већ државни пројекат, ти масони провоцирају звездашко српску реакцију... зато не желим да палим људе за прелазак на неку герилску борбу, али како су ствари кренуле врло лако може доћи и до тога.
Ко високо лети иниско пада... Бог ће се побринути за ту гамад. Ми морамо се посветити фудбалу долазе одлучујуће утакмице...а када Звезда уђе и још освоји лигу шампиона бићемо заиста проглашени истинским националним благом... Звезда и само Звезда, на целом свету само Црвена Звезда!

-----------------------------------------------------------------------


ДОК ЈЕДНОМ НЕ СМРКНЕ ДРУГОМ НЕ СВАНЕ и КЛИН СЕ КЛИНОМ ИЗБИЈА, су изреке које треба сад следити, док пословица као она са прошлог дербија на јна'у.. "Ко другоме јаму копа, сам у њу упада." очигледно не важи више када мрачне силе владају државом. Сви видимо да смо ми гурнути из кошарке и ватерпола..док режим и масони подржавају отворено само њих..,зато они сад напредују... нас користе као средство...наша средства користе за своје успехе у дворанским спортовима, наша кривица је то јер не схваћамо да је једини пут: док њима не смркне нама не свиће...а њима може смркнути само ако се ми побунимо и урадимо нешто у правцу наношења бола непријатељу. Фудбал је дакле наш спорт...да би Звезда имала успеха у европи мора се радити на расформирању и смањењу утицаја гробља...као што они нама чине у ватерполу и кошарци..где се сад слободно шире са нашим средствима,новцем..на нашој несрећи граде срећу. А Ово сад што се ради у фудбалу изгледа као да они нама поручују овим хапшењима да су кренули стопама кошарке, зато треба искористити тај случај хапшења и свих осталих несрећа и заједно са сећањима на све друге изазване неправде од 90 их 80-их до данас, одлучно кренути ка њиховом уништењу хапшењу и свођењу на маргине јавности. Сви спонзори и држава треба да стану иза нас да Србија и Београд имају један велики клуб Црвену звезду.. која би опет владала Европом и борила се са јединим правим вечитим ривалом Реалом из мадрида у броју европских пехара, они су наш ривал.. не треба нам више овај тзв.дерби и тај ниво.

МЕДИЈИ

Сви смо сведоци у задње време организованог непоштовање Црвене Звезде опште хајке, и очигледних покушаја дескредитације......светог имена ЦЗ, који се води по медијима...хапшења, клеветања..итд., а видимо овде и пример психолошког рата прд дерби, видите наслов?!? http://www.blic.co.yu/sport.php?id=36323 , неки мрачни ум тим путем поручује свести и подсвести народа да престане да навија...Снимите сад и овај наслов на у92 http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=04&dd=05&nav_id=292589
где пише +5 а треба да стоји -5 јер ми смо субјекат они објекат овако у92 отворено покаѕују да навијају за стоку! и наравно гамад није опет објавила мој коментар...
Crvena Zvezda je sampion bila i ostace. Kisa i los teren na uvek tuznoj livadi nisu pomogli PENALTIZANU i njihovim kompleksaskim navijacima da nas dobiju ni ovaj put cak i uz ociglednu sudijsku pomoc koje je patizan imao tokom cele utakmice..
Izdvojicu samo nekе momente u kojim je Zvezda ostecena.
-Faul nad Ninkovom kod izjednacujuceg gola,
-Udaranje Koromana po licu
-Udaranje Koromana sa ledja koje nije ni bio faul,
-Ponisten gol Zvezde pri kraju 1 poluvremena
-vucenje za dres za penal..kod naseg slobodnog udarca
-Karton Gaju zbog nepostojeceg faula iz cisto rasistickih razloga.
-Aut koji je bio za nas a ne njih
-tolerancija krvolocnih startova samo grobarskom timu
-preokrenuta odluka o penalu
-crveni karton njihovom golmanu
-itd. itd.
Zvezda je ocigledno kvalitetnija ekipa... i zasluzuje ovu titulu,dok su svi videli da su komsije puno slabiji i treba da ih je sramota sto misle samo da pritiscima na savez i uz pomoc raznih uticajnih faktora ucestvuju u borbi za titulu, koju Zvezda mora osvojiti uprkos svim tim podmetanjima iz saveza i drugih visih instanci.
ZVEZDO ZGAZI IH SVE!


ја сам задњих дана иѕбегавао да читам и пратим вести и све медије сем Звеѕдиних сајтова , препоручујем и свима да то ураде убудуће..само ЦЗ сајтови, Звездина ревија и стадион Звезде извор информација...бојкот свих осталих, треба да се руководимо крилатицом .. гробари не постоје!
Видимо данас рекламу циту тв на гробљу, ко је њима дао ту ферквенцију ! на сосу рекламирају њихове смешне часописе, пуштају дебилне смс поруке и краду новац народу..

успут да вас питам, нека ми одговори неко ако зна да ли постоји неки смс сајт са кога могу да се шаљу бесплатне смс поруке сосу и њима сличним тв???
За тај режим који им је дозволио да враћају 90'е не треба гласати на иѕборима, једино ако нам јавно обећају помоћ у освајању титула.. и помоћ целом СДЦЗ , зар им није довољно што продају Косово... сад и шиптарима помажу .
У редовима политичара, полиције,новинара треба тражити одговорне за овакво стање, паразитски пројeкат не би могао сам да функционише и намешта да није подржан од њих..Ми навијачи Звезде се морамо побунити и свако посебно претворити у ћелију отпора безумљу.

Кошарка
Што се тиче овог спорта глодари су и ту помогнути политичко медијском завером, вероватно им је и допинг дозвољен (то треба истражити) , Такође имамо пример вести на ртс-у који после овог горе чланка из политике наставља да бесмислено велича стоку... Дерпе страјнић саопштава овако у спортским вестима дневника дан после намештеног меча помоћу судија пакистан-Тау.. "Ово је сигурно златно доба наше кошарке" ?!? Шта му то треба да значи...зар сви гледаоци националног дневника треба да се клањају златном телету, окупаторском олимпијском и кошаркашком комитету, а све ради политичке промоције пред изборе и поромоцију тијанића који уместо да пусти неки нормалан филм, он пушта неку небитну гробарску утакмицу.. које је авала преносила до сад.., па јел знају ти страначки плаћеници да ми Звездаши нисмо од јуче...и да ће те странке на власти изгубити милоне гласова, због таквог извештавања. Задесиће их судбина оних из старог завета који су исто тако правили кипове идоле и златне краве! Комшијама мора црћи та кошаркашка крава што пре!
А ми морамо следити пут јединиих истинских хероја наше кошарке Гуровића и Тунџи Авоџобија морамо стати и рећи доста, нема више, већ на првом следећем дербију.


--------------------------------------

http://www.mtsmondo.com/izbori2008/text.php?vest=92765

У склопу медијске сатанизације и психолошког рата пред дерби шиптарска стока, језуити масони из јсд партјизана на челу са ћурковићем и његовом полицијском групом аљкатраз је пласирала вест о странци рома и Џајићу као посланику, та манипулација дошла из њихове кухиње....веровтнно су и читајући моје постове дошли на ту идеју.... и том паролом коју су развили њоме су индиректно показали да стоје иза Џајиног хапшења.

edit by topklik: ovo sto sam izbacio stvarno nema veze sa medijima niti sa "teorijama zavere"

Зато као последица свега је и настала ова вест о Џајином прихватању кандидатуре... Ми навијачи Звезде не смемо насести на те манипулације... јер ти у92 лдп масони мисле да нас користе да гласамо за њихову гурбетску странку, која чини лево хиндуистичко крило илуминатске (луциферове) завере, а десно египатско крило су масонско јудео ватиканске странке, ствара се привид њихове борбе.
Дакле због свега предлажем општи бојкот избора... наша српска аријевска црвено-бела звездашка раса неће гласати ни за кога сем себе самих, а свим гробарима када револуцијом дођемо на власт, поручујем да ћемо им дати жуте траке да носе око руку.


-----------------------------------

A vidite sta dule celava debela svinja izjavljuje u vezi sinocnje kosarke..
http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=93173
znaci opet su mu sudije krive... zar bar jednom ne moze da prizna da su izgubili jer su picke... i da je crno-belo simbol picketina... Drzava ili neko mora sad da reaguje i da otkaze, ukine ovaj projekt da ne brukaju Srbiju sa njihovim ponasanjem po evropi vise... i da Crvenu Zvezdu milom ili silom dovedu u Evroligu ove sezone! I svaka cast Rakocevicu sto je izbacio seljake iz evrope! Bravo
a i njihov ustaski press u istom stilu pise... da li je ta smrdljiva novina imala ovakve naslove kada su trojkom iz auta pokrali nas plejoff? nije !
smrt pressu!
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=34057&sectionId=44

Sto se tice spaljivanja auta Ninkova isto kao i sale SDCZ tvrdim da su to grobari uradili... oni koji koji slusaju naredjenja njihove uprave mora da stoje iza ovoga... sigurno su mislili da bi to bilo i previse ocigledno da se sumnja na njih da su zapalili i taj auto a i salu SDCZ... ipak njihovi motivi su jasni izazvati unutrasnje sukobe podele klanove u Zvezdi, a drugi motiv im je bio bes zbog ispadanja iz Evrope u vaterpolu i kosarci, ipak glavni problem je njihov pomraceni um , sprega sa rezimom policijom.... i ono sto nam tim potezima porucuju - da mogu da kradu namestaju hapse spaljuju, a onda prosipaju price o navodnoj nasoj krivici.. vreme je doslo da gori jna zajedno sa zekom,curkom i ostalim siptarima koje niko jos ne hapsi! Jer su oni sami odgovorni i za ta hapsenja... a to vidimo jer pacenicki glodari koji rade za njih se postepeno pojavljuju po raznim forumima izlaze iz svojih misijih rupa i pozivajuci se na hapsenja u svakoj raspravi sa navijacima Zvezde koriste taj adut da bi prikrili sopstvena namestanja... u njihovim glavama hapsenje zbog prodaje igraca postaje isto kao i hapsenje zbog namestanja.. a uz to oni su tip ljudi koji nemaju ni cast ni obraz ni ponos i takvim parazitima je normalno da im je klub rezimski klub i da im drzava policija mediji, kradu namestaju, takodje njhov primitivni mentalitet koji je zasnovan na lazima, klevetanjima, manipulacijama pokusavaju da nametnu nama i ovom narodu kao normalan stil zivota...

a takvi su jer su osnovani od Ustaske mladezi pogledajte ovaj U font i uporedite ga sa patizan fontom...


-------------------------------------------------------


Citat:
ZVEZDI KLjUČ U BRAVU

VATERPOLO-ZVEZDA Iznenada, još jedna bura u srpskom klupskom vaterpolu
“Potraživanjem Partizana, juče nam je blokiran račun. Pitanje
opstanka kluba više se ne postavlja. Zapečatili su nam sudbinu”,

kaže Vera Latković, direktorka Crvene zvezde Mladost

Crvena zvezda stavlja ključ u bravu. Ili, Crvena zvezda Mladost, kako se klub zvanično zove. U tome je ključnu ulogu, kako tvrdi Vera Latković, direktorka Crvene zvezde, odigrao – Partizan.

- Račun nam je od juče blokiran. Partizan, putem menice, od nas potražuje dva miliona dinara – rekla je Vera Latković.

Po njenim rečima, pitanje opstanka kluba više se ne postavlja.

- Ovakvim potezom, zapečatili su nam sudbinu! Stavljen je ključ u bravu.

Ali, Crvena zvezda duguje Partizanu.

- Prošle godine smo im dali menicu, uz molbu da se ne zloupotrebi. Dug postoji, ali očekivali smo razimevanje, a ne da neko koristi nečiju muku.Taj klub ima ogroman profit i nije finansijski ugrožen kao što smo mi.

U izjavi za “Sport”, gospođa Latković tvrdi da nije bilo sastanaka čelnika klubova radi prevazilaženja problema.

- Na najgori način su zloupotrebljeni korektnost Crvene zvezde i garancije za plaćanje duga. Partizan je ovo uradio potpuno svestan šta ovakav potez znači za Crvenu zvezdu. Ovo je potez bez presedana u sportu. Nije bilo sastanka u vezi sa nalaženjem rešenja.

Vera Latković kaže da je “ključem” na račun, klub izgubio i novac koji je baš ovih dana trebalo da dobije od Grada.

- Uslov za dobijanje tih sredstava je da račun kluba nije u blokadi. Znači, ništa od para...

Direktorka Crvene zvezde Mladost tvrdi i da Partizan kroz menicu ne naplaćuje samo dugovanja za korišćenje bazena.

- U toj sumi od dva miliona je i obeštećenje za Jovana Cakića i Marka Draksimovića. Očigledno je da nekome u Partizanu nije stalo da gradi ozbiljnu priču što se tiče jačanja srpskog klupskog vaterpola. Seku granu na kojoj sede – izjavila je Vera Latković.

DARKO UDOVIČIĆ, DIREKTOR PARTIZANA ... NIKO IH NIJE IZBACIO

Direktor Partizana Darko Udovičić ističe da Partizan ima razumevanja za druge, ali i da mora da vodi računa o sopstvenim troškovima.

-------------------------------------------------

Сад да одговорим на овај потез усташко,шиптарског итд. клуба.

Као што сам причао горе ЈСД п . усташко масонско легло зла са њиховом плаво-жутом странком и смрдљивим тадићем настављају да нападају наше цело СД у које су поставили своје људе којима не пада на памет да уложе неки динар у вк, наши непријатељи слуге ротшилдове мафије после спаљивања дворане, сад мисле да нас угасе у ватерполу, ова усрашка застава горе и слике месића са тадићем нису случајно стављени овде, а не бих да ту грозоту постављам поново... Уместо ми они се баве тактиком док је једном не смркне другом не сване.. чак и то сами цинично признају .. шта ми сад чекамо?!... бомбе у руке сви и спалити јна, и усташко-војни базен на Бањици, а на следећи дерби у кошарци доћи са тенком као са оне шеталице и сравнити са земљом пионир, заједно са прасцем и овом окупационом управом... И добро ће доћи ове акције свима као тренинг пред повратак на Косово.

Сви знају да та смрдљива демократска странка заједно са дсс-ом учествује у овом, а масонски центар у ЈСД п. на челу са ћурковићем и ђунићем из врха пирамиде организује... зар они сви мисле да су недодирљиви?!.. револуција Звездашке армије је сад потребна, сваки човек ћелија отпора злотворима, не дозволите да се манипулише са нашом свешћу преко окупационих медија... у стварању слике да се ништа не дешава...
погледајте сад ово
http://www.b92.net/sport/vas_komentar.php?nav_id=293629
све сами одвартни плаћеници демократске и лдп странке, глодари и њихови коментари којим стварају искривљену слику реалности... јер им у92 то организује, штитећи тадићев режим пред изборе, где је ту права слика звездашког отпора? ,а ја вам кажем да сваки прави Звездаш у овим тренуцима треба да припрема молотовљеве коктеле спрема се да руши базен на бањици, и трага за главама тадића, градских челника, ћурковића, сороша... гробарима слугама система и режима који без блама пишу поруке и подржавају комунисте.
Овај злочиначки потез шиптарског клуба не сме проћи некажњено, комунистичко југословенско друштво са својим војним базеном који припада титооистичком масонском режиму чији је данас наследник демонократска странка.. отворено и упорно напада цело СДЦЗ који је понос Српства.. води се борба између илумината(југословена) и нас нормалних људи.. ја ово можда и не бих писао да нас организовано не уништавају и у кошарци, спаљују дворане, хапсе фудбалску управу...значи избор нам остаје само - насиљем на насиље.

Знам да је можда и ово све сценарио да би се сад појавио неки политичар да профитира у кампањи тако што ће помоћи ВК, а можда сценарио контроле свести полиције, пред дерби у фудбалу, небитно, ми морамо да се боримо за црвено беле боје без обзира на манипулације политичара пред изборе... морамо бранити оно што је наше... рат су они почели, зато и апелујем на Делије ако неко чита ово да предузму мере одмазде према имовини шиптарске гамади!
Сви на Бањицу! ако ми немамо базен неће ни они!

Zasto grobari vole vaterpolo? Jer samo tako mogu da nose bele kapice !
(kao siptari).
Zloban

ОВО ЈЕ СРБИЈА, смрт комунистима и јсд партијзану!------------------------------------------------------


Што се тиче ватерпола..оно је одраз диктатуре антизвздашког антисрпског режима, њихов базен је југословенски тј јеврејско-ватикански , комунистичке војске... и неправедно илегално је пренет систем власништва на усташу јсдп и шоштара.., сукцесија је највећи српски непријатељ, кад ова говна оду са власти нови владари морају у сарадњи са Звездом и навијачима да испитају историју и ревидирају и укину овај паразитски пројекат или бар да се јасно одрекну веровања да постоји нешто што се зове спортски КЛУБ патизан и заложе се јасно да се историја и имовина, базен тог војног Јсд комунистичког пројекта подели на два дела, од кога ће један припасти нама. Плавожута мафија наследник масонског титоистичког југословенског режима... а њих су сви осудили као највећег непријатеља.. а сад се неки праве глупи и због пара сарађују са сатанским системом издајући Србију. коштуница и биа чије је седиште на бањици у самој близини ватерполо базена који ће вероватно иако ВК Ц.Звезда настави да живи...морати бити срушен и уништен као одмазда за напад на наш ВК.. пред дерби у фудбалу.


КОШАРКА

Citat:
TELEKOM VIŠE NE FINANSIRA ZVEZDU!

Generalni sponzor crveno-belih neće više ulagati novac u ovaj klub zbog njegovih očajnih rezultata! Saradnja će zvanično biti prekinuta na kraju sezone, kada istekne ugovor. Nema rezultata, nema ni para... Košarkaši Crvene zvezde nisu ispunili očekivanja sponzora. „Telekom Srbija", generalni sponzor KK „Crvena zvezda", neće više finansirati ovaj košarkaški klub, saznaje Press! Rukovodstvo ove kompanije odlučilo je da prekine saradnju sa crveno-belima zbog očajnih rezultata ekipe, a sponzorstvo će zvanično prestati na kraju sezone, kada istekne jednogodišnji ugovor.

