Sunday, September 21, 2008

PRAVDA-POBEDA-ZVEZDA

ПРАВДА ПОБЕДА ЗВЕЗДА - три свете српске речи!




Zvezda i Delije zajedno, to je dobitna kombinacija...!

Sad veliki problem su mediji i ustaska-rezimska policija koji nastavljaju svoj teror... gori nego u drugoj polovini devedesetih, narod mora da se pobuni.
http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=8395&postdays=0&postorder=asc&start=225

----------

Treba ukinuti i jsd i fk pakistan... gasenje ovog kluba je neminovnost... uplasii su se grobari nase najezde.. videli su kako smo briljantnom i dominantnom igrom na Marakani deklasirali solidne jagodince... pa sad u njihovim raznim komentarima strepe za prvo mesto, a u derbiju vec znaju da nema sta da traze. Vec su mislili da su im njihov rezim i policija.. zagarantovali bodove, ali pobuna naroda je polako krenula... istina o prljavoj vezi groblja mafije saveza policije sudstva se polako siri... samim tim i Zvezdi put ka tituli .

Zgadili su mi se toliko ti jsd ptarizani, treba ih ukinuti.. ogadio mi se ovakav ptarizan... ne treba vise navijati za njih..a sigurno treba ukinuti sad ptarizan, vecinski srpski narod mora da ostrani ta parazitska govna, da sam ja vlast na mestu humske1 gradio bi parkinge i hotele..... njihovi igraci nemaju veze sa fudbalom.. pogledajte ovaj odvratni populisticki clanak... takvih nasilnih popularizacija obicnih igrackih pacova u cronbelom je na pretek u danasnjoj okupiranoj stampi, pogedajte to bradato tursko-romsko govno... mnogo se on siri po nasoj zemlji, ?! a pokrao je novac od KKCZ, a svi znaju vec da su penaltizani namestili mec u Temisvaru... slicno.. prvenstvo im namesta tole, zeka, curka i ostala mafija... sve su zapoceli jos u prvom kolu kad im je sviran penal koji su promasili... danas namestaju mec sa Radom i to golovima iz ofsajda dok nije bilo prenosa.. da narod ne vidi kako im se ovi sklanjaju sa puta. Ovo sve je samo jedan mali primer zastrasujuce medijske manipulacije - hipnoze ljudi. Tolike su jajare ti patizanovci, igraci i saucesnici su u zandarskom zlocinu i kazni za Urosa, trajkoviceva su vanbracna deca, i sigurno zato nece ni pomisliti da nose na mecevima majice Pravda za Urosa... Ljude bez casti i obraza iz njihove uprave treba pohapsiti koji stoje iza ubacivanja pandura sa pistoljem na tribinu... Taj tim izbaciti iz lige oduzeti mu bodove.... Ceo FKp u zatvor! Ociglednao da dobar i pravedan i posten grobar ne postoji.
ptarizanovi navijaci su uvek bili titovi, slobini, tadiceve sluge, vojnici sistema, simpatizeri uz svoj rezimski proteziran klub... pickice, slabici.. od skora nisu mogli da izdrze decenijsko jebanje u derbijima i duplim krunama.. pa su se prodali stranim okupatorima, ja da sam navijac tog malog kluba pucao bih sebi u glavu a kamo li prestao da navijam za taj odvratni tudjmnaov projekat. Svi jos iole zdravi i normalni neka napuste taj umiruci klub i pridruze se slobodnom opstenarodnom otporu - zvezdinoj armiji. Mnogo mi se ogadila odvratna policija i sudstvo ove siptarske drzave... A najvise su odvratni mediji sa Blicom na celu, zbog cijih komentara pisem ovako negativan tekst...jer nisam ja toliko lud i nasilan, je li, naravno da samo imitiram i ismevam ove debilne glodarsko-turske policijske komentare...
http://www.blic.co.yu/_komentari.php?id=57732&mode=view

ranije sam govorio da se bojkotuju te ustasko-grobarske novine kao i ostali mediji koje sam pominjao..ali Delije su tek sad krenule u bojkot blica i ne zbog klubaskih razloga, ali bolje sad nego nikad.. sve sto je grobarsko to je i policijsko-rezimsko..pandursko a ustasko siptarska narko mafija su im vlasnici, treba im zapaliti sediste (valjda je ona zgrada kod Vuka).


Sponzor satanskih gadljivih vagina iz humske
VolksWagen - Zig zveri 666 na grudima mrtvog ptarizana

http://farm3.static.flickr.com/2292/1703626071_032d3016c3.jpg?v=0

http://thefreemanperspective.blogspot.com/2007/05/illuminati-corporate-logo-symbolism.html


http://thefreemanperspective.blogspot.com/2007/02/state-sponsored-terrorism.html


Adolf Hitler and Volkswagen

[Logos1.jpg]


Ipak ostavimo sad za kratko ova govna iza sebe... i okrenimo se ka Zvezdi i krenimo napred nezadrzivo ka prvom mestu....i verujte do 31. oktobra bicemo #1
pesma Helloween - Number One ... album izdat u Maju 1991 !!!



Now it's time for happiness, stay hard and trust your fate
Don't forget you're something else you'll never be too late
Trust your fathers' mighty spell you'll never be alone
Fate will always turn out well and you'll be number one