Tuesday, September 16, 2008

-----------Vesti----------
--- после ове фарсе од овог задњег 26 фудбалског кола.. гробарски савез је очигледно показао да се сатанизам и антихришћанство исплати... стога ми слободно можемо од сад да убијамо гробаре и сву осталу гамад која је против Звезде, поготово Телета Краџића.. кад он умре васкрснуће пропали српски фудбал.. где је стока платизнска помоћу судија и поништеног гола наместила своју данашњу утакмицу а нама са судијом који ни 3 минута није продужио овај меч директно утицао на резултат и одлуком савеза са том казном меча на велику суботу за њих свемогућој и недостижном божанству Ц Звезди у овом никад нерегуларнијем првенству које треба поништити кад побијемо ту гробрску намештанску гамад и спалимо им стадион опет.

КУП ЈЕ НАШ

--- опасан проблем данашњице су комплексашки глодари који од силног силовања као мала деца су постали педерчине данас које су у стању да попуше курац политичарима, новинарима и осталим државним факторима и да се ко пичке убацују у разне финансијске, медијске, политичко-полицијске системе само са циљем да напакосте великој Звезди...
инфилтрирани су гробаљи и у наше редове а камоли у систем, и по интернету се коте и глуме Звездаше.. такво понашање тих психопата мора бити кажњено бруталном крвавом одмаздом... свих праведних милионских звездаша и по цену грађанског рата... јер ови негативнији резултати у задње времекоји су недопустиви.. делом су изазвани тим вирусом...
Seek and kill.

---Делије и ДЕЗ и сви навијачи Звезде не признају јадранску усташку лигу.. и бојкотују мали небитни спорт звани кошарка... ипак после овог меча у Арени треба рећи да су усташки тим патизан помоћу усташких и криминалних судија наместио меч.. и помоћу домаће криминалне мафије, судије јовћића... и наше управе која је уцењена од ватикана да не направи бољи тим.
цибоси.. би по квалитету требали да освоје ову намештену U лигу јер их њихов је C грб чини већим Србима од усташке младежи..зване kk pakistan.. хравтске агентуре у Београду.


---Спалити седиште б92 због гробарско-полицијских коментара на вест о незадовољству Звезде о двоструким аршинима савеза при одлуци о кажњавању Звезде играњем без присуства навијача због спаљивања јна... а гамад шиптарску кад су ломили и палили много чешће због многобројинијих заслужених победа у дербијима ..исто као и њихова браћа шиптари по Косову који руше цркве нико не кажњава.. јер је само правило да српски клуб испашта кад палимо џамију, синагогу у хумској -- смрт толетовом савезу... запалити га.!


---Црвена звезда је победила смордерево са 4-1 у четвртфиналној утакмици
купа Србије, после врло убедљиве и доминантне игре , стрелци 2 х Клео и Милијаш.. остала села или усташки клуб који су прошли намештајући мечеве.. биће елиминисани од наше црвенобеле машинерије у следећем кругу, жреб ће нам бити наклоњен и мора одговарати законској обавези освајања Купа Црвене Звезде.


--- говњиви министар полиције и.д. се не скида из вести.. стално нешто прети полицијском државом.. изгубио прасац компас потпуно.. од панике које осећа због неправди и пљачки које је чинио...унервозио се... јер многи су му за вратом...
а пичке новинари само га слепо прате... Треба да зна не сме свој приватни рат крими група дачићеве и осталих мафија.. да не сме да преноси на спортску сферу... и штети Звездиној доминацији.. крао је , намештао... злоупотребио положај..добиће метак.. и крај.. а не да испашта народ и цела Србија због њега и сличних њушки у полицијској секти.