Pored „Telekoma", Zvezdu će napustiti i sve podružnice ove kompanije, koje su u prethodnih godinu dana sarađivale sa klubom sa Malog Kalemegdana. Inače, „Telekom" je od početka tekuće sezone finansirao Zvezdu sa 75 miliona dinara, a još 15 miliona uplaćeno je Zvezdinoj košarkaškoj fondaciji.

- Rukovodstvo „Telekoma" rešilo je da prekine saradnju sa Zvezdom, a na donošenje takve odluke uticali su veoma loši rezultati kluba. Uloženo je dosta novca na ime sponzorstva, više od milion evra, ako se računa i donacija klupskoj fondaciji, a nikakvi značajni rezultati nisu postignuti. Ekipa je doduše solidno igrala u ULEB kupu, gde je eliminisana od turskog Bešiktaša, međutim, činjenica da nije obezbeđen plasman na fajnal-for Jadranske lige, i to posle dva debakla protiv Olimpije, jasno govori da Zvezda nema tim za velika dela. „Telekom" će ispoštovati ugovor do njegov isteka, po završetku tekuće sezone, ali sasvim sigurno više nikakvih uplata na račun kluba neće biti - saznaje Press od dobro obaveštenog izvora.

Zanimljivo je da je saradnja između Crvene zvezde i „Telekoma" svojevremeno dodatno ojačana tako što je tadašnji prvi čovek „Telekoma" Draško Petrović postao predsednik kluba sa Malog Kalemegdana. Petrović je u međuvremenu napustio funkciju čelnog čoveka „Telekoma", ali se ne zna kakav će biti njegov dalji status u Crvenoj zvezdi, odnosno da li će i sledeće sezone ostati na rukovodećem mestu u klubu.

Inače, „Telekom" ovom odlukom neće prestati sa sponzorisanjem sportskih klubova i pojedinaca, već će i u narednom periodu podržavati ambiciozne i uspešne projekte u ovoj oblasti.

смрт телекому... бојкот телекома... ја ускоро одјављујем адсл и мобилни.. сви ионако знају да се они баве шпијунажом и прислушкивањем разговора и интернета... треба им спалити седиште ! такође потребан је и бојкот мобилних телефона!!! телеком је велико легло зла монополистичка мафијашка говна... они су основани 97'е године у најгорем спс јул периоду, врте новац који перу преко зечевића и ћурковића, Ц.звезда је значи једва успела 98 у кошарци да освоји титулу и онда са њиховом појавом почела је силазна путања нашег кк-а , а сад нам задају и завршни ударац... преко новог директора гробара Радујка Звездашка армија се мора пробудити и кренути у бојкот ове фирме, једини проблем би био како натерати 3,4 милиона звездаша да схвате најзад да је Звезда важнија од модерне технике итд... треба зато обзнанити свим становницима грађанима у земљи истину да они репетитори који ничу свуда око нас као печурке полсе кише - служе за контролу ума становништва... појавом мобилних телефона.. извршена је нек врста пацифизације, гушење патриотског духа..одвајање од корена православља и светосавља убацивање ума у тзв четврту димензију, којом господари сам луцифер.. и пали демони... димензија која се поклања божанству новца, колективни бојкот мобилних телефона је значи потребан... да би се сви вратили у људску димензију у природу и стварну реалност где се зна ко је Звезда и где се поштују њени навијачи ..где влада правда и јединство у Христу.
За кога не гласати на изборима, КО стоји иза телекома? КОштуница. слуга ватиканске мафије, на изборима теба бирати или КОшарка,КОсово или одвратни коштуњави смрад.


Senić: Država će pomagati uspešne klubove
http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=94127

Погледајте ову срамоту, овај сенић је сад у г17 плус...што значи да сорош управља телекомом, на црну листу за одстрел! под хитно! Mајмуне сенилни ко си ти да одређујеш ко је успешан и коме иде новац.., Звезда је увек најуспешнија јер тако каже народ и Бог , а ти слушаш своје господаре...јевреје... масоне..тадића и коштуницу, а када изгубите на изборима јел ћеш и онда причати исту причу... Зaр клуб као пакистан са свим крађама и свињама и навијачима убицама да представља земљу, зар прљави мафијаш даниловић да туче судије а медији и полиција га не осуђују и још не хапсе.
Још једном ћу поновити..за странке коалиције ова два мајмуна тадића и коштунице не гласати никако и бојкотовати изборе...њихов режим и те две странке су исте као некад јул и спс, масони и ротшилди преко сороша и мишковића финансирају обе коалиције. Не дозволите да смрдљиви политичари користе нас људе у њиховој змијској пирамиди богаћења и програмима контроле ума, а овај случај намештеног дербија треба да буде кап која је прелила чашу и да изазове свеопшту побуну и буђење звездашке свести која ће после довести ствари на своје место... све странке које су против наших интереса треба да се боје сваког од нас посебно јер ми држимо њихове гласове, нама треба да је ваљда важнија Звезда од неких пара и послова којим су појединци уцењени и зависни па морају да гласају за њих, бојкот свих системских и страначких фирми, или 5. октобар понововити овог пута до краја и казнити све који немају у свом програму одредбу увек уз Звезду новац само Звезди јер Звезда је најбоља, укинути прдизан, а не као данас да нас не поштују, да се не плаше милионске армије оних којима је Звезда изнад свега.У вези дербија...
новине пресс толико одвратно извештавају да су горе од шиптарског часописа, толико су смрдљиве да је потребна дезинфекција овог града од њих.. јел тачно да им је седиште у Крљице Марије 1 ?! У ствари нашао сам списак адреса свих медија.. ако неко има времена нека их обиђе и запрети мало... http://www.beograd.org.yu/cms/view.php?id=1736

А што се тиче нинослава... мора се њему и савезу послати јасна порука... ако има неко из Врања или околине нека "поприча" слободно мало са њим!!! Написао би још дупло више о фудбалу али немам сад времена.. овај линк ка теми о дербију стављам да би се документовала крађа..и у овом топику
http://www.bezmotike.com/topklik/viewtopic.php?t=921&postdays=0&postorder=asc&start=20
Звездина управа је издала ово саопштење и заказала конфернцију..за петак18..у 13h видећемо шта ће рећи... надам се да неће признати овај меч.. Exclamation neverica
http://www.crvenazvezdafk.com/cyr/vesti/vest.aspx?id=562
И подсетио бих их још да ако се финале купа буде играло на Маракани треба затворити и блокирати капије.. ово треба управа да уради... а камоли навијачи.

------------------------------------------

ватерполо бела капица шиптари=гробари.. желе данас угасе ...

http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=94168

ово вест о остваци помоћног судије је само манипулација краџића и његове мафије, неко је рекао да Нинослав није свирао офсајд све док није видео постигнути гол .. али слажем се са тим судијом да огорчење треба према гробљу бити усмерено, нинослав и они који су га поставили су криви, довољно је и смао присуство уклете особе па да меч буде нерегуларан... Можда је и неко из наше управе...продао меч.., зато нека и тај мисли како по сваку цену титула сад мора остати на Маракани.

Ова сва дешавања са убиствима, крађама утакмица, ме подсећају на период 99-е после рата за Косово.. када су гробари наставили нато зверства и убили Ацу Радовића.., а сад мишеви још понизније по њих убиство у Футогу такође после Косовских дешавања и издаје истог режима који је само друга старна медаље слобиног система. Једино дабро је што смо те сезоне ми освојили титулу надам се да ће тако бити и ове сезоне.. Јер онај који убија и чија управа краде и намешта, онај који чији се навијачи поносе пиштољима, и славе име комунистичког борца који исто тако пуца по шумама и горама, не смеју да представљају нашу земљу и све нас у евролигама.

--------------------------------

Citat:
DRŽAVA UZ PARTIZAN!

Predsednik crno-belih Predrag Danilović zahvalio Ministarstvu za omladinu i sport na finansijskoj pomoći. Država je prepoznala naš uspeh, trud i pošten rad,

Ову наркоманчину треба утоком развалити, режимски пројекат хеј ,а нама су причали те приче, а убацили своју странку да нас уништава. Каже наркоман да је држава препознала успех труд непоштен рад...а уствари препознала је легло трговине дрогом наркомафију..место за прање пара.. ТАј данловић је тукао судије по свалчионицама а камоли да је крао итд. и ником ништа нико га не хапси... оно што имамо овде је државни расизам према Звезди и већинском црвено-белом делу народа, и што се тиче хапшења а и финансирања успешних.

----------------------------------

сад да одговорим дебилима из пеналтизана на саопштење..
Citat:
ali nikada nismo ni pomišljali da pokrećemo javnu kampanju, jer smatramo da takvo ponašanje nije i ne sme biti manir našeg kluba.

Само погледајте новине и медије од 90 па све до прошлог дербија, ни један није прошао да се бјека некад, а сад неко други из клуба није жалио и кукао , наравно неоправдано јер је њима то толико дубоко прешло у навику да не виде дрво у свом оку, а ваде га другоме. Акажу да нису од прошле сезоне издавали саопштења, а зашто би кадасу стваили свог човека на чело савеза. Да неће да прича сам са собом и сам се себи жали, идиот.
Citat:
Nećemo sezati u bližu ili dalju prošlost i podsećati na slučaj „Šipka“ i njemu slične, jer bi to zahtevalo objavljivanje obimne studije.

Да и ми не треба сад да помињемо Пиксијев гол са пола терена 80 и неке који је поништен ?!
Citat:
Drastično smo oštećeni i u prvenstvenoj utakmici odigranoj ovog proleća na Stadionu FK „Crvena zvezda“ i okončanoj pobedom domaćina sa rezultatom 4:1

После свих хапшења и забране нашим навијачима да присуствују величанственој победи, шиптари су се надали и судијској помоћи а кад је нису добили.. онда мора да смо ми платили судију као да ни не могу да замисле да је Бог одлучио да буду силовани са 4 гола, наравно ту се жале на догађаје као црвени и пенал кад је питање победника већ било решено... Тај дерби је један од најчистјих икад. Наше жалбе су сада према судијама и савезу под крађићевом контролом, а њима смета што је судија погрешио.. па су решили да се освете.

помињу нашу утакмицу са чукаричким у купу где им је поништен гол... који је иначе био чист офсајд...значи чим коментатор и њихови медији кажу реч поништен онда мора да је регуларан... ако ћорави рака на сосу помене реч вратар онда је јасно да уташки лоби диктира медије, а снимак показује офсајд.

На исти начин том клеветничком пропагандом они стално годинама слажу цигле своје пирамиде ЛАЖИ које изговарају, које више пута хистерично понављене по сајтовима,новинама..постају реалност...у њиховим главама, а први пут кад смо ми кренули на исти начин мишеви пуцају јер знају да истина побеђује лаж и да им нема више спаса, зид њихових обмана мораће да падне.

Citat:
Od organa zaduženih za vođenje takmičenja očekujemo da odole pritiscima kojima su trenutno izloženi, bez obzira na njihovu organizovanost, sinhronizovanost i agresivnost, i obezbede regularan završetak takmičenja u kome će poredak na tabeli biti isključiva posledica kvaliteta prvoligaških ekipa.

Овим делом крађић очигледно прети из позиције моћи, и тера их да наставе да краду и да се опиру БОГУ и ПРАВДИ... казна их мора стићи за ово, са задњим делом се ипак треба сложити.. поредак на табели треба да одлучи КВАЛИТЕТ екипа, а сви смо сведоци да је Звезда за класу кавлитетнија са квалитетнијим појединцима, док шиптари сем пар медијских промовисних пацова попут диареје немају никог, сви дербији су показали да смо ми квалитетнији и да кад ми желимо да играмо све зависи од нас, самим тим Звезда мора треба и биће прав на табели
Citat:
Prekjuče je odigran 34. uzastopni „večiti derbi“ u kome nije dosuđen jedanaesterac za FK „Partizan“ i ta činjenica, koju do sada nismo želeli da naglašavamo, govori sama za sebe.

Уз овај цитат треба додати и жалбе о броју куп утакмица на Маракани?!
И на крају ВРХ лицемерства, врх осташћености и однарођености уображености комунистичких паћеника у управи патизана, та изјава је доказ комплексашког психијатријско патолошког стања свести у коме се налази та мафија.
Да прескочим овде одговоре типа нисте прешли центар у дербију како да вам се свира пенал итд. Битније зато овде увидети ментално комплексашко стање од кога они пате, иреалне халуцинације егоцентричних психијатријских паћеника, који су били силовани као деца и сад колективно сви њихови навијачи на челу са криминалном управом трипују као да постоји правило или закон да неко мора да добије пенал у 30 утакмица.. ...вероватно никад нису чули за речи срећа бог случајност природа... у њиховим главама мора да је све намештено јер су навикли да намештају па чак и овим саопштењем и изјавама признају и сами себе несвесно издају да су наместили Нинослава и покрали дерби.... То њихово стање свести и политика коју следе је засновано на уображености и узвишености и жељи да тако мали и небитни клуб покаже и оправда се пред својим малобројним присталицама да су они сад велики и силни...да треба правила игре само за њих мењати.. ту ипак морају да схвате једну тужну истину по њих - а то је да смо ми у главној улози и да смо ми увек били и остали највећи клуб и да је тзв. дерби сасвим обична утакмица Црвене Звезде, могли смо се и ми жалити зашто нисмо добили пенал против напретка 30 утакмица или против младости слободан ударац са 28 метара... али нисмо, јер смо реални.
Дакле пеналтизан је уклет и проклет клуб од самог оснивања, рођењем и оснивањем под консталацијом сазвежђа ваге и подзнаком блабла... судбина вечитог губитника им је запечаћена, нико их не воли и само силом и намештањем опстају, а у задње време кад крену да намештају још више тај лоповлук им постаје још очигледнији, требали су бити подељени у сукцесији, али неко их је противразумно задржао овде и зато се то штеточинско малигно ткиво шири полако овим народом.


Зашто они имају такав менталитет, њихов систем размишљања још од оснивања потиче од оног ко их је основао а то су тито, туђман, јевреји, масони. дакле пратизани живе у тој такозваној ОСВЕТНИЧКОЈ фашистичкој, агностичкој, свести јер желе да буду већи него што јесу мали клуб.. док ми и Звезда углавном живимо у Хришћанској димензији дакле трпимо опраштамо волимо... итд..и наше одлуке су крајње моралне кроз историју и наша грађанска свест не разуме тај њихов ментални склоп... ми вероватно ни немамо спискове нити памтимо пенале итд. ми памтимо Бари они фљамутари. први пут смо јавно осудили суђење. Због тог менталитета страном овом народу, они мисле да је то нормално да намештају краду, и да се свете, тај исти систем размишљања је имао и хитлер стрељати 100 за један.. имају га и јевреји..у израелу где за један самоубилачки напад се сравњује цео град палестинаца тенковима авионима... дакле они увек користе тај систем где мисле да су равни Богу.. да су специјални да су изабрани... чак су и у њихов часопсис убацили ту реч... (али и ми имамо навијачку рупу Изабрани.. срећом...) Поставља се питање да ли и ми навијачи и управа треба да верујемо да смо изабрани, да смо виша раса, да ли и ми да памтимо и светимо се намештањем премирањем, да ли ће то водити ка тоталном рату . Реч изабран израел..на хебрејском језику.. значи шампион champion of god...зато сам ја ипак за то да и ми треба да верујемо да смо изабрани и да се боримо безкомпромисно да би тако били шампиони.. јер спорт и није живот.. материјализам је преовладао данас, зато морамо се борити свим средствима... јер ми смо небески изабрани шампионски народ небеска Звезда. Зато свако од навијача Звезде мора да се бори за свој клуб да се труди да не заборави да је изнад свега системског материјалног, да не зависи од разних банака, фирми, новца да буде против система ако је неправедан, јер ми смо најбољи и изнад свега, а управа нека намешта...има морално право на то осле свих година поштења.
Звезда сад треба да побеђује а навијачи да долазе у што већем броју, на стадион да би освојили титулу, али и треба да на све нелегалне начине узвратимо ударце.. ...злочини окупационог режима се морају спречити... видите само како њихови судови зајебавају све нас са Џајићем стално неке жалбе нови напаковане оптужнице за трансфере... све само да би нам демонстрилали њихову моћ, да би стално гледали сцене из марице на тв у новинама.. ми им морамо зато узвратити ударац! ја стварно не знам ко је главни наш непријатељ да ли сама њихова управа има такву моћ контроле полиције и медија, да ли је тадић да ли мишковић да ли америка масони јевреји... надам се да ће неко из наше управе рећи ко је тај ко нас омета од старта сезоне... да би гнев усмерили ка њему... да ли зека и бјека владају из сенке ? а не верујем да су малоумни гробари... мада колико сам чуо неке гласине они су у ствари полиција.. не певају им Делије за џабе песму.. вође-мурија.., чак постоје приче да су њихови навијачи(пандури) из Београда извршили то убиство у Футогу...а овог С.С. су подметнули а он је у ствари питомац полицијске академије. Постоји и моја теорија у вези главног непријатеља а то је да је пакистанска управа успела да дигне из мртвих Тита.. јер ти масони користе тај египатски систем оживљавања, па нам се сад свети и нападајући српски клуб.. а помажући југословенски.. треба му ипак зато глоговим колцем пробости гроб, за сваки случај.Cool
Citat:
NE TUKU SVI GROBARI DECU!

