Saturday, April 25, 2009

Звезда је љубав највећа

--> ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА
http://www.oaza.rs/sport/delije/

позив на општу мобилизацију звездашке црвено-беле армије .. сви на стадион сви у недељу на утакмицу и останимо на стадиону заувек , на северу... са Звездом уз Звезду до Звезде Црвене.

У недељу треба да прославимо и моралну титулу шампиона..коју смо само ми заслужили, понајвише ми навијачи..а играчи нису баш пуно квалитетни али сигурно много испред пакијеваца којима толе говно намешта мечеве помоћу плаћених судија у овом никада нерегуларнијем првенству у историји домаћег фудбала, а после са надом да када се дочепамо власти у савезу полицији политици и банкарско тајкунској сфери ове урушене државе.. доделити нама титулу и поништити ову намештену сезону.. Крађе намештање, судије , развратно понашање пацова из хумског гробља..мора бити заустављено ! упркос свим проблемима око вештачки наметнуте финансијске кризе од стране неких који мисле да су моћници и заштићени... треба наћи простора да се нанесе бол њиховом парзитском пројекту, револуција мора бити брза прецизна и ефикасна... док њима не смркне нама неће сванути.. причам већ дуже врмена... Највећи проблем фиансијског стања је држава и њени пипци који под диктатом из западних масонских центара моћи блокирају новац и успех нама , а дозвољавају прљавој усташкој мафији у јсдп да се разбацује.. док тај њихов систем успут пљачка народ преко тв претплате и на све друге начине... , тај окупаторски вишак и вирус у економској сфери Србије мора бити уклоњен да би слобода, правда, срећа и благостање завладали земљом...и тада сви пробуђени помогли Звезди да тотално загосподари фудбалом у овом веку и да потврди оно што сви знају да је наш најбољи најтрофејнији најуспешнији најпопуларнији клуб заувек у вечности.

Уједињени пацовски потомци змија, буба и остале гамади.. свој црни убачени клуб гурају такође да се шири у разним малим мутним спортовима... кошарке ватерполи хокеји и сл.. већ годинама крадући "освајају" како кажу елементе ваздух вода ватра... али и даље њима и њиховим малобројним коалиционом навијачима недостаје нешто... никако да се осете једнаким и моћним као ми, зато су се та силована деца помоћу страног окупатора бацили и на фудбал.. мислећи да задобију елемент "земљу" фудбал јесте наш спорт заувек... али у њиховим главама они су узели то првенство ове сезоне.... али чуди се и даље сваки мали паки навијач зашто се осећа бедно кад стане поред једног Звездаша.. нешто им недостаје... а шта то питају се они, то је оно што они немају, а ми имамо, они нису и никад неће разумети , а ми заувек јесмо и знамо тајну за њих недокучиву звану пети елемент - срце, душу, дух свети, вечност, божанство- једном речју љубав , љубав је Црвена ЗВЕЗДА. И то је оно што ту завидну нижу расу празних љуштура чини бесним па мисле да ће крађама намештањима утакмица осетити бити као Звездаши, Делије...али не могу јер ми смо виша димензија за њих, али и њихово време краја долази, време овоземаљског утицаја на резултате нестаје полако јер су они пролазни, и сами виде да нестају... да се ближи дуготрајна зона сумрака њима тако добро познате туге и црнила, док се црвенобела психоделична еуфорија лудила налази у реакционарној експанзији изабраних херојских бригада који попут хијена без страха кидишу београдским улицама... показујући снагу севера и Црвене Звезде, која ће се још једном уздићи и вратити на место број један које јој припада не само у домаћем спорту него и у целој европи, на целом свету сијаће једна непобедива Звезда победе вечног живота.

Osnovni_elementi
Neki antički kosmolozi ova u ova 4 elementa (zemlja, voda,vazduh, vatra) su dodavali i peti element, koji su nazivali etar ili kvintesencija. Ovih pet elemenata ponekada je povezivano sa pet platonovskih tela. Pitagorejci su za peti element uzeli ideju, pa su početnim slovima naziva ovih pet elemenata nazvali spoljne uglove njihovog pentragrama.Aristotel je etar dodao kao kvintesenciju, smatrajući da su vatra, zemlja, vazduh i voda zemaljski i stoga kvarljivi elementi, a da pošto se nikakve promene nisu opazile u nebeskoj sferi, zvezde se ne mogu sastojati od bilo kojeg od ova četiri elementa, nego moraju biti napravljene od neke drugačije i nepromenljive tvari. Termin etar ponovo su u upotrebu uveli krajem 19. veka fizičari da bi njime označili pretpostavljenu nevidljivu tvar koja prožima univerzum – tzv. svetlonosni etar.