--- Поништити ово 2008/09 првенство због очигледне намештаљке судија и гробља !!!!!!страшно и смешно !!!!!!!
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=131293а--- http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=215&idv=2237
помозимо Звезди на путу оздрављења.. акција Делија ! ^
Мој став у вези наметнуте финансијске кризе је НОВАЦ ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ.. и зато треба уиштити цео систем заснован на новцу.. играчи треба да играју бесплатно од љубави за Звезду... само природним енергетским телепатским способностима помагати тиму да побеђује... ипак сад треба сви да помогну Звезди на све начине.... све паре из ове земље треба да се слију на Маракану.. Али ипак најважније је да се зна да је држава та која је опачкала народ.. који сад опет сам треба да плаћа.. што није паметно.. сетимо се само ртс претплате... краду наше паре да шире оне који им је смисао да су антизвездаши.. секту јсд п. Зато морамо узети новац од државе.. такође од лопова из хумске.. који су криви за фининсијско стање.. од зеке до толета до свих из јсд пакистан који је паразит српске звездашке државе.... отети паре од јевреја масона тита ћурке и осталих који стварају непостојећу кризу... само да би оправдали стране окупаторе...а неки то не препознају. Програми за стабилаизацију Звезде очигледно не укључују отимање и провратак наших пара од глодарских штеточина из јсд пакистан.... зато ми је и сумњив овај план Делија.... свако ко не планира да поврати макар и пљачком новац од јсдп и уништи то легло зла.. из мог угла гледано је ненормалан и сумњив.

--- Убити николу симића и сенилног дејана патаковића
сос канализацију отерати са маракане...!

--- Запалити ртс- и тијанића на ломачу... јер је очигледно наставио и поред свих претњи да пушта преносе и у фудбалу и кошарци мало познатог црон-белог тима покушавајући да га наметне народу и све на штету милонске армије Звездиних навијача.. којима се отимају паре од тв претплате... бојкот ртса!

---Црвена Звезда - банат 3-0 , убедљива победа Звезде после убедљиве игре.. головима Туторића, Коромана и Милијаша. У задње време све утакмице остају у сенци финансијских проблема око управе клуба.... не смемо дозволити да се ти проблеми представе као разлог тренутног стања на табели, јер то и непријатељ хоће... а разлог је нелаегална антисрпска завера сточарске секте из хумске..која мора платити за све крађе и намештене утакмице.. коа и тајни владари који тој малој секти дају простор да загађује земљу својим неморалом.
Да додам и да треба запалити коментатора
радио београда радићевића који се усуђује да осуђује Делије и спаљивање легла зла јна, а где је био да осуди гробаре још од убиства Аце од пре више 8 година до многобројнијих ломљења столица велелепне Маракане.... завера режима се дакле наставља.. "Душмани хоће да те униште и да те продају али им неће поћи за руком јер они не знају..на северу сви.. твоји синови, без тебе Звездо не могу живети.." пушиће наш курац док буду горели на ломачи..сви непријатељи Звезде. Смрт сумњивим људима из политике, полиције и финансијске сфере због сумњи на пацовску пакосну сарадњу са комплексашком гробљанском управом на умањењу Звездашке силе... који мисле да убацују кошаркашки синдром у наш ФК....то им неће проћи.. Фудбал=Звезда.

--- ЈНА гори, а зека се чешља.... cccc

--- Црвена звезда је победила птаризан у 136 дербију... са 0-3... ово је истина... јер сада после свих крађа и неправди и отвореног државно полицијског помагања том паразитском пројекту МИ МОРАМО ПРЕУЗЕТИ ВЛАСТ У ДРЖАВИ И САВЕЗУ И УХАПСИТИ ПТАРИЗАН И КАЗНИТИ ИХ ЗБОГ НАМЕШТАЊА И КРАЂИ У ОВЕ ДВЕ СЕЗОНЕ ОДУЗИМАЊЕМ БОДОВА И РЕГИСТРАЦИЈОМ УТАКМИЦА 0-3 А ПОГОТОВО ПОНИШТИТИ ЗА ЗЕЛЕНИМ СТОЛОМ ЗАДЊА ДВА НЕЛЕГАЛНА ДЕРБИЈА , када се поништи овај меч због очигледног намештања, судије који је дувао у црну пиштаљку а имао је и црвену и свирао непостојеће фаулове стоци која је била очигледно слабији противник од Звезде, нашим заузимањем савеза полиције и медија правде ће доћи на своје место, сам резултат је неправедан и због ртс диктатуре и коментатора преноса и свих других окупираних медија који су величали пред почетак меча број од 8 година Звездине непобедивости на њиховом терену.. које су они пак називали 8 година без победе п на свом терену... смрт новинарима и новинама. смрт министру полиције, смрт анти српском режиму који гура овај глупи тим... Звезда је била боља и Звезда јесте доминирала цео меч, док пакији нису могли саставити и као
праве пичке су случајно стигли до гола, Звезда је показала свој квалитет, Звезда јесте и сад тренутно наш квалитетнији тим... зато ова намештена утакмица мора бити поништена! А птарска мафија враћена у албанију нека тамо пливају у мору кад их будем терали... јеврејска говна су им наместили меч на њихов празник. као и паки-роми који су показали да навијају за црнопуту гамад... смрт свим нижим расама од наше црвено-беле! Звезда је шампион!