видимо да њихови медији и овим убиством у Футогу скрећу пажњу са поенте... приче да су гробари користили и извршили убниство ПИШТОЉЕМ покушава се да се скрене одговорност њихове управе и полиције, каква управа такви навијачи.., прича се сад свуда о тучама ножевима, чак се пребројавају и мртви, где гробари по обичају наученом у њиховој управи закидају.. и лажу, па тако један дебил на трибина форуму каже да је њихових убијено 7, а наших 1... ја иако нисам у тим групама али помно пратећи медије знам за двојицу страдалих Делија први Аца Радовић - од гробарске ракете и један 90 и неке од Радара..где је ту 1 ?! а сад у суботици један звездаш је избоден и у лесковцу такође оба од ножа, али Делије то не рачунају као навијачки сукоб.... бодења без убиства и ту смо у минусу
са друге стране гробара не знам ни једног, а кмоли 7, вероватно рачунају и слобу новкаовића и артура такача, код њих само знам за смрт једног симпатизера у школској тучи у обреновцу и онај несрећан случај кад је главом од плочник настрадао навијач код сплавова... а што се тиче туче у жаркову ту је јасно да је убијени био комшија спортиста (чак и звездаш) локалне гробарске екипе, али гробари њега промовишу малтене у вођу. Значи лажи и манипулације из пратизанског медијско пропагандног центра ни навијачке сукобе не заобилазе. Наравно ово пишем само да бих разобличио њихове медијских манипулација без жеље да се промовише насиље. Делије су овим потезом 27 минута ћутања (иако наносећи штету тиму и правећи елементарну грешку у психолошком рату дозвољавајући да нешто што је дошло из непријатељског табора УТИЧЕ на свој стил навијања ) и паролама показали да су великодушни и достојни Срби и да заслужују да им клуб Звезда буде првак, док гробари навијајући све време руковођени комплексима и материјалним интересима нису достојни нити заслужују да им клуб игра уопште у европи, држава зато треба да им бар клуб стави на стуб срама... иако се прича да ће и они осудити некад пиштоље и ножеве.. а вероватно добро познајући њихову комплексашку свест пре ће правити поруке везане за дерби или џају.. јер имају ту симпатизерску комплексашку кокаинску мафијашку свест, а не навијачку и људску и српску.

-----------------------------------------


Изјава легенде Звезде и српског фудбала Љупка Петровића о стању у нашем фудбалу..
Citat:
Ako pogledate snimke utakmica OFK Beograda koje sam ja vodio, i dobro ih analizirate, videćete da je potpuno očigledno da jedna grupa ljudi direktno utiče da OFK Beograd ispadne iz ovog ranga takmičenja i da u tom cilju rade sve da to i ostvare. Tendenciozno i organizovano se ta ista grupa ustremila na OFK Beograd i u tom slučaju i mene kao trenera. Nažalost, u našem fudbalu više ne mogu doći do izražaja ni trenersko umeće ni kvalitet igrača, već samo nečija želja da uništi klubove koji ne žele da učestvuju u igrama nekih moćnih nefudbalskih ljudi. Bespoštedna borba za vlast napravila je veliku pometnju u našem fudbalu. Krajnje je vreme da se naprave korenite promene u Fudbalskom savezu Srbije, a naročito u sudijskoj organizaciji - poručio je jedini sprski trener sa titulom evropskog klupskog šampiona, ne navodeći naravno imena prozvanih moćnika.

а што се тиче медијске манипулације... погледајте овај наслов, уместо као до сад навијач..и сл. ставили су Звездаш само да би кривили клуб за најмањи инцидент, настављајући организовани медијски прогон, монтирају нам процесе због БАКЉИ а јоветића нису још ухапсили због БАКЉЕ, а са друге стране њиховог пиштољаша пандура у цивилу третирају као нормалну појаву на трибини.. а од њега је вероватно онај из Футога научио и да пуца.
http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=94860

Исто тако, у вези медија, ти који су на власти из полиције и савеза толеришу оне смс поруке мржње на сос каналу...чак и после убиства пиштољем навијача у Футогу јер је сос заштићени део полицијско-зекине мафије, јер је шиптарској управи је потребна медијска манипулација свешћу где селективно пуштају гробарске поруке намењене креирању лажне стварности, из њихове пропагансдне машинерије засноване на мржњи и комплексима, прошле сезоне није било тих смс порука или бар нису ишли као титлови.. шта нормалан човек који није упућен у спорт може да помисли кад прочита неку гробарску лаж која иде истим смером на екрану као и дневне политичке вести на другим каналима, дозвољава се деци од 10 година да лупају глупости... да се утискују сублиминарне поруке у подсвест гледалаца, и то на нашем стадиону се још толерише........слично је и са целим интернетом, новинама и свим медијима где је дозвољено пропагандној машинерији тог малог клуба и оних који им помажу из валсти да глуме да су неки ауторитет... видимо само тај усташки блиц и пресс шта су објављивали као ово за Тадију, и наравно мени нису објавили коментар на свом сајту... у овој вести..
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=38826
где су једва стидљиво написали да су у питању навијачи пакистана који су палили бакље у аутобусу.
Citat:
Simptomaticno je kako su u zadnje vreme samo glodari ti koji ubijaju, prebijaju neduzne ljude po autobusima.... a niko jos ne odgovara.. sigurno su imali i od koga da se tome nauce - od njihove kriminalne uprave koja krade i namesta tipuje hapsenja, i od njihovog sramnog fudbalskog saveza. Ponasanje navijaca pratizana je tipicno za onog ko se oseca zasticeno i ima podrsku vlasti, medija, a u dubini su strasljivi zecevi, tatini sinovi, koji nikad ponos grada Delije ne smeju da napadnu jer sami znaju da je ovo crveno-beli grad, pa misevi napadaju neduzne ljude u autobusima... Vreme je da neko od vlasti i policije ucini nesto protiv njihovog kluba nedostojnog da bude vise deo buduce postene i casne Srbije, jer riba se cisti od glave.

Због свега требало би вероватно укинути све медије, новине, интернет и мобилне... то су димензије где ђавољи потомци гробари имају боље услове за опстанак и вршење пропаганде, од нас нормалних људи навијача Звезде који смо по природи већи јачи бољи и речитији... и у стварној реалности ћемо лакше побеђивати, што опет не значи да и у овој виртуелној стварности не можемо да наметнемо своју истину, али то нам узима доста времена и здравља.
И на крају да додам још, да пошто речи имају веома велики утицај на будуће догађаје потребно је да навијачи Звезде што више у својим коментарима и порукама, пишу следећу јасну истину.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ШАМПИОН ... CRVENA ZVEZDA SAMPION !!!
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ШАМПИОН ... CRVENA ZVEZDA SAMPION !!!
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ШАМПИОН ... CRVENA ZVEZDA SAMPION !!!

-------------------------------------------

А медијска завера се наставља и даље, погледајте ове коментаре на вест о премештању Џаје у болницу, гробарско-полицијско-усташке мафија и њихових плаћеника, где вичу као у библији јевреји за Христа разапни разапни га...
http://www.b92.net/sport/vas_komentar.php?nav_id=295463....
немају поштовања, ни људскости.. примитивна шиптарска гамад, а њихова браћа у злу са мондо сајта су ме бановали са њиховог форума, а само зато што сам рекао истину... и прозвао их овом поруком...коју су избрисали, у којој сам напао и оног глодара..типичног комплексаша туђмановог ванбрачног сина.. који је вероватно онај лик кога сам приметио на још неким форумима, под ницком -кезман.
Citat:
а јел то слоба новаковић пише из пакла овде, модератори банујте овог дебила и
укините бре више овај непосећени форум.јел видите да само овај усташа славиша , лечи своје комплексе.. како није срамота гробарима и уредницима овог сајта да вређају легенду нашег фудбала и земље док је у болници, кога је њихова мафија непосредно послала у затвор.. да би сад намештали и крали.. или је он запослен у вашој усрашкој сорошевској компанији и зато је форум црн-сив.? као и црна боја у знаку монда који је под контролом сатанско ватиканског лобија, слуге окупатора... патизани марш из Србије !
Звезда је живот

а ова порука избрисана у теми где су навијачи братског Олимпијскоса гађали тренера паоа обрдовића ?!
Citat:
Ма требали су га гађати... утоком као они пратизановци у Футогу, али наша црвено-бела православна браћа нису комунисти који пуцају по шумама и горама као ови гробари.

и ову из теме ЛШ.
Citat:
ЗВЕЗДААААААААААААААААААААААААААА
гробари су шиптари

Значи неправедно и неоправдано сам банован, и страдао у нечасној и борби подносећи тако виртуелну жртву, као опомену свима да истрају у борби за Звездину титулу. А из протеста према њима ћу сад да избацим рссфеед монда из боокмарка, и прделажем свима бојкот овог сајта.... или да одговоре том лику који лупа лажи и глупости, на теми Меридијан лига, где сам написао садашњост није прошлост, треба сад да иде одговор -- садашњост без крађе и намештања...тај куп дерби се не рачуна.. и још додати..да би за њега било боље да не почиње са сликама дерби семафора...јер би му од броја слика и подсећања на гробарско примање голова позлило.
------------
ФК Ц.Звезда ће победити у следећој утакмици, јер Звезда сигурно осваја ову титулу, али Делије неће ићи у чачак, због несхватљиве одлуке савеза да се ово коло игра за Ускршње празнике, ово коло ће бојкотовати и све остале нормалне здраве патриотске групе....само су комунистички обезбожени војно полицијски мафијаши гробари најавили непоштовање Бога и земље у којој живе позивајући своје навијаче на б.брдо.
Зато.. да бог да им пратизан изгубио у суботу, антихристи једни...нека их Бог казни. Још једном су показали да нису достојни српства.... Делије не треба да имају милости према њима, а такође и сви Звездаши према пакистанцима јер су сви они и даље одраз оличење њихове примитивне комунистичке и муслиманске свести... којом управљају јеврејски и ватикански масони, тако радећи на систематском уништавању и поробљавању Срба и људске расе.. Бог сигурно треба казнити тај клуб и њихове навијаче који се поносе крађама и намештањима, пиштољима..мора их сад казнити на земљи, казнити их са поразима у фудбалу и Звездином освајању титуле...,а не само тим што ће горети у вечности пакла, а и ако неко из власти има неки утицај треба отказати помоћ том антихрист пројекату.. јер у супротном ако не буду губили, то би значило да се безбожништво и насиље, и антихришћанство, кукавичлук, издаја и непоштовање Божијих норми и закона овде исплати и форсира..... што би нанело огромну штету овом народу а и целом поретку света... јер самим тим би се изазвали и многи ратови у свету, не би било никаквих моралних кодекса, сви би на силу кренули да отимају, да пуцају, А међу првима би и ја постао насилник, мафијаш, и изравнао многе дугове и неправде према комшијама, а вероватно би и сви навијачи Звезде напустили пут српства и православља и кранули у насилно гажење својих непријатеља.... Међутим надамо се и верујемо да до тога неће доћи јер ће добро и правда преовладати и сви изабрани људи ће предузти све да Звезда освоји ову, а и све остале титуле.

------------------------------------------------коментар на патизанска саопштења..
Овим срамним саопштењима прдизани предводе праву незампамћену медијску клеветничку кампању према нашој медијској кампањи....која је оправдана медијска кампања јер је изазвана очигледном крађом, а наша кампања и није кампања него борба за правду у фудбалу, тако да њима смета само истина, јер они су лаж, наша истина ће победити њихову лаж, иако они привидно имају подршку власти и медија, треба истрајати у борби за коначну победу.

----------------------

manbearpig Veoma srecan


ако сте јуче слушали преносе фудбалских утакмица на радио Београду, онда сте чули и да гробарски фудбалер ринћ није добио црвени картон као последњи играч одбране за бруталан прекршај који је направио.. то је чак рекао и њихов гробарски коментатор, толетова контрола судија се мора зауставити што пре док није касно!

Јсд Педеризан је комунистички пројекат убачен у ову земљу да би разорио српски дух, они уносе и шире страни дух светске масонске мафије, још од оснивања.. преко 90-их, све до данас где их и овај режим озбиљно подржава, огромна већина следбеника и запослених у том пројекту има тај комплексашки менталитет укључујући и њихове тзв. навијаче, који су примером непоштовања бојкота навијања због Васкрса још једном (уз сталне употребе пиштоља) показали да су слуге тог комунистичког менталитета, пуцања по шумама и горама, који је заснован на неверничком безбожничкој матрици размишљања, на систему новца, капитализму, на диктатури насилног наметања ВЛАСТИ коју спроводећи не поштују Божију вољу и власт, а као њихов нус продукт настаје домаћа мафија и њен менталитет, уцена притисака намештања и свега неморалнног. Дакле главни и највећи проблем у овој земљи и разлог намештања, и хапшења у спорту је државно спонзорисана нарко мафија.. која заједно са гробарима и зеко-бјек, ћурком смишљају разне пакости и малвезације (у име њихових нељудских и несрпских интереса, новца и отимања наших титула) и на крају и хапшење наших чланова управе и Џаје, баш када је изабран за председника савеза, јер су њима морал, поштење, спорт нејасне стране речи. А само мали број запослених код њих, зна да тим методама само несвесно служе антихристовом пакленом плану ватиканско јеврејско масонске завере. Потезом хапшења Џаје, Цвелета и Маринковића они су практично симболично ударили на оца сина и светог духа, на православље, на српство, на све поштене људе у свету, да би тако уклонили конкуренцију и довели њиховог луцифера на власт и да би наметнули свима у овој земљи њихова злочиначка "правила игре" која су била страна нашем менталитету. Тим зликовцима новог светског поретка не одговара нико ко се истиче, ко је изнад осталих, ко није део њихове игре, само им послушници требају, а њихови медији и новинари га разапињу , бојим само да Џаја не доживи судбину као ова америчка певачица на крају епизоде..С.П.
http://www.watchsouthparkonline.net/season-12/episode-2-britneys-new-look/
Дакле, видимо да је њима главни непријатељ свако ко има неки ауторитет и слободу, зашто нас уефа толико не воли, зашто измишљају правила против паљења бакљи, шта је ту лоше ако неки навијач испровоциран улети на терен са бакљом и опржи судију или ако Делије направе бакљаду као у Оденсеу, смета им то јер им тако показујемо ко је прави газда у кући, па смишљају правила, док са друге стране изван терена влада онај прави криминал. А њихове квази олимпијске фудбалске уефа улеб организације служе ватиканској завери глобалне доминације кажњавањима клуба гуше нашу вољу наш начин и стил, и намећу њихову масонску игру.
Као што рекох огромна већина навијача тог клуба су ментално програмирани комунисти, јер славе реч патизан, која је у ствари њима прдставља тита, масона комунисту, да ли неко мисли да се случајно емитује током целе ове сезоне она одвартна емисија о титу Црвено и црно на РТСу и то петком увече пред утакмице викендом, те две боје заједно представљају ђавоље боје, такође служе у масонским ритуалима изградњи пирамиде, сви заправо знају да је у главама навијача пратизана.. име тог клуба заиста представља тог тита, да самим тим они њега славе и уздижу, ако би у задњем колу 25 маја не дај боже гробари славили титулу постоји сасвим извесна могућност да се тај непријатељ српског народа симболично ископа из мртвих и оживи, а неки ће после вероватно да га прогласе и за правог Христа , док ће он уистину бити лажни Христ, а тог дана је и заказана геј парада на којој би геј-гробари учествовали и у атмосфери содоме и гоморе славили тог зликовца. Али зато ,због свега овога никако се не сме дозволити да до тога дође, Звезда шампион мора и биће...
Тим својим менталитетом пакистанци намећу свима правила њихове крађе и насиља и неправде, ако би на такав непоштен начин узели нашу титулу, онда би то био путоказ свима осталим да буду изнад Бога да не поштују своју веру и господа Исуса Христа, уместо Христу-Спасу молићемо се Топлици СПАСојевићу да нас спаси и намести сезону, као глодрима Н.Спасић куп, да ли ми зато треба да постанемо нарко мафија.. или да и ми оживимо дух Кнелета идола многих генерација неправедно страдалог, да ли треба увек убудуће и ми да се сваког момента на сваки непоштен нечастан начин боримо за своје циљеве, да користимо као они тактику док једном не смркне другом не сване, да избијамо клин клином, да умре прдизан да се жртвује тај грешни клуб да би нам тада наше сунце свануло, јер очигледно да стварни хришћански закони не владају овом државом одавно, по први пут сам доведен у ситуацију да озбиљно посумњам у теорије да су све религије измислили ти масони ради контроле и коришћења људске свести, и да само мудрији и лукавији успевају у овом свету, да правила не постоје...да смо сви ми равни Богу, али ипак ћу пре веровати да је то само једно искушење, и зато овим васкрснућем Исуса Христа победиће правда и победиће живот над смрћу, а грешници ће се разбежати, наметнуће се и загосподарити наша димензија моћи и победа...а са нама васкрснуће и наша Звезда и њен сјај срушиће зло, таму и намештање пратизана Сви услови сада треба да буду створени да се бољи, правовернији навијачи радују на крају и да бољи и квалитетнији тим освоје титулу, да буде најбоља.Црвена Звезда. Освајањем ове титуле спасићемо и Косово јер ова сезона је одлучујућа у борби за Косово, ако Звезда као симбол Српства освоји титулу и Косово ће бити српско, а не шиптарско, зато не допустимо стоци да нам отме оно што је наше, и треба свим расположивим средствима да тежимо ка остварењу наших циљева, радујмо се пролећу и нашој вечној победи и сунцу слободе.
ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, п. је умро.

----------------------------------------

Zemun pristao da se za Kup igra u Humskoj

Partizan i Zemun postigli su dogovor da finalni meč Lav Kupa Srbije bude odigran na stadionu lidera Superlige Srbije.

Po pravilima Fudbalskog saveza Srbije, finale Kupa trebalo bi da se odigra na neutralnom terenu, ali to podleže promenama, ukoliko dodje do dogovora dva tima koja se bore za trofej.

Čelnici Zemuna, piše "Blic", nisu imali ništa protiv da se finale igra na stadionu Partizana, gde je domaćin svakako izraziti favorit.

Finalni meč je na programu 7. maja od 20.15.

Bravo Karadzicu, izvojevao si jos jednu pobedu Bravo Klanjam ti se, kralju
Треба спречити излазак куп пехара са Маракане! Никако га не дати њима без отпора, организовати..страже навијаче испред музеја, ако треба! Ово је ставрно срамота толетовог криминалног савеза.. да после крађе у купу и не кажњавања судија...још организује меч на титовом стадиону..... Кад тад.. овај куп ће бити поништен!!!

Докле да траје вечна борба добра и зла?! Да ли је време за коначни обрачун...


