Thursday, August 14, 2008

ККЦЗ и нељуди из сенке који се петљају и у фудбал

Знамо да постоји једна креатура у људском облику која има седу косу са једном црном линијом на глави, да ли тај неко ко је умислио да је председник црвено-беле Србије сме да тим потезом показује да свесно навија за клуб усташких црних боја.. или можда то створење сумњивог порекла има неки чип или имплант уграђен у глави па му је зато таква коса... да ли може неко да скенира његову празну главу и покаже јавности да он није програмирани робот расе хибридних рептилских киборга која већ вековима уништава човечанство а за то му служе спортски клубови попут пакистана.
Сви виде да он планира да замазује народу очи са неким спортистима и олимпијадама, док овамо продаје Косово, и Српске хероје... ок, али што то замазивање да буде само са јсд прдизаном а не са Црвеном звездом, зато јер су они његов клуб, мафијашко усрашко турско шиптарско јеврејско друштво... змјолике гамади не српског порекла у коме они перу опет тај новац и стварају у сред Србије сопствене приходе.и као такви уз заштиту глупе полиције и војне хунте комуниста, тајкунске и друге мафије деценијама опстају и паразитски се хране нашом српском крвљу, .. док неки сељаци и необразовани дебили и педери, типа глодара као неки малоумници најгори следе њихов клуб. Њихов КК и фк су несрпски, нехришћански они нису наши... колико год их популаризали по медијима чак их лажно представљали, у дубини клуба им живи змија отровница... све је то лаж и опсена, они су пројекат, програм контроле свести и прљања медијског простора! Њима, што је најгоре, није само битно да уништавају нас навијаче Звезде, Звездаше чак ни нас Србе већ самог Бога, умањујући нашу вредност... хране се нашом енергијом.. Зар им није доста да једној Црвеној Звезди и милионима срба не само да не дају да осваја и побеђује, већ продају све српске земље и људе, грађане хероје. И ове кризе у кк и фк које су као случајне, нису случајне, организовано из врха пирамиде они желе нас да спуштају доле да би они ишли горе, док неки наивни Звездаши годинама неуспешно траже кривца у нашој управи, или желе да учествују у њиховим играма, глодарска управа и јсд су непријатељ и режим који им служи! Њима треба да смркне да би нама свануло...то је пут, и сви користољубиви тајкунски зликовци око кошаркашког и око фудбалског клуба ће се повући када се удари прво на птаре. Сад да не би било неких сумњи и мисли појединаца да се овим шири мржња или прети ликвидацијама.. ја као најмудрији и најбољи човек и људско биће у Србији самим тим и Звездаш захтевам да се врате све ствари на своје право место!!! тј да они који имају неку друштвену моћ крену да раде за нашу ствар, за нашу ствар, за нашу ствар...! нека и тај седокоси почне да ради за нашу ствар.. или нека живи са теретом ишчекивања дана када се пробуди цео Звездашки народ, ја тренутно немам неку моћ, утицај нити опипљиво оружје нити знам адресе криваца, али мојим телепатским и магијским способностима ћу некако успети да казним зликовце... сад чекам и гледам прво.......време им измиче....надам се да и сви остали навијачи Звезде знају да је коначно дошло време да се иде напред, јер назад не можемо.
и серем се на биу циу и сву полицију која мисли да је већ успавала подмитила застрашила све... ја сам изнад свих, имун сам на прогрме контроле ума... моја воља ће се поштовати јер је од свих боља... боља .... боља... најбоља је најбоља наша звезда црвена!