--- Звезда је победила чукраичане са 2-1 (головима Бог вас
Клео погани изроди ) и задржала убедљиво своју лидерску позицију на табели прве супер лиге Србије...и извесни је шампион за сезону 2008/9 наравно уз већ сасвим очекивано одузимање бодова фк птаризану због очигледних судијских крађа и намештања и врло могућу забрану постојања том паразитском пројекту за кога нико више не навија сем плаћених полицијских ундерцовер навијача и сељака који и дођу некад на неки меч само да би видели град и посетили титов гроб..

--- овај блог не признаје мали и непопуларни спорт кошарку која је деценијама под окупацијом масонске елите која је антисрпски оријентисана и свесно блокира Звезду да осваја титуле, али ипак само да поменем да је тај њихов пројекат кк пакистан после још једне тужне и брукајуће сезоне у евролиги понижен и брутално елиминисан од руског Цска декласиран .. тиме је тим дебелог дулета показао да је намештајући утакмице незаслужено дошао до плеј офа фазе, и да не заслужује подршку тијнићевог ртс-а.. који и даље позивам да се запали због неправедног система преноса. Звезда ће освојити ваљда јадранску лигу у својој београдској Арени..али закон и обавеза је Звезда у ЕЛ следеће године или смрт одговорнима!

---Одвратне ствари се дешавају у малим спортовима... сама небитност тих дворанских спортова даје простор говнима попут министра полиције дацића и сличној комуњарској мафији да краде и намешта... тај ивица пичкица је управи рукометног клуба
птаризн, и код нас је изазвао финансијску кризу и лош и подмлађен тим... а своју стоку гура и намешта са судијама... има још времена да бар у првенству Колубара освоји титулу... или у противном расту и у том спорту шанса за масакр птара, у одбојци нисмо прошли у финале против војвоидне јер је опет са врха намерно рађено на смањивању буџета клуба и бољих играча.... полиција и јсдп мафија се бави и нечасним радњама као што је спаљивање противничких сала и свалчионица и опреме као у јуче у клизању на леду... срамно и одвратно... ако могу они у том неприметном спорту да спаљују туђу опрему можемо и ми већински црвенобели народ да спалимо јна и побијемо сваког непријатеља ФК и СДЦЗ који намерно ради против нас.-- у ово укључујем јсдп, тајкуне, полицију, владу државу која не признаје вољу свог већинског народа ..који пљачка и путем тв претплате и на тв гура шиптарску багру ккпакистан= страна агентура у сред Србије која се преноси да би брукала овај народ убедљивим поразима.. а никог нормалног не интересује тај мали црни страни клуб.. дошло је време да Звезда и Делије крену у напад и револуцију врате Звезду где јој је место на врх домаћег спорта.. а наши непријатељи.. од разних савеза до светских масона, ватикана.. нека се пазе са киме су се закачили... и како ће им бити одузетио све што су нелегално опљачкали .. ЗВЕЗДА ШАМПИОН.