изабери Звезду

VS

изабери патизан------------------------------------------


Овде сам хронолошки од 92-e до 2008, написао судијске крађе којих се сећам из историје дербија...наравно да их има још.... Ово само да пеналтизан не трипује да има неки изговор за невиђену крађу у овом задњем куп дербију.

-92 финале купа где је пеналтизански садашњи тренер после фаула и гурања у шеснестерцу постигао гол,
-дерби 94? на јна2-2 после крупниковићевих чувених маказица ,вођства 2:0 и промоције песме мој гробареее..гробље је изједначило уз очигледну судијску помоћ..само се не сећам детаља али знам да се нешто нерегуларно дешавало ...
-негативна серија првенствених дербија после 100-ог који их је толико болео, па им је мирко наместио све остале
-дерби на јна када су постигли гол после нерегуларно изведеног слободног ударца који судија није видео ни дао знак да се изведе,
-исти тај дерби где су дали и други гол после ћирићевог очигледног играња руком
- дерби на јна када је тај исти рукометаш ћирић на петерцу после игре руком постигао гол...
-дерби на јна у коме су пратизани повели после очигледног фаула над Стефановићем, а њихови медији су тај фаул назвали ремпловањем.
-Дерби 98-е 4-0 за Звезду где су нам поништена два чиста гола.. требало је бити 6-0 реално за нас
- дерби одигран неколико дана пред бомбардовање, 2-2 , кезман постигао гол из офсајда, тај мајмун је дао и још неке голове из офсајда
-99-е на Јна дррби на коме је извршено убиство ракетом нашег навијача Аце Радовића, а утакмица није прекинута, него је настављена без навијања Делија...уз још неке неправилности
-дерби на јна када је Муслин био искључен.............
-дерби на јна, где бата микровић није добио црвени картон,после РВАЧКОГ захвата над Жигићем
-дерби игран у пролеће 2006 .. није свиран пенал Жигићем.
-дерби на Маракани завршен са 1-1 када су постигли гол први гол после више година паузе.. постигнут после непостојећег слободног ударца... исто као и овај задњи куп на Маракани- слободан ударац непостојећ!
-дерби којим је непоштено прекинута серија наше непобедивости у дербијима, на том мечу низ
неправилности.. од сумњивих офсајд позиција код њихових голова, до недосуђеног прекршаја над нашима који је предходио њиховом голу, преко опет непостојећи слободан ударац после кога су дали гол, и наравно смиљино махање корнер заствицама и бакљама, а да није добио картон и искључење.
-1-1 на јна 2008 низ неправилности, пенал недосуђен над Kороманом...поништена одлука о пеналу у задњем минуту...
-задњи куп дерби на Мaракани, наравно једно од најгорих суђења у историји дербија, поништен регуларан гол Милијаша због офсајда..итд.
--постоје и дербији у којима смо победили упркос судијским крађама.. нпр..дерби на јна 98' на јна 0-2 где нам је искључено више играча
-дерби на Маракани 2000 који смо победили 2-1, ту је поништен регуларан гол Пјановића због офсајда, а после тога је ипак постигао гол и то док је север скандирао име Аце Радовића !!!

И још много примера ..ако неко још боље памти нека допише....још и датум,годину, резултат и име судије...
Ипак упркос свему Звезда је и даље знатно и далеко бољи тим у тзв. дербијима.

-Што се тиче осталих утакмица који нису дербији пеналтизани су познати по бројним головима у 96 минуту , честим головима у 90-им минутима из пенала, у задње три сезоне гинисов рекорд по броју пенала по сезони мислим да сам прошле избројао у једном трнеутку 16, поништени голови противнику, признати голови а да лопта није прешла црту, играња са руком, офсајди, аутоголови, склањања противника са пута, куповина филијала, премирања противника, постављање својих судија, претње судијама пиштољима у полуврмену, нелиценцирани тренери.. све су то примери како се фк пеналтизан провлачио и опстајао од почетка 90-их до данас, а шта се дешавало пре 90-их довољно је да се подсетимо само намештања 86 одузете наше титуле од стране војних судова, и на крају као највећи пример крађе 80-их утакмица завршена 1-1 где је поништен чист гол Пиксија са пола терена...........! Дакле поставља се питање ли после свега треба размислити и о гашењу овог пројекта, и судским гоњењима оних који су били чалнови њихове управе.


-------------------------------------

Докле више да се толерише толе?!
После ове крађе у смедереву судије Мажића и наставка пратизанске диктатуре над окупираним савезом и војвођанским судијама, и због њихове антисрпске комплексашке свести у сарадњи са режимом са којим раде на неправедном и насилном наметању тог малог клуба у медијима ..вероватно је сад потребна нека акција да се избаци гамад из савеза и то насилним путем!... а после.. да се похапси њихова управа..да се гробље избаци у другу лигу. ..да се расформира тај клуб, уколико којим случајем и дођу некако да титуле... обавезно сви из Звезде морају радити на томе да се поништи ова сезона, а и да нам се врате титуле и из 90-их. Ово би сигурно био крај за њих и крај институције дербија..и само Звезда ће бити највећа у овој држави.. ако они могу непоштено можемо и ми...

Ови смрдљиви избори и даље загађују медијски простор у овој земљи.. док гробарски шиптари мисле да се провуку неприметно са крађама .... ти политичари ипак морају да се забрину о њиховим гласовима, неће милионска армија навијача Звезде да трпи ове неправде још дуго. До сад нисам чуо да је неко рекао нешто о уништењу пеналтизанске мафије у спорту, или да је обећао Звезди помоћ...
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=95964
Ово је вест гробарског монда о јосипу брозу.. (тј joseph walter weissu) која је jош једном очиигледно доказује да планирају да га оживе.. погледајте само те хавлоспеве о том диктатору.... комунистичка гамад... Сви колац у руке и 25 маја спречити сатански ритуал и ширење трулог југословенског духа, небеском Србијом.

-------------------------

То је стварно нечувено, овако нелегално намештање не сме проћи некажњено, не само да купују судије већ и купују тимове... ми се никад на тај ниво нисмо спуштали, а и ако јесмо, нисмо тако отворено крали... хапсили управе.. парадирали Џају по вестима... док се зеке ћурке и остале криминалне животиње слободно шетају градом... можда би неко требао сад да облепи град постерима П.Рачића и ове две толетове животиње.

http://www.politika.co.yu/rubrike/Sport/fudbal/SHestoro-povredjenih-dvojica-uhapshenih-u-Boboti.sr.html
А ово је сигурно био организовани grobarsko ustaski напад на навијаче и играче Звезде.. погледајмо ону слику горе... сви су они повезани...! ватикански центар моћи из гробља је платио њиховој усташкој браћи да изврше овај напад у Боботи, јер на све нечасне начине покушавају да нас ометају у борби за титулу.... али не могу нас зауставити..јер тако само још постајемо јачи и Звезда ће бити шампион!
Ако сте гледали снимке из Боботе, те масонске слуге су чак написали на зиду те куће .. "zivio tito" ?!... дакле креирају глобални енергетски ритуал.. да би оживели свог броза...

А ово је цитат вести у92 поводом прославе дана смрти овог зликовцa , која потврђује ову теорију... да желе његово оживљавање...

Citat:
I danas smo se mogli uveriti da je Josip Broz ostao ikona svih koji veruju da su za vreme njegove vladavine uživali u prosperitetu i stabilnosti države.

"Pre svega to govori da prošlost još uvek živi. Kada govorimo o raskidu sa prošlošću, mi ne govorimo o potrebi da jedno društvo pogleda unapred i da raskine sa nekim negativnim događajima iz prošlosti, već prosto govorimo i o odnosu prema stvarima koje su odavno prošle, a koje mi sa nekim sentimentom želimo da oživimo ponovo", kaže istoričar Čedomir Antić.

Иначе Лдп који стоји иза величања овог леша у њиховим медијима... су про југословенска странка, и никако не гласати за њих! И на њиховом мондо сајту видимо стално само неке вести у стилу прдизан ово, прдизани оно.. бата живојиновић.. валтер...велики брат.... хорусово око... а са друге стране на у92 свуда коментари навијача тог клуба и понос на пљачку намештања, хапшења... изјаве љубави према том лешу из музеја поред јна... очигледно је да желе да га врате из мртвих. Тито је иначе био реинкранација Тот-а, египатског бога, оживљвањем Тота створио би се услов за појаву Хоруса и Озириса... што је циљ светске масонерије кроз историју, још су у то време градећи пирамиде покушавали да призову Озириса и наводно добију вечни живот и космичку илуминацију, бавећи се алхемијским процесима насталим из периода Атлантиде и Лемурије...који су кроз време преношени преко вавилона,јудеје и ватикана.


Zao i veoma ljut

Ово су слике и сличности египатског божанства тота и тита, пирамида и титовке, данашњи масони и наследници комуњара покушавају да га оживе користећи тај фараонски систем поновног рађања... нису случајно у управи пакистана ћурка и зец... тотемизам!
http://hr.wikipedia.org/wiki/Egipatska_mitologija

Ми Срби не припадамо том алхемијском ватиканском систему или можда ја нисам у праву..?! Да ли је онда Христ Хорус Хоризонт син сунце, а сатана Сет месец залазак... да ли је уопште могуће направити процес поновног рађања...бити једнак Богу или је то све само пропаганда антихриста... и несввесно учешће у глобалном мега ритуалу отварања капије за излазак змије луцифера из седишта земље!?

Пошто се то финале купа игра 7. маја на тотовом стадиону постоји реална могућност да се изведе тај ритуал оживљавања... зато најпре спречити под 1. изношење пехара (светог грала) са Mаракане, 2. извршити навијачки напад на тај сатанистичи ритуални слет... 3. помоћи земуну да победи.
У случај да се ништа не деси 7.ог.. онда једноставно Звезда мора освојити 26.-ту титулу... јер ако ми останемо ове сезоне на 25 тај број ће енергетски призвати вредност 25. маја.
И избори су 11. маја, где број 11 такође служи у ритуалима отварања космичке капије... ради оживљавања сатане, видите мој пост у овој теми.
http://www.bezmotike.com/topklik/viewtopic.php?t=266&postdays=0&postorder=asc&start=60


----------------------------------

Ajax ::
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=40760

E ako ovo urade onda je to dno dna. 4 ekipe koje se bore za ostanak igraju sa Partizanom u do kraja sampionata i onda lepo da ukinemo ispadanje, u prevodu damo Partizanu bodove na tacni. A ovi nasi ne reaguju....

Ако после ове вести се не предузму неке акције власти у овој земљи против узурпације савеза....онда је време за револуцију и устанак народа.
maestro ::

sto se mene tice prije cu priznati onu titulu Obilica nego ovaj kup i prvenstvo pakistana...

Првенство зато мора да буде Звездино ове сезоне...свим средствима освојити титулу!... још има времена да ова наша управа учини праве потезе у борби за титулу шампиона....не сме се више допуштати да тај пакистан освоји непоштено крадући још неки трофеј, да опет масе хипнотисаних сељака и шиптарске гамади..парадирају улицама црвено-белог града ка титовом гробљу ..да тамо скандирају име њиховог највећег друга југасловенских антисрпских народа.. да крадући уносећи неморал, мафију, криминал, зло у спорт и земљу отму наше трофеје... то се не сме дозволити... Већ требају се похапсити и протерати из прве лиге, ако већ нису достојни да буду део изабраног поштеног српског народа... не смеју нас повући са собом у понор свог пакла... ако ми, и навијачи и управа, кренемо убудуће да непоштено и криминалним понашањем освајамо трофеје... ако би се такав менталитет озаконио у овој земљи, то би сигурно покренуло лавину негативне енергије која би домино ефектом у целом свету изазавала и трећи светски рат, зато боље у ова 4 кола завршити са њима заувек, полиција, судови, држава, у затвор са овом и бившом им лоповском управом..! Или да им се понуди и запрети да нам се сами склоне са пута Звездине титуле првака...у супротном ће наша одмазда касније са каматом бити наплаћена и бити знатно суровија.... Не треба чекати следећу сезону да се пониште покрадене титуле и да се похапсе лопурде из хумске.
Овај куп наравно не признати никад, а сигурно да и поред очигледне крађе у дерби купу постоји и гомила доказа да је намештено и ово финале са земуном!!! Докле да се трпи оваква крађа..

Доказ да је намештано финале купа је наслов у уторак из блица.. "јеветић носи пехар у фиренцу" ?! шта ово значи, да сви већ знају да је ватиканска мафија купила тај меч...да јеветић носи пехар код папе у италију ?! или је можда ово подмукли акт психолошког рата тј. сублиминална порука.. овако или онако треба уништити седиште сваког медија који се бави мутним радњама, а пакистанце ухапсити због намештање.

смрт платизанима, живела Звезда!


----------------------------------------Мислио сам да не пишем о кошарци превише.. али кад сам већ прочитао ове баљезгарије днаиловића..онда да му одговорим..

Прво видимо како тај дерпе спомиње име тог клуба, као да је већ преварио убедио оног коме се обраћа да су они поштено дошли покрали...титуле па хоће помоћ. Види се исто да је у њега, као и у толета, ушао брозов дух., он кад каже пакистан заправо мисли он=диктатор - леш из шуме-заслужни доживотни прдседник... Што би онда значило да ако је патизански дух у њима онда ми можемо слободно утоком да га скењамо, а и све остале тамо који слично мисле.... Живели Четници, смрт патизанима!

Тај комунистички мафијаш мисли да ће продати неком причу како су они пали с неба и тек тако освојили ове задње титуле...па су сад још и посебни и хоће још.. а сви знају да су годинама уназад чак и од оснивања од стране туђманових комуниста били финансирани окупационим државним новцем и да су били њихов пројекат... и све то на грбачи српског народа.. парзитски опстајали, а они би сад и специјални статус... па што онда и ми.. Ц.ЗВЕЗДА у фудбалу као једини прави БРЕНД И ПОНОС СРБИЈЕ нисмо добили специјални статус...него још и хапсе једине праве легенде нашег спорта... док прљава мафија свиња и нарко дилера...загађује небеску Србију самим својим присуством у медијима...а камоли намештањима крађама, утокама, гепековањима..
Citat:
...ne pada na pamet da se odrekne trogodišnjeg ugovora sa Evroligom, koji su crno-beli zaslužili tako što su prethodne dve godine osvojili gotovo sve što se osvojiti može!

Па и Црвена звезда је освојила у фудбалу готово све чак има и титулу светског правка.. и сад са ове две надамо се и три дупле круне.. хоћемо и ми специјални статус!!! а они су освојили државно спонзорисаном мафијом и нашим новцем... значи доста!..похапсити говна, избацити их из лиге...вратити Звезди те покрадене титуле ...Звезда шампион!!!

Увек и стално годинама уназад се тај паразитски клуб се баш појави кад треба да се помогне огладнелом српском народу, а поготово сад на Косову, да неће можда нека власт финансирајући њих и даље да замагљује очи свим нормалним и поштеним измученим Србима... а камоли навијачима Звезде, и то се нада наркоман да државним новцем милионске армије Звездиних навијача изазива мржњу по Србији... И то све док Делије које се истински труде да помогну својем народу на Косову организујући концерте, хуманитарне помоћи и раде на истинској борби за српски народ, Христа, Косово, ова лоповска гамад би да скаче по пиониру и игра шоту заједно са шиптарима...и да глуме лажни патриотизам. Време је да се похапси та багра југословенска и да им се укине клуб...! а и ако и наш клуб не реагује како треба јер су плаћени издајици.. њих отерати, и преузети власт.
Citat:
Sa Žordijem sam i ja imao sastanak...

Са жордијем.. већ му и прво име изговара.. мора да му је неки ортак нарко дилер, вероватно му је и пушио к...ц , да би сад причао да је он за њихову ствар.

И лаже да су они једини били против јадранске лиге.. а истина је да су та говна прва преговарала о учешћу у тој лиги.... помиње и тог брадатог мајмуна који такође краде српски новац са неким лажним хуманитарним у92 акцијама, а и лично је управљао полицијом у рушењу трибина са Звездиним навијачима.

У овом прессу њихов новинар очигледно не обавља свој новинарски задатак.. и не поставља питање које милиони људи очекују: докле ће те ви да поседујете савез и судије и да намештате и крадете?..
А у ствари...коме ја то уопште одговарам.. зар овај мајмун још није у затвору послеоног пребијања судија.... ма адресу његову нека неко постави и завршити с њим.
Citat:
- Ja se iskreno nadam. Partizan je državni klub, pa bi bilo logično da nam država i pomogne, posebno zbog uspeha koji imamo u Evropi. Nadam se da će ljudi to umeti da prepoznaju, bez obzira na to ko 11. maja dođe na vlast. Ne bih da sada, kao predsednik Partizana, previše zalazim u politiku, ali mislim da bi svima, bilo kojoj partiji, bilo u interesu da naš klub u najpozitivnijem svetlu predstavlja Srbiju u svetu.

Државни клуб... ви сте део оне прљаве комуњарске усташко балијске државе... као паразитски пројекат само насиљем, крађама опстајете.. и и срозавате углед државе.... пошто овај дебил помиње и Изборе усудићу се и ја баш у овим тренуцима предизборне тишине... да поручим странкама да се не зезају са навијачима Звезде, и да никако им не дају новац, а најпре да их похапсе и у фудбалу такође, а свима да не гласају ни за једну странку..Звезда је наша странка... Само Звезда је вечна, странке су пролазне и компромитоване, н нико од њих непоштује милионску армију Звездиних навијача... странке мисле да су оне центар свега, а људи који раде за њих мисле да ће добити неки динар више, а уствари постају само овце ђавољег система., причају сви о некој победи..као да су они спортисти..а спорт и криминал не иду заједно, само је Звезда вечна и део победничке небеске Србије.. само ми можемо да одвучемо народ у правом смеру... остале паразите треба полако истребити из земље.

едит
овај днаиловић помиње то бодовање..а чујем да јуче да Човић каже јасно у емисији сос канала оном прљавом тамнопутом манипулатору тегелтији да савез и клубови никад нису прихватили тај систем бодовања нити о томе причали и да пакистан покушава да замени тезе у њиховим медијима... исто као што измишљају причу о томе да улеб захтева потписивање уговора. Ако неко дозволи да лажови и манипулатори потписују неке уговоре.. онда је на њима одговорност за крај српске кошарке и могући рат.

----------------------------


maestro ::
evo ovoj glupavoj komunjarskoj ligavoj funkionercini se otelo da je namjestio prvenstvo i da 3 kola prije kraja nema vise dileme ko ce u kvalifikacije za LS

Мада могуће је да је то део њиховог психолошког рата.. а ако није онда у затвор због намештања! и поништење њихових резултата и сезоне и у другу лигу са њима!....Значи најбоље је да сад треба узети у обзир обе опције и бити увек спреман и на хапшења.. а поготово бити обазрив на те психолошко пропагандне вести... којим пкушавају да сломе нашу вољу... овај наслов као и онај горе из блица.. могу се повести под ФНОРД шта су то фнордови... видите овде

http://en.wikipedia.org/wiki/Fnord

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Fnord

ово је разлог што овде често апелујем на бојкот медија или уништење оних који се тиме баве. Ми се морамо борити до краја и титула је наша... а ако не успемо, одмазда је обавезна. Ми смо ти који се питамо. ЦЗ У ЛШ!

Они се сад налазе у некој паралелној лажној стварности где трипују да су победници исто као онај лудак ретардић синоћ, надајући се режимској и масонској помоћи.... Уз гробарске срс заставе на нелегалном финалу купа којим су произвели намерно контра ефекат...и смањили број срс-ових гласача... доказују да су шиптари и издајници..уз то и ова вест је доказ да се они сад надају парама од окупатора (палвожутих сороша ротшилда рептила змија сатане).... Звезда би требало сад да стави до знања свима у политици да само оне странке које ће помоћи Звездиним интересима..могу сад да оформе владу, а ово што Топлица прича о реновирању стадиона.. није никако добро.. доводи тиме себе у положај издајника Звездиних интереса, али надамо се спасу и титули у ова три кола..или.. Иначе разлог за то реновирање помиње и универзијаду.. мислим..нека се та глупост одржи н чукаричквом стадиону... A ту универзијаду су нам намерно наметнули људи из олимпијског ћурковићевог комитета.. смрт јсдп-у!

А ово је још један разлог зашто би првенство могло да буде проглашено нерегуларним...
(иначе ово је нечији коментар са Делије форума)
Citat:
У последња три кола, због регуларности првенства, сви мечеви морају почети у исто време. То значи да сви треба да играју у 17 часова, међутим банат сад тражи да ми играмо од 15 часова, и колико сам чуо то им је усвојено мада су се наши жалили због тога.
Наравно знамо чија су филијала и зашто то раде, наше је да им не дамо.
Знаће се до краја дана.


--------------------------------------


Посветимо се фудбалу сад уовој недељи, где морамо очувати нашу доминацију тј одбарнити титулу по сваку цену !!!

http://www.b92.net/sport/vas_komentar.php?nav_id=299154 На овом линку са ју92 сајта налазе се оркестрирани коментари на вест о изјави Јанковића БОЉИ СМО од.... , где нису пренели у целости као сви нормални сајтови конференцију где је помињао нерегуларност и судијске крађе у дербијима... препоручујем вам да не читате коментаре глодарских паћеника на овом линку.. јер тако се може продубити рупа лажи у нашој колективној свести. На основу прва два три коментара биће вам јасно колико је велика хистерија паника нервоза гробарских паћеника организована из у92 центра, али они су ништа у односу на милионе стварних људи који знају истину и чињеницу да смо ми заиста много бољи него пакистанци, који су симбол намештања пенала, офсајда... Ту 90% уплашених навијача пакистана признају да су поносни на крађе и немају савест ни основне људске моралне норме стида због своје лоповске управе па се бране смешним аргументима. Невероватно је колика је гомила гробарских комплексаша постоји на том сајту.. мада то су сигурно 4,5 истих запослених људи у том педерском комуњарском југословенском друштву.. који намерно шире њихов искварени менталитет и стварност јер у њиховим главама истина је лаж а лаж истина...за добробит целе земље морају се зауствити да не би ширили лаж у српском народу. уј92 у свом анти-систему, стилу ражмишљања исто тако вештачки ствара нападе тзв наших навијача на Јанковића.. а само зато што су Делије скандирали његово име... Ми многобројнији и јачи навијачи Звезде морамо креирати сопствену стварност и не дозволити нејединство у борби за наш свети циљ у овом задњем колу... Звезда шампион!!! и Напредак побеђује за нас...!
Ovo je primer komentara na vesti iz proslog kola
http://www.b92.net/sport/vas_komentar.php?nav_id=298670 kompleksaske komentare pacenika gde gde vidimo glupe glodаre....kako najmanje 30 puta pisu "ponadali ste se" ti grobarski retardirani maloumnici iz u92 ne mogu nista bolje da smisle sem besmislene konstatacije zvane: ponadali ste se... jel to znaci da oni znaju da je sve namesteno ili je znak da su se oni uplasili....i ne mogu da pisu o njihovom timu jer znaju da su krs od ekipe, i ne mogu da pisu ni o upravi jer znaju da kradu i namestaju..samim tim svaki put kad napisu tu debilnu frazu,..znaci da skrecu temu jer su u debelom strahu i znaju da ce izgubiti ovo prvo mesto i da ce im uprava biti pohapsena zbog namestanja...
Takodje sa tim komentarima zele da nam smanje nasu nadu, a pogotovo veru i volju.. to je znak da se plase jer znaju da su sazidali svoj zid od lazi..taj zid ce biti vrlo lako srusen..i oni pokoreni i pobedjeni..samo mi sad treba da povecamo jos vise nasu veru i nadu.. nasa svest i stvarnost je jaca i ona odlucuje..dakle VERUJMO I NADAJMO SE MAKSIMALNO..i POBEDICEMO na kraju. Njihovi metodi proizisli iz mentaliteta djavola, nasilja, siptara ne smeju nikako da uticu na nase vecno carstvo jedine istine = Zvezda sampion! Dakle ne da se nadamo nego verujemo i znamo da cemo odbarniti titulu.. nasa kolektivna svest se mora ujediniti u jednoj misli i nasa strana ce prevagnuti.. jer smo jaci, veci i pravedniji... i ne dozvoliti neslogu koje izaziva satana i kainovo potomstvo koji sluzi groblju u ostvarenju njihovih zamisli..

Ово је још једна одвратна вест са овог сајта, овог ћурковића треба унаказити од батина , а меркатор БОјкотовати. http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=19&nav_id=299340

пакистанова утакмица са хјадуком у предзадњем колу је сигурно била намештена.. јер су чак и склонили свој тв пренос само да би слободно могли да наместе меч. Такође покушавају да протуре и лаж о бројности посете у оба меча тог дана... нас је било једва нешто мање из оправданих разлога јер већина медија и није објавила да је бесплатан улаз као и њима, а наравно био је и тв пренос, и био је и велики број оних који су тих дана ишли на годишњи скуп на Равној гори... док са друге старне птари,турци шипци и остали југословени су ипак дошли на титов гроб под медијском пропагандом и притиском до цифре 13000. И због тога се не сме дозволити да не српски клуб буде први у Србији. А наша мања бројност не сме никако да буде знак да је мало оних што верују у титулу, вера у освајање првенства је обавезна и реална. Из раније обајшњиваних разлога ми морамо бити први три године за редом а и 4,5 ,6 и 7 итд. Увек уз Звезду и у увек уз титуле...!

Од осталих окупираних медија бих још једном напоменуо и сос канал и њихове намештене, лажљиве и одвратне смс поруке.. ако их не укину скоро, ја ћу их сигурно морати посетити Zloban
а и цео сос канал мора да се укине, та пропала телевизија коју нико не гледа сем 10 запослених људи и гробарских плаћеника пушта стално само исте манипулативне смс поруке... 15 х дневно истих лажи и манипулација.

Одвратни гробарски медији и даље настављају да се баве фнордовима и манипулацијама, у блицу је био написан и чланак поред наводних песимистичких изјава Ранђеловића, где неки менаџер лажно прети да ће премирати Напредак милионима од наводне будуће ЛШ, наспрам наших 500000 хиљада, ако је тако.. онда је то намештање сопствених утакмица и треба ухапсити цео фк педеризан , ипак је ту најбитније знати да не само да никако гробље неће и не сме ући никад више у ЛШ, него ће и Звезда освојити ову титулу и само Црвена звезда може у ЛШ.Само је ми заслужујемо, после свих искушења и неправди које смо прошли... А и други медији слично покушавају да креирају јавно мишљење и хипнотишу сублиминалним порукама све.. а можда и неко из наших редова учествује у тој медијској слици, али као што рекох.. ми људи навијачи Звезде и фудбалери смо јачи и моћнији од свих њихових нелегалних манипулација и лажи, јачи смо од свега, треба бити миран и спокојан и сигуран у свој циљ Звездину титулу.....

------------------------------------------------------------


Дакле ближи се и то задње коло у овом једном од најнерегуларнијих првенстава до сад, треба стићи први до циља, зато наше навијање и деловање у овом задњем колу мора бити организовано у 3 правца... што значи...

1. моћ вере, моћ мисли, моћ јединства у једном циљу 1.ЦЗ....дакле сви заједно сложно милионска армија навијача Звезде створићемо реалност уз Божју помоћ у којој је Звезда првак, а пратизан други и поражен. Знање истине и вера су довољни да сачувамо титулу, не наседати на пропаганду и њихову стварност...одбацити све раније негативне мисли и искуства... они су глупи ми смо бољи и победићемо и тачка. А они који су у могућности нека иду у кулу и на њеном врху симболично без сумње фанатично навијајући до краја дочекају 1. место Ц.Звезде.

2. физичка акција ...се састоји од подмићивње...судија, дијареје и осталих фудбалера п...(наравно премирање Напретка се подразумева), такође би било пожељно да се организују групе навијача које ће спречити аутобус фк прдизана да дође до Крушевца... да би се утакмица регистровала 3-0 за Напредак, значи организовати блокаде путева аутима, камионима,тракторима итд. или пробушити гуме аутобуса..посути ексере по аутопуту.. ако неко пре дође до буса може да му поквари кочнице.. Cool А још једна опција је и киднаповати толета и држати га као таоца... уз поруку прдизанима да изгубе или...! Пошто је Мишковић је једном био киднапован ваља се сад осветити зекa-толе криминалцима за тај догађај.... мафија се избија мафијом, а клин клином.

3. у случају негативног исхода... не допустити никако да пехар изађе из музеја.. и треба прогласити Звезду за моралне шампионе и сликати се са пехаром ,а касније учинити све да се преузме власт у савезу и поништи сезона и нама додели дупла круна....ако Топлица не учини ово он је издајник, зато се надам и верујем да ће титула бити наша регуларним путем.

ЗВЕЗДА ШАМПИОН!!!

----------------------------------
BELIEVE и бићемо први у недељу! Немања нам то поручује! ! !
број 1 заувек!

Као што сам рекао у претходном посту сад нам је потребна ВЕРА у победу и титулу
DEZ ::
1. моћ вере, моћ мисли, моћ јединства у једном циљу 1.ЦЗ....дакле сви заједно сложно милионска армија навијача Звезде створићемо реалност уз Божју помоћ у којој је Звезда првак

Видели смо синоћ BELIEVE када се најмање очекивало...промашен пенал и преокрет и..
http://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/slike/2008/05_maj/21/sport/manutd2.jpg

Можда су и духови страдалих легенди Безбијевих беба урадили своје... можда и се слично прдизани оклизну на неку Крушку у задњем колу.
http://i290.photobucket.com/albums/ll276/TopRedCafe/TerryEdwardsslip.gif Mali osmeh
Црвенобели тимови као манутд, Звезда и напредак увек побеђују. зато треба веровати у победу и титулу до самог краја.
ВЕРУЈМООО!!!

--------------------------------------------


Звезда је шампион 2008 и ја никад нећу признати ове две покрадене у гробарској свести титуле у купу и у првенству, ко од наших призна а још и честита он није прави навијач Звезде, нити људско биће, човек је без части. Честитањем шиптарској стоци на овој крађи..тај може врло лако да сам себе стави на листу за одстрел исто као и гробарска усрашка говна и полиција и политичари.
После ове најнерегуларније сезоне икада, вероватно је дошло време за стварање милитантне терористичке организације... Клин се клином избија... Окупирати савез... и поништити првенство! побити сваког навијача пакистана ко се буни.. јер су поносни на крађе своје криминалне управе... исти су као шиптари, милом или силом вратити титулу, гробаре и њихову управу и играче тући ломити ноге чим их неко примети на улици.... онеспособити их да ни не помисле да прођу без петарде у европи. демонстације револуција и окупацију савеза.... организовати даноноћне страже шампионског пехара, толета и зеку и ћурку средити у стилу мафије који они заступају, показати им ко је главни газда и господар у крају.

Али зато, ипак, најпре наша управа треба учинити све да се преузме власт у савезу, у политици, у медијима... и да нам се врати ова титула.
И треба видети.. да се поништи ово коло...јер педеризанска управа и толе овим спречавањем навијача у Кули да уђу и кашњењем утакмице су се већ спремили да пониште ово коло за сваки случај.. Треба зато тражити понављање целог кола, они би сигурно... јер је наша утакмица каснила. Смрт полицији, смрт џомби, и смрт пратизанима који славе мртвог тита, комунизам и организују геј параде, смрт политичарима и странкама, а посебно демонократији и масонима.

Гробарска утакмица је намештена о томе сведочи и овај пост
Citat:
Kakva nameštaljka u Kruševcu, sudija se preziva Karadžić Besan , ovi iz napretka se vuku po terenu a kao svi navijaju za Zvezdu, a i kad krenu u neku kontru grobar ga tako krljne s leđa i namerno zaustavi kontru što bi koliko ja znam morao biti žuti karton, ali sudija to naravno ne svira sem kada je rnić divljački startovao Zbunjen ... a ubacivanje baklji i kojekakvih sranja od strane stoke na teren tokom čitavog meča bi u svakoj normalnoj zemlji bilo sankcionisano oduzimanjem bodova a ovda ih komentetor još lepo ishvali kako su došli u velikom broju itd... za mene je ove godine jedan šampion CRVENA ZVEZDA jedini tim koji nije poražen u prvenstvu po čemu smo jedinstveni u Evropi!!! sa najboljim napadom i odbranom lige, a stoka nek se ponosi svojom otetom titulom

а још је могуће и да је пакистанов црња постигао гол руком!

Вера у титулу и сви знаци сигурног славља су били недовољни, али не и коначни, и даље верјемо да је Звезда освојила титулу.. наша ставрност мора надвалдати њихову медијску манипулативну реалност!

Божја воља је да Звезда буде прва, није испоштована, као што пише у Библији у задњим данима ће владати силе таме на челу са луцифером, антихристом и т. караџићем, џомбом и осталом зекобјек мафијом који отимају нелегално оно што је наше, спонзорисани од истих оних који дају птарима Косово, владају државом и савезом и намећу њихову лоповску вољу, гробари сад живе у својој лажној стварности и илузији исто као и шиптраи који верују да су отели наше Косово, кад тад и ова титула и Косово ће бити наши, када се ови титоисти што славе дан младости уклоне...кад ми прави навијачи Звезде будемо по вољи Божје правде им судили и креирали, режирали своју реалност, а надам се то ће бити врло брзо. А ако ова наша управа сад не учини све у борби за повратак покрадене титуле и укидање јсд пројекта укључујући и не допуштање да пехар напусти ЦЗ Музеј, или ако их неко не отера пре почетка нове сезоне , онда нам остаје да сезону 2008/09 добијемо њиховим насилним методама намештањима судијама, пеналима, поништеним головима, на тај начин да ставимо до знања свима да и ми поносно можемо да крадемо! ЗВЕЗДА ЈЕ ШАМПИОН 2008 и заувек!

Што се тиче медија они су одрадили свој прљави део посла.. од ртс до новина попут блица преса и наравно у92, бавили су се психолошким нелегалним ратом... зато смрт свим гробарским новинарима!

И још једном апелујем на све наше навијаче да се заштите од негативног утицаја на свест тако што
неће гледати гробарске преносе... и њихову тв... неће читати њихове новине медије.. неће служити њиховим странкама... и полицији.. Постојимо само ми навијачи са Звездом и сви заједно до коначне победе.

Делије, нисам их критиковао до сад.. у глобалу немам ништа против а и сам верујем да припадам екстремним навијачима, али смета ми то што су што се у прекомерној мери баве хулиганизмом тифоизмом .. а запостављају Звездашки дух, што плавожути имају одређени утицај на њих... што је у том контексту млака атмосфера на утакмицама што су неке лалала нанана песме доминантне, што се практично претварају у хуманитарну организацију...Ја сам иначе био за то да се иде у рат за Косово одмах по нелегалном признању... не само да би лакше вратили своју земљу него би се и прекинуло првенство и Звезди би била додељена титула! али завалдала је утопија. Са друге стране превише Србовања који има и своју позитивну страну, али фанатизам за Звездину ствар тада страда... док глодарски паразити ништа не чине за Српску ствар, а неко им бесплатно поклања титулу... тај паразитски део Србије звани гробари, који не славе Васкрс, који учествују у крађама своје управе, који нису отерали зеку ни бјеку ни ћурку, него лажу јер зна се да им они и даље воде клуб, сад тај део слави украдено и поклоњено првенство, а Делије се не буне и помирују олако са тим и са крађама савеза и хапшењима наших бивших управа, као даи они учествују у намештањима.. као да мишковић или неко други има такав утицај да спречава општу побуну Делија и демонстрације испред савеза. Дакле због заузетости око српских националних питања и бивања првоборацем постајемо разапете жртве као Христ... и Звезда испашта, а окупациони пројекат краде слободно и убира наше плодове. За сав тај труд ти из власти су требали да нама дају ову титулу... Како сад веровати да се сва ова жртвовања око Косова исплате. Прделажем Делијама да је корисније да зарађени новац од овог хуманитарног концерта 3. јуна на Маракани искористе за намештање Звездиних победа у новој сезоне, а за народ на Косову нека брине гробарска полиција и остале политичке и државне организације.