---непоштено су нам отети бодови у утакмици на бањици.. судије су опет у свим фазама подбацили - од пенала до продужења меча до фаулова..оштетиле наш највећи инајпопуларнији клуб Црвену звезду у мечу са малим сељачким полицјским клубом радом који је завршен без голова... наравно и други сумњиви фактори су утицали на резултат, међу којим полиција и њихово убиство недужног младића Ђ.Зарића због преласка кроз црвено светло. Сваки злочин полиције одражава се на целоукупно стање у колективној свести Србије јер тиме режим деминстрира своју окупациону моћ и
застрашује сав поштени звездашки народ..самим тим и играче време је за устанак против овог режима, смрт министру полиције АЦАБ.
Савез, гробље режим са тадићем морамо сви сменити, јер судијске крађе и остала намештања не само да су упропстили српски фудбал него нам отворено раде о глави мали пацови инсталирани са стране на позиције моћи.. морамо покварити планове злотворима!!! да нас не спутавају у својој природној доминацији... ми смо власт.. кад власт не поштује законе и поштење,и свим методама ударити по њима ... као пичке што јесу сви гробари из савеза нам раде иза леђа на отимању заслужених титула.. метак је решење... рекли би сад мудри, не треба се устручавати на најрадикалније методе борбе против оног ко је први кренуо у напад на нас...та одмазада је праведна, Ако неко заиста из режима, система ..неки масонски тајкун....свесно иде против Звезде.. треба да
брине за своје здравље...пази се опште побуне..а она ће настати само ако је истина у томе да неко намерно ради на спрчавању Звездине доминацијје у титулама.. било да је тај у сваезу или на челу полиције, државе.. он је ништа у поређену и са најмањим навијачем звезде.. а камоли милионском уједињеном аријом, који има право да истреби гамад... револуција мора кренути уколико се ти пакосни злобници не уклоне сами из савеза система... што пре... не могу нам ништа...ако се сви претвотримо у борбене одреде... Звезда је владала увек и владаће фудбалом и спортом.. а остали нека бирају или су са нама или им нема спаса.... сви у напад!

--- Сабор ФК ЦЗ се одржава 19.2 .. надамо се сви да ће после овог догађаја кренути још бржи успон ка врху нашег јединог најбољег омиљеног клуба Ц.Звезде.

---Црвена Звезда - борац .. 2-0 црвено бели шампион
и су после доминантне и супериорне фудбалске представе дошли до три бода и показали да су најбоља екипа у Србији..са најбројнијом армијом присталица који су дошли у броју од око 10000 за на овако малу утакмицу. за разлику од цроно белих у медијима лажно величаних који су опет наместили свој меч уз обилату судијску по оћ.. и за које нико нормалан не навија... ..Титула ће бити Звездина макар насилно укинули ту окупациону комуњарску багру из хумске.. који мртви ртс преноси по диктату као да је ово доба најгорег комунизма или мафије из 90их .. ти медији су нека крију истину и шире лажи али ће се кајати на крају свега!

Меч са офком завршен неправедним резултатом 2-2 упркос тоталнодоминантној игри.. све због једне од највећих судијских крађи и неправди у историји фудбала...

---Црвена звезда -напрдак 4- 0 . Победа Црвене Звезде после убедљиве и доминантне игре којом је црвено бели тим показао свој квалитет достојан лиге шампиона, а поготово да је најјача и најсупериорнија екипа у домаћем шампионату... уз фанатичну психоделичну атмосверу као данас на северу звездина машина може лако да одведе све љубитеље спорта до правог усхићења и клуб до титуле првака, на том путу треба згазити птаризана који намешта мечеве и даље плаћајући судије да им продужују утакмицу не више од 3 мин..а нама судије продужују и 6 мин. ... 1.Ц.Звезда

-- Одбојкаши Црвене взезде освојили су куп Србије, победивши у новом саду раднички са 3-2 у сетовима... пре тога у полуфиналу је декласиран и прегажен птаризан.....браво Звездо.. први трофеј у низу нашег СД који морају и други клубови освојити..обавезно у 2009


-*вест новинске агенције ЗЕД
(звездина емисиона доминација)--- п- Ц.Звезда. 1-1..Звезда је победила у овом дербију.. али ипак неправде и судијске крађе су то спречили... Туторић стрелац јединог чистог гола
док је њихов у 6 мин био из троструког чистог офсајда
смрт гробарско усташко шиптарској секти и мафији у савезу и држави, полицији, медијима која гура непоштено слабији глупљи тим... а на штету највеће и најбоље екипе Црвене звезде поноса града и Србије, од које имају доживотни и неизлечиви резултатски и ментални комплекс. Звезда је газила грбље 90 минута а медији покушавају да докажу непостојећи прелазак линије лопте..а о троструком офссајду не причају.
пс. Ово испод нисам ја... ја оснивам групу Анти-паки...
gal/2008-2009/135_derbi/_thb_11.jpggal/2008-2009/135_derbi/_thb_05.jpg