И кошаркашки дерби су глодарски пацови опет добили помоћу судија, техничка грешка недосуђени фаул над Драгићевићем... а дебело прасе и даље... постоји..Ne, ne, ne
Треба учинити све сад да бар у кошарци освојимо титулу, јесте да смо слабији али кад су те квази политичке масонске полицијске мафије могле да наместе да овако глуп и слаб тим пакистана у односу на нас покраде првенство у фудбалу, нека нама наместе Кошарку! У супротном је јасно да је у питању глобална завера против нас и Црвене Звезде и да нам не дају да освајамо заслужене трофеје, само зато јер смо највећи и најјачи и желе да нам умање ауторитет и снагу силом.... НЕ, неће никад моћи нити у успети у тим злим намерама, јер са трофејима, а још више без њих у инат свима смо још јачи и већи и бројнији, а титуле ће доћи кад тад!
_________________


У мојој анализи ове никад нерегуларније сезоне, све је почело и лоше кренуло по нас у овој сезони када су нас неки масонско ватикански политичко мафијашки злобници повезани са управом патизана спречили да доведемо боља појачања и упропастили припреме и наредили одржавање Чолићевог концерта који нам је упропастио терен, а сви су знали да и раније сезоне када су одржавани концерти, нисмо освајали титулу, али ипак имали смо шансу за ЛШ захваљујући релативно повољном жребу са Ренџерсима, али ни у ЛШ нисмо ушли јер су гробарски комплексаши исценирали намерно своје сопствено избацивање из Куп уефа у сарадњи са својом усташком браћом, све да би изазвали већу мржњу и завист мањинског дела народа према нама и да би данима уочи дуела са Ренџерсом главна вест у медијима била њихова хистерија због неправдног избацивања и њихово склапање уговора са глупим политичарима на власти који су им тада обећали да ће их наградити због те наводне неправде враћањем у Европу следеће сезоне, али гле.. не у куп уефа већ у квалификације за ЛШ?! чак су њихово одвратно име многи помињали за скупштинском говорницом и већина странка је гледала да узме неки поен у томе, т.караџић је онда добио зелено светло за безбедне крађе и намештања... а нашој управи су претили преко хапшења, све је то утицало на оставке Пиксија на слаб стручни рад на довођење косана. Али чим се ситуација мало стабилизовала, окупатори су послали своју полицију прво да пооштрава претресе на капијама стадиона, да забрањује заставе, да би на крају изазвали и нереде на северу, то им је била одскочни моменат да крену у хапшења наше садашње, а после и бивших легенди из управе, мислило се да је то због ситуације око Косова, али је сад извесније да гробарска зекина мишкова мафија у сарадњи са ћурковићевим у92 масонима... напала нас да би подсвесним путем поручили свима да им је унапред купљена крађа ових наших трофеја и да желе да смање ауторитет и моћ Звезде у народу и силом повећају значај свог малог клуба. У другом делу сезоне иако смо се борили поштено захваљујући Јанковићевом квалитетнијем и бољем саставу и играчима од платизана, дозвољено им је да безбедно краду јер су сви унапред знали да су купили сезону...90% утакмица су добили са 1-0 у другом полувремену, пенала безброј... куп полуфинале итд. Наша поштена игра би чак и у другом делу сезоне била довољна за титулу...али југословенску багру без образа њиховим налогодавцима ни то није било довољно да их похапсе. Та иста мафија још неухапшеног ћурковића је раније смислила и ову универзијаду... да би нам упропастили почетак и ове сезоне реконструкцијом терена што је утицало на Топлицино незалагање око освајања ове сезоне. За кога ради ова управа ,за Звезду или је послата од неког квази политичког центра моћи да игра њихову игру..видећемо, овако изгледа да остаје сад да учинимо све да заузмемо савез, да се елиминише стока из европе и да их пунимо у дербијима...и убедљиво крадући освојимо титулу да би Звездин улазак у ЛШ тек дочекали 2009. А можда се и појави неки нови шајбер, дај Боже. Могли би Мишковићи да бар покушају да нам врате покрадену титулу из 98 о којој је било бар речи у медијима ако не и остале. О самој фудбалској игри Звезде мислим да смо играли офанзивније него неких претходних сезона, али као да постоји неки закон да нападачки тимови не освајају титуле, о учинку самих Звездиних играча не вреди толико причати различита су мишљења и ставови, можда је боље причати о квалитетима менаџара.

---------------------------------

Овaj исти пост сам послао и на redstarbelgrade.com форуму.. али ми је избрисан и банован сам на 2 дана.. каква се завера крије иза тога могу само да нагађам..али највероватнија верзија да људи који воде тај форум су у блиској вези са поменутим масонима и учествују у заташкавању истине и спречавању могуће револуције... људи на том форуму који су веома блиски Звезди, а вероватно и запослени тамо, су сигурно знали да је првенство намештено од почетка можда чак и учествовали у његовом продавању, а ништа нису предузели да се покрене нека револуција, јер су ограничени својим политичким идеалима... Доказ за то је и потпис у локацији једне модерторке форума... где стоји.. 20 минута од Mаракане, а то је број титула који је био потребан пакистанцима.. И ако то није било намерно или тендециозно, њена је кривица у томе што је дозволила да са својих 1200 постова 1200 пута призива и утискује у подсвест великог броја људи тај нама непријатељски број. А ако узме штоперицу и тачно измери минуте видеће да може да стигне за 26 минута, а мало бржим кораком можда и за 19 минута.

Што се тиче бројева треба поменути да је у кули од старне полиције и толетове војвођанске мађарске џомбине мафије..намерно исценирано кашњење утакмице баш 20 минута.. ради ритуалног ефекта призивања тог броја...
Зато нам ни Видићев број 26 који је носио у Звезди и сви остали знаци 26 титуле нису помогли у освајању ове 26 титуле, већ глодарска комуњарска гамад славе ТИТАлу и 25 мај.

Овако правилно требало да изгледа ова сезона...победа у дербију и славље титуле на крају.
http://www.youtube.com/watch?v=umMNY0EWVUs
Овај видео који сам пре поставио је што се мене тиче једина истина и нека стоји ту као сведочанство историје.
topklik ::
Sto se tice stonog tenisa, igramo u polufinalu majstoricu sa Vojvodinom, a problemi se stvorise. Pravila i propozicije takmicenja ne mogu da se menjaju u toku sezone. Odjednom se menjaju propisi i sala ne moze da bude velicine 10x5 nego 12x6, sto naravno ne ispunjava sala naseg kluba. Angazovali smo advokata koji je tuzio stonoteniski savez, medjutim neko je zapeo da se sve ovo "davi" kako bi se drugi finalista Partizan posteno naodmarao dok se mi zazamo sa kretenima. Najverovatnije danas ce se igrati majstorica u sali IMT-a, koja kao ispunjava ove uslove.

вест са sd-crvenazvezda.net
Citat:
Разлог је чудне природе: у самом финишу сезоне некоме је пало на памет да испитује услове за играње у Звездиној хали, па је посебна комисија мерила чак и јачину осветљења. Епилог: због нешто ниже таванице (недостаје 8 цм до прописаних 4,5 метра) и слабијег осветљења, наша екипа мора да дочекује Војводину на Новом Београду.
То је изазвало велики револт у редовима нашег клуба, тим пре што по овим мерилима више од пола лигаша не би испунило услове. У нашем клубу додају да ће и Звезда наредне сезоне ићи на гостовања с луксометром, па где није осветљење како треба – неће се ни играти. И, шта ће онда бити са стоним тенисом у Србији..

Kao sam rekao zlo se nalazi u jsd p, treba likvidirati curkovica, djunica i ostalu bagru.. i ukinuti lopovsko mafijasko nesportsko drustvo pakistan..unistiti sve politicke i finansijske, medijske opcije koje ih podrzavaju...Doslo je vreme da Zvezda ulozi vise snage i voljе u stvaranje politickih organizacija koja ce se izboriti za uklanjanje svih nemoralnih i parazitskih sistema ubacenih u ovu zemlju, koji stete nasem postenom nacinu osvajanja titula...
Milojko Pantic i Sportska galaksija..
http://www.youtube.com/watch?v=8Ry0u2IP-_U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=W4ddMr0ldtg

Што се тиче кошарке...10 година нам "они" намерно не дају титулу..а сви медији хипнотишу чак и навијаче Звезде да мисле да је проблем у нама... ХОЋЕМО ТИТУЛЕ и Лиге шампиона!!!

И у духу назива ове теме за крај послушајте сви поруку ове паметне и фине даме...
http://www.youtube.com/watch?v=p4sk8Eyy-ns Exclamation--------------------------------------------


Пошто ме неки глодарски мајмуни са једног форума на коме сам врло кратко време писао и даље помињу у негативном контексту, морам одавде да им узвратим јер видим да се наставља са ниподаштавањем моје истине.. прво srdjani кажем да је ретардирани глодарски паћеник, а оној другој педерчини поручујем да је заборавио да стави у локацији слово Ј испреед сд.

И да их подсетим на овај тамо обрисани пост...
Citat:
Што се тиче вређања кошаркашке упарве пакистана 10 година крађа и намештања... ми дају право да их побијем, а камоли да их вређам....а овде су се плаћени гробари уплашили од истине...и краја њихове мафије па као да су полиција ме терају одавде..

Опште је познато помним пратиоцима мог лика и дела, да ја причам на вашој животињској примитивној разини.. јер је цело гробље и фк и кк прво унело такав менталитет... мојим негативним примером понашања вам враћам за понашање дебеле свиње и зека ћурки и осталих животиња.

Ја од мог стила нећу одустајати.. нити се сагињати пред правилима игре наметнутим од прљаве јеврејске и ватиканске завере. Са глодарима се не може причати без пичкарања, јер су они упорни у форсирању њихових манипулација лажи и комплекса...а ја сам увек у праву и имам свој правац......

А глодари за ваше здравље и добро целе нације кажем вам да ви имате тај синдром да се индификујете са полним органом ваших бивших лешева из управе...тукија, титија, мирка, слобе.н... дулетом свињом.. и осталим смрадовима и са пентаграмом од грба... то штети здрављу целе нације и тера вас у педеризам и анал секс...напустите спорт и навијање..бавите се нечим другим.

Не требају ми банови, ја сам својом вољом престајем овим да пишем овде пошто сам после кратког гуглања скапирао да је АБА =јадранска лига....a ово њен форум ....а пошто ја још увек сматрам себе Делијом...(иако сам нека врста одметника)...а Делије бојкотују ову лигу..а и да је не бојкотују ја бих је вероватно сам бојкотовао...самим тим auf wiedersehen. Можда сте ви овде нормални људи али ово је форум јадранске лиге...моја енергија и време не смеју да одлазе непријатељу и то врху пирамиде где је горе знак кошарка.нет у црној гробарско-усташкој боји... да је бар црвен!.
значи поздрав маестру.и осталим Звездашима....ал ипак морам да се посветим важнијим стварима у реалности од интернета.. нпр..треба да дигнем у ваздух јна. Овде сам успео бар мало за кратко време да дератизујем умове пацова и остале гамади.


и као што рече маестро.. за породицу сам враћао оном са белим крстом на црној површинаи гробару.. чија браћа не славе Васкрс да би навијали за свој тито-туђ клуб, а овом ацимиру ....сам враћао за вређање, а пошто више нећу писати овде да кажем још једном за сваки случај ацимиру нека једе циганска говна, а овој пички срђани црнобела пичкетина .. а овом прасоликом да је да је стока мађарска.


------------------------------

На неком скупу на стадиону кјпјсдфк прдизан пре неки дан je као нека аждаја из пакла изашао и сам зецевић за говорницу само да би преузео кредит за ову КРАЂУ наше дупле круне и показао да и даље управља овим клубом...а да га нико још не хапси. После оне слике бјеке у Крушевцу у овом видеу Спортске Галаксије, и ћурке, јасно је да та иста мафија никад није ни отерана из гробља, ја сам то тврдио увек , а и писало се да им је канцеларија и даље на јна, .сви то знају..али се праве луди...И Звезда и медији и полиција и навијачи. Самим тим у целој причи највеће пичке јесу гробари, који су се стално поносили да су их одавно отерали, и сад како тачно пише спортски журнал аплаудирали зеки на говору на том балу вампира југословенског друштва, иако они сад покушавају да тврде да нису... у самом њиховом саопштењу види се да га је сам зека руковођен комплексима писао, исти онај прљави ментални склоп који је писао и саопштења да неће славити Васкрс јер су били плаћени да навијају и стварају илузију, да би заштитили крађе управе. Сви који су икад били запослени или навијали за фк петизан за мене су сасвим једно исто обично говно, које треба да се почисти да не усмрђује наш црвенобели град. Ти сипматизери пакистана су заједно са својм титоситичком, туђмановом управом од првог дана, а и од 45 год, по интернету се поносе телеоптиковим центром изграђеног од мирковог покраденог новца грађана Србије. И зато не верујем да је неко од наших толико наиван да је стварно икад наседао на приче о гробарско-управном сукобу, држава режим и полиција су им дозволили да са оним вештачки креираним демонстрацијам дођу до положаја моћи.. да би сад крали оно што је Звездино....да ли сад требамо ми навијачи Звезде да идемо улицама и тражимо смене покјединих људи.. да идемо до владе Србије.. боље ипак да идемо до стадиона јна да га срушимо и градимо ту паркинг. http://img17.imageshack.us/img17/8586/mx2uq.jpg
Да ли и тај Милојко који је једини нормалан новинар са којим с слажем у многим стварима који прича, да ли је и он баш чист , зашто је доводио у емисију те исте глодаре и подржавао њихову лажну борбу, јел ради за неке политичко финансијске струје.
Да ли су и Делије знали шта се дешава зашто је целе сезоне нама наметана борба за Косово и неки навијачки тифо менталитет, затворен је део форума Crazy North, Делије на насловној страни званичног сајта држе и слику гробарског навијача испред тужне трибине ?!, тај страдали херој је био избеглица са Косова и испред амбасаде је био из патриотских разлога а не навијачких, није он крив што је направио животну грешку навијајући за тај клуб, а и није имао ни велике везе тифо хул причом, зато је требало на Делије сајту ставити неку његову обичну слику, има их на другим сајтовима... http://www.oaza.co.yu/sport/delije/ Такође на Делије.нет форуму се превише често цитира пресс.. сваком норамлном човеку је довољно да погледа боје прессовог сајта па да зна да је у глодарским рукама.. али екстремна група навијача Звезде као да то не види.
Но вратимо се теми овог поста а то су прљави гробари чија је крв затрована животињским генима , а ако не генетски онда менталним духовним путем заражени прљавим непоштеним криминалним менталитетом и начином живота, гробари су пичке и лажови и никад им се не сме веровати, сви су они тумбаси... недостојни духа славних предака овог народа, издаја Косова је најпре иде на њихову душу, сви су чули и за онај њихову паролу у којој позивају на смрт сваког ко воли другог а не њихов мртви тим, ево ја им кажем МРЗИМ прдизан и нека умре свако ко не живи за Звезду. Звезди живот, њима гроб.. Дакле треба да се расформирају заједно са њиховим клубом, али прво треба ухапсити зеко-бјек-ћурк-тол аждају, ако власт и Ц.Звезда то не учине.. треба се наћи неко да их у ликвидира што пре, јер су то одавно и заслужили...јер би у противном изгледало као да неко намерно жели да кажњава милионски црвено бели део народа, опстајући на власти силом и подлим лукавством, правећи пројекат од свог малог глупог клуба да би га изједначавали са великом Црвеном Звездом. Докле да се прља наш фудбал наша земља људима који руковођени комплексима ниже вредности доносе одлуке у стилу лопова и мафије. Ако Топлица...не учини ништа у борби за Звездине интересе не желећи да им врати за хапшења и основни закон природе (док једном не смркне другом не сване) него учествује у њиховим масонским пројектима...ми навијачи морамо узети ствари у своје руке и избити клин.

Овако или онако једно је сигурно да ако остане све на овоме, ако сад не буде неке револуције после ове крађе Звездине дупле круне , онда нека знају да НИКАД убудуће неће та гамад доћи до трофеја, јер ће се кренути да се ради на расформирању тог јсдруштва, што укључује и повратак нама раније неправедно покрадених титула... дакле са овом из 2008 то је 26 , из 2003 27, 1999 -28, 1998 -29, 1996-30... тако да за мене Звездин грб од сад изгледа овако...--------------------------------------


Ако не победимо у овој првој полуфиналној кошаркашкој утакмици јасно је да је кривица на судијама, тијајнићев RTS намерно није преносио прво полувреме само да би сакрио судијску крађу у том делу, а у другом полувремену судије и јовчић су видљиво навијали за шиптарску гамад.. чим смо пришли на 6 разлике, прекршај над Лакићем свиран је њему уместо оном гробарскм коњу..... Поред крадљиве гробарске управе, и наше издајничке управе, сваеза, политичара, полиције кривица је и од фирме каппа (нек неко напише ко је власник те мислим италијанске фирме) јер њихова сицилијанска мафија намерно нечасним методама помаже свом католичком ватиканском усташком клубу у крађам и у фудбалу и кошарци, а црни гробари уместо да дођу на концерт за спас Косова и Србије...још једном по ко зна који пут показују да су антисрби...важнији им је љубав према свом пентаграму и лешу, можда би после концерта сви требало да крену у потрагу за њима и усташама из савеза, а и из нашег клуба!

---------------------------------

После овог пораза од Игокее треба да се запитају људи из управе - докле да нас неки пацери добијају сваке године у плеј офу, увек играмо са неким симодима, мобтелима, игокеама, увек је то неки трећи клуб без и једне до сад освојене титуле, када ће нам срећа бити наклоњена па да играмо са оним како се зваше тимом из 70'их који смо тада редовно добијали.. нешто као патизан.. тим који је створен да пати.. њега смо увек добијали.. у фудбалу га редовно разваљујемо... треба уклонити те игокее и осталу мафију из кошарке јер је Ц.Звезда увек боља од патизана.