---Делије су посетили тренинг учетвртак и направили величанствну атмосверу и показали своју вредност и верност и љубав према клубу коју су пренели на играче... сабор Делија..---фудбалски сезона почиње Звездином победом у дербију, али медији су нашли сад да величају неки бедни спорт кошарку, то је постало толико одвратно дупеулизиштво новинара да би се скренула пажња а стварних проблема..... као последица су и паћенички глодарски пацови кренули да трипују да су нешто битно постигли...чак праве дочеке овој допингованој екипи..само да би прикрили истину о допингу ккп режим и полиција праве пројекат од њих да би заштитили позиције власти, управа и навијачи ккп пуше курац и лижу јаја тијанићу и тадићу да би им поклањали нелегалне бодове у склопу антисрпске масонске завере смањења срба и наших навијача у чијем планском склопу мисле да им дају да играју противправно у арени ... смрт члановима градске владе , микљи,... и пандурској пички дацићу и осталима на власти који су овим потезом изједначили себе са обичним навијачима паки клуба тако да би требали бити третирани као што Делије третирају стоку глодарску.. батинама..итд, Евентуални покушај глодара и њиховог тима да у дођу у арену и део НБГ блокова
који је познат да припада Делијама где владају Кењај И Хијене...мора бити третиран као напад на нас, исто као онај покушај њихових фудбалера да дођу на Сењак.. дакле свим средствима их напасти и онемогућити.. такође пожељно је убацити у дворану и гађањем бакљама изазвати прекид да би се ови заувек избацили из европе и нам вратили заслужено место тој Е.лиги... сви у напад... арена припада Звезди.
Ртс је
постао велико легло зла , њихов кошаркашки тренер који се одазива на име свиња живи поред ртс.. ту је и она статуа локомотива или ваљак шта ли већ...са угравираним натписом тог клуба тј мртвих комуниста из 40-их , то треба срушити демолирати....цео тај део таковске иза цркве СвМ. је тумор овог града.. тај ртс је опет као 90-их нашао да рекламира стоку на националној телевизији.... диктатура оних који подржавају мањине и педерске организације се јасно се одсликава и на спорт у овој земљи.... отпор и устанак свих здравих, српских и звездашких људи је обавезан.. говна се морају зауставити у европи...
Акција Елиминација....све најгоре желим ккп и његовим навијачима.. и позивам
остале да нешто учине у борби против паразитског клуба... не дозволити педерске демонстрације у црон-белом у сред београда.... треба угазити сваку сумњиву личност из финансијске и политичке сфере која мисли да им помаже, поломити руке играчима туђмановог клуба да не играју више, али сад окренимо се нашем фудбалу, доста са овим неспортом.. ја овде последњи пут пишем о овом спорту све док правда и ставри не дођу на своје место.. и све мисли од сад усмеравам ка фудбалу и звездиној доминацији у једином вредном спорту у којем треба уклонити пацове из савеза судије и јсд гамад... Држава неће смети да се замера и ту нама.. јер нисмо ми навијачи Звезде од јуче.. наше стрпљење се полако ближи крају а сви знају имена криваца.... ако њима помажу у кошарци .. фудбал мора бити наш ..дакле Црвена Звезда шампион.