Јесте да Црвена Звезда нема неки најквалитетнији тим тренутно,и да ова управа ради против нас, али треба веровати у освајање титуле јер кад су ти исти мафиози у фудбалу поклонили титулу гробљу -тоталном кршу од екипе, онда морају и нама у кошарци, и нека се не заваравају да су нас утешили са рукометом (где Звезда исто носи Каппин дрес). Потребно је кренути у тотални бојкот каппа производа у целој земљи и свако ко сматра себе навијачем Звезде једини могући вид посете њиховим радњама је са циглама у рукама.

И после ове ко зна које крађе у плејофовима, и даље верујем у Звездин пролаз, а највише верујем у Кука, Кук је наш најбољи играч, он и сам може да добије глупи пакистан, можда тренутно не пружа максимум, можда му неки играчи сметају.. треба поразговарати са њима..., гледајући јуче пренос из пионира поред већ раније маркираних судија, приметио сам и неке играче кк пакистана који се нечасно понашају... морам их зато посетити и обавити један "пријатељски" разговор упозорења, да мислим озбиљно доказ је и посета вуџошевићевом стану(после мечева са панатаикосом) у Таковској где је на улазу остављена порука Х - cancel this project!. Дебела свиња водећи Кука у ЦГ репрезентацију директно се меша у исход плеј офа и Кукову форму, зато нека схвати да му је овим упућено последње упозорење да се склони са пута Кукове машине за млевење свињског меса и да не омета Звездино освајања титуле после 10 година организоване завере разних ретардираних моћника.


-------------------

Olimpijci Srbije u 'Kapa' opremi

Svi sportisti Srbije na Olimpijskim igrama u Pekingu nosiće opremu "Kapa", pošto je u sredu u Beogradu Olimpijski komitet Srbije potpisao ugovor sa firmom "Fiteks" - vlasnikom licence te robne marke za jugoistočnu Evropu. Predsednik OK Srbije Ivan Ćurković ocenio je da će se "naši sportisti biti podjednako zapažani po opremi, kao i po rezultatima".


И у вези с тим погледајте ову вест о хрватским шаховничарским дресовима....

Kosarka.hr
Košarkaška reprezentacija u novim dresovima
Naša košarkaška reprezentacija nastupat će u novim redizajniranim dresovima marke Kappa.

Hrvatski košarkaški savez potpisao je četverogodišnji ugovor s proizvođačem sportske opreme Kappa. Ovaj novi tehnički sponzor će "oblačiti" sve hrvatske košarkaške reprezentacije u narednom četverogodišnjem ciklusu.

Ugovor su na Brijunima potpisali predsjednik HKS-a Danko Radić, predstavnik Basic Properties BV Franco Spalla i predstavnik nositelja Robe di Kappa i Kappa licence za jugoistočnu Europu, Fiteksa doo Nebojša Filipović .


Ово је још један очигледан доказ ћурковићевих нечистих радњи и његове мафије, докле да се чека на хапшење овог мафијаша, докле ватиканско-сицилијанска мафија слободно вршља по Србији .. Хало у92 Инсајдеру и ви из МУП'а хапсите багру! И истражите колико је опљачкао државног новца.. да би са тим парама сад намештао мечеве црној стоци у кошаркашком плеј офу, зауставите антисрпско деловање Хрвата ћурковића...

капа дресови су били некад готивни док смо их ми носили, тада су власници те фирме били поштени људи, али су од пре неку годину пали у руке извесних мафиоза..
Marco Daniele Boglione и Massimo Boidi
Овде пише нешто више о њиховим мутним радњама...
http://www.finanzablog.it/post/1429/basicnet-non-sta-con-le-mani-in-mano-20/1
Обојица су из Торина центра црно-кошуљаша, дакле као закључак свега Туђманов дух опет облачи своје клубове... зато би полиција и спортска Србија требало да одбију да носе те ружне дресове, јер неће "нама" ти дресови донети никакав запажен успех на ОИ... само "њима" лоповској мафији.

---------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=3GSpeiCcNsI&feature=related
Тако је Bravo , у том грму лежи зец, A.C.A.B....
гробари-полиција то је коалиција! Они су једна од основних можда и централна полуга ових крађа Звездиног фудбалског и кошаркашких првенства, та полиција није она полиција у правом смислу те речи, већ је то једна гомила будала без мозга и слуга режима која слепо извршава политичко масонска наређења заједно са групом прљавих мафијаша која је огрезла у трговини наркотицима и сарадњи са шиптарском нарко мафијом... због те шиптарске везе и седиште њиховог врха је на Јна ливади... зека, син удбаша је међу главнима тамо, и цела држава данас пропада јер једна пост комунистичка клика у сарадњи са југословенском сорош у92 мафијом ту пере новац и трипује да је неки фактор, а на власти опстају уз помоћ силе и подметања и манипулација медијима,.та полиција није српска полиција.. нема у њима одлика витешког српског народа.. продају се за шаку јевра...уместо да се баве својим послом и похапсе те тајкуне, ова гробарска полиција има срце зеца... свест им је на истом нивоу глодарских мишева, види се да су једно исто govno ..утоке, кокаин, педераши... Служећи масонским пројектима овладивања светом допринели су њиховом плану уништења српског спорта, а и наравно културе традиције.. српски спорт никад у горем стању није био, уместо да је улагано у колективне спортове улажу у два три тенисера и њима парадирају и замагљују очи народу, ипак најгори грех ове полиције поред претераних претреса пред капијама стадиона, је било хапшење Џајића, Цветковића, Маринковића чиме су постали директни одговорни кривци зашто правда није задовољена и Звезда није тренутно у глави сваког шампион, исти тај болесни ум који борави у њиховом паразитском центру и који даје себи за право да одлучује коме ће дати зелено светло у борби за трофеје по неком наопаком сумњивом систему вредности...је одговоран за те поједине нерешене реултате ФК. Ц.Звезде ове сезоне а најбитнији међу њима је био свакако меч са смутљивим хајдуком из куле на Маракани где је та однарођена полиција изазвала ицинденте и тако утицала на нерешен резултат и цео ток првенства. Разуме се иза хапшења и тог прекида стоји пеналтизански-режимски прљави лоби.

Та иста гробарско-пандурска мафија је рушила трибине у Пиониру, тукла навијаче у Вршцу...и учестваовала у стварању лажне медијске слике контролом већине медија слањем коментара самих полицијских службеника, а њихов плаво-жути део који најпре контролишу кк пакистан а тек после КК Ц.Звезду су као по наредби напрасно одустајали од терање те багре из савеза, олимпијског комитета, и систематски сјебавали наш клуб, а да не говорим о мерама одмазде које нису прдузели нпр. рушења њиховог јна- седишта свега наопаког у овој земљи.

Индетификација и проналазак тих државних лопова је обавеза народа, народ сад постаје милиција.. кад се ти продани паразити из озне удбе, бие, мупа супа, кур..- палца..почисте и одсеку.. биће јасно видљиви пипци корумпираних политичара, специјалних судова и западних служби циа, ротшилда и осталих мафијашких организација.. и свима ће бити јасно да нам је нерегуларно спречено да Звезда влада европом и светом као што по природи и заслужујемо већ дуги низ година, и тек тада ће нам сванути нова зора.. ново Звездино доба.
један интересантан текст о полицији и контроли медија!
http://www.ivonazivkovic.net/ASOVOM-PO-GLAVI.html

учествујући у разним масонским плановима који чак ни са новцем немају везе него чистим сатанизмом... у кошарци глодарско вршачка нарко мафија која се бави прерадом прљаве албанске дроге намеће свима њихову отровну киселину...и то све на штету наше домаће чистије,здравије, квалитетније траве и супстанци...
И сад се састају у кошаркашком финалу и званично - птари и пилуле ,а нама остаје кад заузмемо власт да протерамо ову нашу лоповску управу и поништимо све ове крађе и похапсимо гамад.
Но ипак сад можда треба некако помоћи Наранџастим пилулама.. да освоје тај трофеј.. и много већу територију за диловање, ово је време наранџасте боје... видимо то и у женској кошарци и на еуро 2008, можда је већ договорен и неки кошаркашки 3 за 3 па их зато пуштамо у женској кошарци у замену за фанатичан труд против гудрираних птара, ако имају имало образа и памети поједини кланови и Вршчани ће прећи на нашу старну, добиће много већу територију за диловање пилулица .. а кк хемофармови играчима ћемо дати невиђен квалитет домаће црвене траве и белих куглица. Ако не уђу у дил са нама, онда што се тиче женске кошарке увек треба веровати да су наше црвене пилулице-звездице ипак пуно јачи и страшнији трип и навлака од наранџастих.. Црвено изнад свега!

-----------------------------


сад ће морати да се суочи са мном.. мада видим да је некако утекао у САД и зато кад дође у ЦГ јавите ми адресу можда скокнем до тамо.....
DEZ ::
Дебела свиња водећи Кука у ЦГ репрезентацију директно се меша у исход плеј офа и Кукову форму, зато нека схвати да му је овим упућено последње упозорење да се склони са пута Кукове машине за млевење свињског меса и да не омета Звездино освајања титуле после 10 година организоване завере разних ретардираних моћника.

Мора се ова очигледна крађа у Кошарци зауставити некако по сваку цену Tuzan Видите у тој вести јасно је да је у питању пакистанско талибанско муслиманска линија завере где је очигледно испољено организовано антисрпско деловање, све ради сарадње са тамошњом шиптарском мафијом која је и поставила њиховог човека дулета и у пакистан и у ЦГ репку да би зекин лоби профитирао.
Citat:
Crnogorac Kuk se oprostio od Zvezde

Sudbina je htela da američki plejmejker Omar Kuk odigra svoju poslednju utakmicu u crveno-belom dresu na dan kada je definitivno dobio dvojno, crnogorsko državljanstvo.

Naime, tamošnji ministar unutrašnjih poslova Jusuf Kalamperović potpisao je odobrenje za izdavanje državljanstva Crne Gore tamnoputom košarkašu.

"Prvo ću se odmoriti, pa ću tokom leta pokušati da pronađem angažman u NBA ligi. Već imam ponude nekoliko velikih evropskih klubova i u dogovoru sa menadžerima ću odlučiti koja je varijanta najbolja. Posle toga me očekuju obaveze u reprezentaciji Crne Gore", potvrdio je Kuk

-------------------------------


Наставак приче о шиптарској НАРко мафији код нас..

""Posle trojice igrača sa kojima je saradnja dogovorena u prvoj nedelji juna, fudbalski klub Partizan došao je do još jednog novog člana, piše 'Sport' od ponedeljka. Said Huseinović, kapiten bosanskog premijerligaša Slobode iz Tuzle, trebalo bi da potpiše četvorogodišnji ugovor sa 'crno-belima' i pojača konkurenciju u napadu. Huseinović je rođen 10. jula 1988. godine, visok je 184 cm, a karijeru je počeo u Slobodi, gde je sa 19 godina promovisan u kapitena ekipe. Igra za mladu reprezentaciju BiH.

Za Huseinovića su bili zainteresovani i zagrebački Dinamo, odnosno splitski Hajduk, ali se mladi Tuzlak, kako piše beogradski dnevni list 'Sport', dogovorio sa Partizanom, uz obeštećenje Slobodi od 400.000 evra.""


После овог је најзад и свима јасо да је пакистан муслимански тим, самим тим и антисрпски и антиљудски. Сви слободољубиви Срби који су случајно залутали тамо, време им је да напусте навијање за тај штеточински пројекат, а сви остали фактори треба да пораде још брже на расформирању тог клуба.

Такође је стварно смешно и жалосно читати како гробари у њиховим коментарима на појединим сајтовима довођење овог талибана као одговор проналазе малу неколицину НеСрба присилно убачених у Звезду у односу на њихову деценијску традицију добровољног довођења својих пулена којих има на хиљаде. Тужно је гледати како лече комплексе и што је још горе.. окрећу теме разговора само да би заштитили њиховог лопова ТоЛета Краџића у организовању муслиманског нарко картела. Зато је логична констатација да су гробари пичкетине које продају Српство зарад шаке отровне шиптарске траве.

Да не би неко мислио да овим само непотребно ширим мржњу покушаћу јасније да објасним да се овде ради о много већој и озбиљнијој завери, такође и о масонско патизанско-комунистичком уништавању свести нашег народа са прљавом албанском дрогом.

У питању је тзв. наранџаста завера за тајну производњу Наранџастог сунца... (Н.С. је врста ЛСД 25 -дроге коју је ЦИА крајем 60-их година форсирала по Америци и свету) дрога која су имала много слабије дејство него дотадашњи чистији ЛСД, неки под коришћењем тог есида као Чарлс Мансонова фамилија су извршили и убиства како би се дискредитовала борба праве хипи левице за мир у свету.

Данас имамо и медије који учествују у тој завери, по интернету видимо разне сајтове који су у наранџастом...

Мондо - http://www.mtsmondo.com/index.php


tv Avala - http://www.tv-avala.com/


Serbian caffe - http://www2.serbiancafe.com


24sata - http://www.24sata.co.rs/

а наравно постоје и такви страни сајтови...

http://imageshack.us/
http://www.esnips.com/
http://www.amzon.com/

а и наравно репрезентација Холандије је наранџаста...

Сви ови сајтови као блиц, у92 и други користе RSS feed чији је знак у наранџастој боји и представља четвртину древног алхемијског симбола сунца... и на тај начин учествују у глобалном интернет ритуалу хипнозе и контроле свести људи.


Видите ову вест са SC i Mondo-a
http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/22/49278/miki_dovodi_krojfa_i_van_bastena_u_batajnicu
она у преводу значи да овај шиптар.. балија, не знам шта је ?! послат из птарског гробља у Наранџасту земљу из које доноси ТРАВУ.. у Батајницу где ће се правити башту за гајење биљака потребних за израду ЛСД - НС.

На њиховим сајтовима се дан пре вести са у92 објављена ова информација, што доказује теорију да је наранџаста боја тих сајтова знак трговине са нечистом шиптарско муслиманском дрогом. Што је такође директно повезано са плеј офом у Кошарци где је намерно намештено да игра тим наркомана Днаиловића - против наранџастих пилула - сунца. А продана издајничка полиција још не хапси те лопове...док се ђаво слободно шета српском Рајском баштом. Надајмо се да на МАРакАНИ коју сад окопавају делтини одреди у нади да ће ту пронаћи капију за улазак у небеско царство, успети да направе ново Звездино доба и расадник врхунске квалитетније црвено-беле супстанце која ће нас спасити све и врло брзо вратити на врх.

----------------------------

КК Црвена Звезда је шампион и најбољи српски кошаркашки тим у овом још једном намештеном и нерегуларном првенству после дугогодишњег организованог систематског спречавања природне Звездине доминације у Србије где је југословенска млада патизанка ноге ширила... и као симбол окупације продала српство и у сарадњи са шиптарском мафијом и наранџастим пилулама да би сад у њиховој реалности стигла велику и моћну Звезду у броју титула - 15, још раније сам нагласио да док стока шиптарска влада КОшарком птари ће владати КОсовом, што значи кад Звезда и Србија буду опет велики и моћни кад Космет буде и званично део Србије... тада ће овај птарски клуб бити расформиран, похапшен због крађа и намештања и издаје српства... а управа тренер стрељани и обешени, и ова титула ће бити враћена Звезди као и све прошле нерегуларно покрадене у плејофовима. И тада ће завладати Христово царство небеско где више неће постојати материјалистички земаљски систем лопова и прљавог нарко-шиптарско, пакистанско менталитета ... само ће Звезда бити вечна и као што јесте изнад свега, а они који и даље мисле да остану глодари за сад само са великом грижом савести могу да кажу да су најбољи , али они неће бити део вечности јер су пролазни, са друге старне ја у овом тренутку и заувек поносно могу да кажем чињеницу да - ЗВЕЗДА ЈЕ НАЈБОЉА и исто поносно кажем - нек умре свако ко воли прдизан, нека умре тамнопути пакистанац телгетија , а и нек цркне свако не воли Ц.Звезду довољно и не учини све у оквиру својих могућности да осваја титуле поново, ово се најпре односи на ККЦЗ управу која би требало да се протера са Малог Калемегдана што пре, заједно са појединим злонамерним "појачањима" . А можда још једини спас од линча овој управи би био ако успеју да врате нпр. Радмановића... или неког из тог ранга.
http://www.youtube.com/watch?v=vooIBDJe0_M

------------------------------

Strelica http://www.youtube.com/watch?v=wfa8LKs0HS8

a za slucaj da neki debil sa youtuba ukloni ovaj video ... download link:

http://rapidshare.com/files/124344820/killthepig.wmv.html

_________________


Cak sam u stanju deprsije i opravdanog besa zbog ovih kradja i u fudbalu i kosarci smrskao svoju tastaturu.... tj. alt i shift zato cu ubuduce pisati ovim mrskim pismom... I dalje podrzavam pisanje cirilicom.


A ovu staru kosarkasku pesmu treba sto cesce slusati, da nam se vrati stari sjaj... kad vec vracaju retro grbove... mogli bi i sa razglasa u Pioniru ovo da pustaju neverica

http://www.speedyshare.com/588181176.html
Citat:
Crvena zvezda
V. Borisavljevic - Lj. Rsumovic
Milena Dravic, kosarkasi Crvene zvezde i zabavni orkestar RTB


--------------------------


Sto se tice tastature smrskana je zbog grobarskih boja, to je jos jedna od podvala vatikanske zavere da slova budu crna a povrsina sivkasta, ili ne daj boze da neko koristi jos i crnu tastaturu. Jel cuo neko da li uopste postoji neka tastatura u nekoj drugoj boji?! Jer svaki pravi Zvezdin navijac ne nosi nikad crnu odecu, niti kupuje bilo sta u kombinacjama tih mrskih boja, a pogotovo sad kad je potrebno mrzeti stoku posle ovih kradja.

I slova na mnogim forumima treba da su default bar tamno plava, braona, ako vec ne crvena.

Crveno-bela revolucija mora da zazivi u svakom segmentu drustva!

--------------------------------

Све свиње у људском облику у овом видеу (a да су још живе) морају да се одстране.. http://www.youtube.com/watch?v=wfa8LKs0HS8 то једини спас за Звезду, за наш спорт и цео српски народ, једина опција је изгледа нажалост насиље, ја не видим други пут, клин се клином избиија , док њима не смркне..нам неће сванути!
(можда превише лупам због ових врућине ..али ипак.. све за Звезду!)

крађићева мафија је одбила предлог за проширење лиге, а сами су започели с тим причама кад су им требали бодови.. Zao i veoma ljut
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=06&dd=25&nav_id=305522
Овај троструки систем је створен и фамозне 1998 и 99 и био је легло криминала и намештања, зар морају људи из Звезде већ сад да почну да се спремају да спрече крађу 2018-е... мада и да је било 16 тимова савез би и даље био пун свиња и остале глодарштине.

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=46740
ако ово буде тачно треба под хитно под нож дебелу свињу дачића, све због издајничке одвартне демократске странке која зарад власти одржава исте спс криминалце и комунисте и олош из 90, ако тај глодар дачић стварно буде имао утицаја на спорт, онда нам прети диктатура... гора од мрачних деведесетих ?!?!? сви знају да је и сам близак глодарима са тужне трибине, а камоли њиховом фк и кк управом и рукометним клубом .... Ипак верујем у Звездину дуплу круну јер после ових крађа и неправди, и после још не наплаћених дугова и крађа наших првенстава из 90-их, ако Звезда не буде доминирала од почетка сезоне онда ..сигурно ће се појавити неко ко ће утоком решавати ствари, била би лудост ударити на нас опет, зато верујем да има још разумних људи који ће обезбедити регуларне услове да вратимо трофеје које заслужујемо јер смо НАЈБОЉИ. Звезда мора доминирати следећих 10 година у фудбалу и кошарци... а та свињска мафија нек се склони из фудбала и спорта. Милиони Срба не смеју више испаштати и остајати ускраћени за великом и моћном Звездом, због мале гомиле ретардираних свиња и издајника који се уједињују да би између осталог форсирали и њихов антисрпски пројекат... а милиони поштених и часних Срба никако да се организују и одстране паразите... СССС

----------------------------
topklik: Press promenio svoju internet stranicu u crveno-belo, DEZ je poceo da utice na medije Podsmevanje
-----------------------------
Ипак то је само прессова оптичка варка, и даље су они гробарски лист, јер су сад убацили и рекламни банер за онај одвратни пакистански часопис у доњем десном углу Exclamation
Изабери Звезду, а не пакистан

Такође ту је и банер и линк који не ради ?! , са сликом Његове светости Господина Патријарха Павла, тиме покушавају сублиминарном поруком да утисну у подсвест читалаца лажну везу са клубом који почиње на Па, боље да су ставили слику Папе.. било би бар јасније за кога раде.

И да ли неко зна нешто о будућем премијеру владе Мирку Цветковићу , за кога навија и сл, сама чињеница да се човек зове Мирко не улива неко поверење neverica
У вези са избором председника савеза, сигурно да треба нов човек, и то звездаш, зашто нико више не помиње Џају као кандидата, затворили су га два дана пошто је изабран за председника...кад неки могу да воде поједине политичке странке из затвора , може и Џајић исто да управља савезом, а поготово ако га и пусте 5 јула.

------------------------

Кад се већ прича о црон-белим бојама, прошао сам пре неки дан поред источне трибине Маракане.. булеваром.. и видим тамо постоје они билборди код истока... на једном је реклама филма кунг фу панда ц-б, на другом је храна за псе са сликом Далматинца, трећи је углавном цронобео где ликови стоје у реду за препознавање као у полицији, а лик у Наранџастом... је очигледни кривац... neverica

Сад да ли је у питању нека пакистанска завера, или можда ти далматинци, панде, лопови представљају гробаре јер су на потезу југ исток?!
Да ли Звезда уопште добија неки проценат од тих билборда, или нас неко бесплатно користи за рекламу. Исто мислим да сам видео на аутокоманди и рекламу пакистанског волксваген аутомобила спонзора, што уопште није добро...Ne, ne, ne

Треба зато водити рачуна да Аутокоманда цела буде црвено бела ... исто треба офарбати град у црвено-бело.. што више графита Делија по зидовима итд, а поготово у центру града!!!

''''''''''''''''

У задње време се појављује доста дилема који је прави Звездин грб, то је веома битно питање, јер због ове подвојености на стари и нови грб дошло је до одређеног повећања степена нејединства међу звездашима... то је питање које се мора решити најбољи могући начин, ова нова Делта управа користи стари грб јер их подсећа на делта троугао симбол neverica а не јер мисле да нам врате стару славу.

Исто тако још важније знати ко је или шта је Црвена звезда, дакле јасно је да је она небеско тело, а мање битно како је дошла до нас... Сад, која је од свих звезда у свемиру наша звезда..?! После мало истараживања и проучавања астрономије наишао сам на податак да постоји једна звезда која је највећа у нашој галаксији и спада у групу Црвених ХиперГиганта, а назива се VY-Canis Majoris.. налази се у сазвежђу Великог пса (C.M.), дакле VY Cma је до данас највећа звезда и то црвена, стога име нашег клуба треба да симболизује њу.
http://en.wikipedia.org/wiki/VY_Canis_Majoris

И погледајте прво ову анимацију да би скапирали колико смо ми мали у односу на њену величину..
http://sizeofworldse.ytmnd.com/

а после и овај видео... до краја Exclamation
http://www.youtube.com/watch?v=Vrx3fhNZne4

--------------------------------

Значи ова галактичка Црвена Звезда је мноооого велика, зато и ова наша мора бити на земљи исто толико велика и највећа у спорту!!!

како горе тако и доле Cool---------------------------------


http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=40577&sectionId=44
Изгледа да неки владари из сенке немају намеру да престану са психолошким кажњавањем целе нације, а поготово навијача Звезде, у истом дану кад су ослобођене најзад наше легенде из затвора, четврта легенда из 91-е је послата у неку врсту логора у хрватску, очигледно је да обављају неки масовни ритуал којим покушавају да умање нашу величину и ауторитет.

Медијским манипулацијама пуштају вероватно унапред осмишљене интервјуе који су злонамерно и тендециозно извучени из контекста од старне усташа, а њихова гробарска браћа из пресса су га овде на још гори начин пренела. Љупко поред осталих сумњивих изјава помиње наводно да су само тројица играча из Барија били Срби или из Србије ?! а истина је у овом цитату једног коментара на пресс сајту..
Citat:
igraci rodjeni u Srbiji su bili
S.Stojanovic golman kapiten
G.Vasilijevic
V.Jugovic
D.Binic
V.Stosic
R.Tosic rezerva
Kaludjerovic rezerva
Momcilovic rezerva
M.Jovanovic rezerva
p.s. S. Mihajlovic je rodjen u Vukovaru

уз то треба додати да су још најмање Савићевић и Радиновић Срби...

Овај гробарски пресс је још и намерно ископао и поставио неку његову слику у цроно-белом... а онај банер доле још нису уклонили... треба им запалити седиште.

------------------------------

http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=07&dd=07&nav_id=307468

Због ове одлуке и правила бодовања за ЕЛ по коме будући првак Србије ККЦЗ не може да игра евролигу већ прљави мафијаши који су крали и намештали уз свесрдну подршку трулих државних органа и полиције и усташке гудјер лиге која им даје још веће шансе... мора се нешто предузети и спречити тај апсурд....дакле имамо више опција ..
прва опција... мора се што пре наћи начин да се расформира и укине тај птаризански клуб, наше спортско друштво и фк морају се укључити у тај процес, кад су они могли да нам хапсе једног Џајића и В.Цветковића пету кошаркашку Звездину звезду од 8 укупно, и да нико не реагује.. онда ником неће сметати да ухапсе и пронађу неке неправилности против днаиловића, трдорића, свиње и да избаце тај клуб из лиге банкротитрају га... једино тако Звезда кад освоји ову титулу може играти у Евролиги... не смемо заборавити да је нама због санкција 93 и 94 било ускраћено право играња у евролиги , ову нерегуларну сезону треба поништити и вратити нама титулу.
друга опција позвати све навијаче Звезде у Србији на (не)насилне демонстарције испред владе и кк савеза... изазивати нереде претити насиљем и не поштовати режимску свињску полицију, на тај начин натерати да се наша реч и став и величина поштује у овој држави.. не смемо дозволити да се претворимо у људе без мозга у безличну масу слуга и робова новог светског поретка коме ће сутра уградити и чипове, жиг звери и као леминзи сви скакати у провалију..... И новинари предвођени са у92.. сад као прогамирани послушници и роботи читају и саопштавају ову вест без имало емоција спомињу како ће цронбела говна из падињака и осталих села прљати овај град и пионир до 2011..као да не треба сваки Звездаш новинар да се побуни и нагласи у својој вести велику неправду и да очекује од државних органа да предузме нешто...ако га отпусте због непослушности нека то буде повод за масовне демонстрације, навијачи пре свега ККЦЗ не желе да раде и помажу развој овакве државе, навијачи Црвене звезде који чине 75 процената становника ове државе масовно ће изаћи на улице и тражити своја права као већинске групације...ова нова влада на челу са свињом дачићем и издајником тадићем има рок од месец дана да укине ккп...или њихова држава пропада сигурно!
Трећа опција, уништити или ликвидирати из живота власнике евролиге који су донели такво правило и некако га преокренути и вратити у нормалу, или иступити из фибе основати своје такмичење са источним земљама, или чак прећи у Афричку федерацију, и тамо је све чистије?!
четврта опција са обзиром да се ближи крај света 2012-е што би значило да ми можда никад нећемо играти у евролиги, ствари се морају убрзати..треба одмах побити сва говна на челу са днаиловићем, тодорићем, вујошевићем...па нек играју Ел са јуниорима.., свако ко из државе и из савеза не учини оно што треба смакнути и њега .. ми морамо да се поштујемо, милионска армија навијача Црвене Звезде не сме да испашта због неких ретардираних криминалаца који нас систематски уништавају и прогањају још од 1999-е
пета опција наравно и најлогичнија опција ..обавезно извршити одмазду и увести тоталитарну дикататуру у фудбал....ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ШАМПИОН - ДУПЛА КРУНА следећих 7 година..
шеста опција.. треба искористити и податак да је Миладин Ковачевић играо кошарку у јуниорима птаризана. (М.К. је онај лик што је одвалио од батина једног прљавог јевреја у америци, а цео тај случај је велика неправда али то је сасвим друга прича у односу на наше кошаркашке интересе.
седма опција..

погледајте и овај лого евро лиге - састављен од типичних масонских симбола, пирамиде и слово v .. и наравно у наранџастој је боји (о томе сам причао раније). Наша држава и они који су на власти у савезу, или они који ће превратом доћи на чело државе и савеза.. треба колективно да иступе из евролиге и свих евро такмичења, и да раде на уништењу и смањивању популарности спорта званог кошарка.. улични баскет нека буде нови спорт као замена, судије и савези да не постоје, дакле да буде све на аматерском нивоу, нека се створе савези са свим слободумним земљама које су против коорпорацијског капиталистичког западног олимпијског сатанског система који уништава и задравље и дух људи.. Дуци Симоновић је причао о овоме.. организовани спорт треба уништити...само животиње и црнци се баве оваквим нечовечним спортом, духу нашег народа штети тај сурови западни професионализам и менталитет... треба укинути професионални спорт! Нека се обични навијачи скупе у крају и кажу ми смо звезда ви птаризанке .. ајде да вас напунимо у баскету или фуци.. и то је то... свако глобално организовано такмичење кажњавати законским казнама... јсдккп као тровачки клуб носилац неморала и корупције, пету колону у Србији јавно жигосати, свиње, прасиће тумбасе и осталу прдизанску гамад обесити на теразијама за пример и као показатељ да је ова земља кренула новим светлим путем, да је зло најзад искорењено из ове државе, да ће природа правда и Бог владати овим небеским народом, а Црвена звезда бити синоним поштеног и правог спортског надметања.

------------------------------------

поводом ових избора у савезу, недопустиво је било да се овај мафијаш лопов толе прогласи председнжиком савеза... какве су шансе да се сада гробљу одузме ова покрадена титула ?! Сада имамо три могуће опције.. прва која је сасвим логична да полиција ухапси толета три дана по избору на чело савеза по истој логици као што су и Џајића, друга опција да га Мишкова или булићева..мафија смакне у некој сачекуши као Бату Булатовића, трећа опција да се надамо да је Топлица успео бар да изнуди обећање да ће Звезда освојити дуплу круну ове сезоне, у замену за подржавање толета.... А ова полупретећа изјава Топлице данас када би била истинита била би одлична, али ипак сумњам... нико од њих ништа не ради за наше интересе, исто сумњам и да су Топлица и Мишко као у неком сукобу, зато нека знају и даље да је њихова безбедност исто угрожена као и безбедност гробарске управе!! ако им дупла круна не буде закон и не буду ли се жртвовали зарад основног циља Звездине титуле...постоје и јачи од њих.. Титула мора бити наша ове сезоне.. од првог кола очекујем доминацију на табели исто очекујем да гробљу цркне крава у европи још у првом претколу...
кад већ помињем краве.. сетих се овог дела из оне гњиге о пакистанској мафији у спорту....
Citat:
Zato i ne čudi da jedan od glavnih finansijera čečenskih terorista i Al Kaide, ruski multimilijarder Berezovski, pere novac u Srbiji. Naravno, ne pojavljuje se on nego njegova firma "Salford" iz Engleske, koju u Srbiju, po navodima nekih medija, dovodi, nećete verovati Danko Đunić. Tek da se zna čije je "Imiekovo" mleko koje piju naša deca. Dakle, "Imlek" sada ostvaruje profite kojima se finansira mu-slimanski ekstremizam i terorizam u svetu i kod nas. Kako saznajemo, Danko Đunić je tužio one koji su upozorili javnost na ovu mahinaciju.
ево ја упозоравам.. ајде тужи и мене.. мајмуне..!!
(ову гњигу-пдф..нисам прочитао, само сам прелетео онако.. ако неко зна још нешто интересантно нека напише у овој теми..)

На оној седници у савезу извесни звездаш Миле Томић седео је поред толета и смешкао се... могуће је да је добио гаранције за титулу.. а могуће да је добио и паре... тај лик ми изгледа као неки човек из сенке, масон... треба бити обазрив према људима чије име или презиме почиње на Том... превише се у задње време у јавности појављује негативних ликова са именом Том... значи, прво овај гробар Томислав К, па члан њихове управе Томић, па Thompson усраша, што све указује на неку ватиканску заверу, онда је ту онај други гробар политичар Тома Н, па сад овај наш М. Томић, ту је и Том из Myspacea, А и Топлица почиње на То.. као и онај црни маг Тодорић, (a и овај форум је Топклик), сумњиво је то све веома.... Сећам се да сам истражујући светске завере по неким окултним гностичким сајтовима нашао податаке о Томином јеванђељу које пронађено у Наг Хамадију.. тврди се да име Том на хебрејском језику у преводу значи Близанац и по неком тумачењу историје религиије - библијски Тома заправо је био брат близанац Исуса Христа... и то нико други до ЈУДА, дакле све неверне Томе данас су заправо Јудино потомство антихристи, који свесно или несвесно покушавају да поробе човечанство.. морам да напоменем и да Тадић јуда.. почиње на Т као и тито и тудјман... треба уклонити Т људе из позиција моћи...!Zao i veoma ljut И за то слово Т , једно од ретких које се пише ћирилицом и латиницом исто, постоје неке приче и хебрејско грчком слову Тау као окултном масонском симболу.

А ово је могући нови мафијашки председник јфк п
http://www.alo.co.yu/sport/4984/Baja_Plavi_na_celu_Partizana

Сви пежо аутомобили и скутери од скоро би могли да постану легитимна мета за ломњаву... свако ко себе сматра навијачем Звезде слободно нека каменује та кола и продајне објекте Верано моторса у земљи... надам се да не постоји неки навијач Звезде који можда поседује тај ауто ?! Ту гробарску фирму.. треба сад уништити ако доведу овог бившег хулигана за председника... мада пре тридсет година гробари нису ни постојали то је само њихова комплексашка пропаганда са причом о 70-ом годином, само навијачи Звезде су били први прави хулигани и навијачи... а ти гробари (а да нису шиптарске и осталих националности) су само удбашки полицијски плаћеници.. као и овај данашњи Аљкатраз... а сад је и та коалиција коначно потврђена са појавом њиховог идола дачића на месту министра полиције, срамота... а фк аљкатраз треба протерати из Србије.

-------------------------

За ово хапшење Караџића и издају српског народа одговоран је турско муслимански усташко јеврејски масонски пројекат пакистан...
зашто ?! зато што су уз подршку страних служби и тадићевих издајника прогурали томислава КАРАЏИЋА да покраде и намести прошлу сезону на крајње бруталан начин и да буде изабран на место председника фудбалског савеза.. а све само да би то изазвало велику количину мржње и гнева према Т.К.-у и самим тим према речи Караџић... дакле овај пакистански караџић говнар је изазвао хапшење јединог правог хероја Караџића..! а у прилог томе говори и податак да је овај по броју помињања у вестима засенио и самог Радована...
Одговорност овог антисрпског клуба је и у томе што им је у управи и р.љајић.... Овај паразитски балијски пројекат треба укинути.. а камоли спречити да прође даље од меча са Баку\Работнички.... ти српски велеиздајници чак лицитирају са толетом о броју играча у репки.. Њихови навијачи и помагачи дачић и тадић.. спс и д.странка су највеће зло које је задесило овај народ још од турака, а сви гробари - турски ракари су увек били слаба карика српске националне свести... после извесног преврата треба увести у законе еугенски процес елиминације слабих и ретардираних, и одстранити сваког ко има било какве везе са тим југословенским комуњарским клубом из Србије!

Ако се питате какве везе ово има са Звездом.., између осталог Радован је једно време радио у Звезди као доктор 80-их година.. ( бар према писању једних новина) самим тим ово је напад на Звезду.. морамо узвратити ударац.. а правог злочинца толета караџића извести под наше судове правде. Zao i veoma ljut

--------------------------------------