---Црвена Звезда je најбољи наш српски кошаркашки тим , то се сад засигурно може трврдити и најјачи смо и најтрофејнији клуб и спортско друштво, заувек Звезда шампион. Овај кошаркашки куп нисмо освојили, али то не мења чињеницу да смо тим и навијачи највећи међу часним и поштенима, а непоштени лопови неће трајати још дуго. Допингована шиптарска гамад је наместила ово финале купа ...
понавњам још једном: док њима не смркне нама неће сванути... насиљем и нелегално су дошли до свог "спортског" статуса а можда имају и отворену подршку власти... зато кажем.. клин се клином избија! Али ипак кошарка је небитан мали спорт.. и да није фудбалске паузе не би ни писао о њему... то би требало и да схвате сви остали симпатизери Ц.Звезде.. и да не да величају тај спорт.. самим тим багру мафијашку на власти у савезу полицији итд која им намешта и храни вечно паћеничке комплексе ниже вредности муџахединске пакистанске стоке са тужне трибине који имају према недостижној величини Црвене Звезде, а и Србије од стране црногорске мафије уједињене са хрватском,албанском.. спонзорисани од јеврејске .. сорош и циа стране.
Још што се тиче куп утакмице
...мртви судија војиновић је било довољно је да се појави и да поремети баланс.. убити га као и цео савез. Дакле требали би да им одузмемо ово што мисле да су узели кад докажемо допинг, такође и да се избаце из свих такмичења због тога... уколико не буде тадић то ометао јер му треба приватни тим да има шта да гледа на Ртсу... популаришући стоку прави наивним овцама сав народ у земљи ...а успут истинске патриоте навијачи Звезде испаштају... јер му се то уклапа у систем напада, кажњавања Срба... Звезда=Србија=Бог .. зато ти антихристи на власти гурају већ 10 година тај издајнички тим птаријизан, свесно, знајући да КОсово је КОшарка.. зато док птари напредују у Кошарци и птари на КОсмету добијају све већу моћ... Све је то ритуално повезано. Проклет био свако ко се радује успесима и помаже ККптаризан тај ради против срца Србије. Нека се сад крезуба сељачка јужна стока тумбасових педераша "радује весело" у свом њиховом смраду свињског измета, али њих је већ историја осудила.. обављају своју улогу у једном много већем плану.. у чијем сценарију ће бити жртвовани ко последње крпе јер Звезда и Србија су зна се ..коначни победници. А ближи се дан у којем ће плакати кад их поново будемо силовали у једином правом дербију у нашем спорту фудбалу.

---ФК ЦЗВЕЗДА победила рудар са 1-0 у оријатељској утакмици завршном делу припрема у Црној гори.

--- ФК Ц.Звезда наставља са победама на припремама на Кипру.. савладани су пољски тим (име небитно) за 1:0 клео стрелац,.. Јагодина побеђена са 1:0 стрелац Клео такође, и Цзвезда - брно 2:1... Клео Милијаш стрелци.
Око клуба се опет се дешавају сумњиве ствари.. медији гробарско режимско полицијски.. покушавају да поремете атмосверу.. али безуспешно, слично сумњиви елементи у клубу доводе гомилу црнаца што је мање битно од провокативног доласка балијског играча којиме неко покушава да се поремети ред и мир и концетрацију на свети циљ титула.. али безуспешни су то напади Звезда ће да гази све до дупле круне . Ипак док није касно треба отерати овога. Очигледно у ово време онај ко има више изрода у клубу има неку помоћ са стране.. птаризани имају балије птаре црнце.. иако су глупи дебили неко им намешта мечеве.. ако овај остане код нас а не освојимо ту титулу првака управа мора да лети наглавачке из клуба. Зато титула или смрт.

-мутне се ствари
и намештаљке се дешавају у кошарци и медијима то ме натерало да напишем и у блогу неколико постова о спорту који бојкотујем.

--- У вестима студија Б јавили су да је избоден ножем 45 годишњи навијач Звезде који се враћао са својим сином са кошаркашке утакмице ЦЗ- пмаеса.
Тренутно је у болници и налази у критичном стању. Кривци су група искомплексираних 18 годишњака.. претпоставља се птаризановаца, који још нису ухваћени. Повод је био црвено бели шал који су носили....И то све данас на Светог Саву.

надам се да гробарски режим и медији неће заташкати овај случај кад је јасно да гробари настављају тамо где су турци и усташе започеле.. очигледно се одвијају синхронизовани напади на нас... па после нека и даље неки глуме развијену моралну свест... и нека их пусте да се шетају слободно нашим градом, док њихова полиција неправедно осуђује наше звездаше, а штити своје робокап убице и гробарске пацове. Увек поносно сад сви нека проносе Звездина обележија улицом уз такође и прибор за дератизацију града.. јер сезона лова на пацове почиње.--Најпре сад молимо се да овај човек преживи !

Данас се у медијима одједном догађај десио испред зграде где су живели звездаши, чак се алудира да отац није ни био на утакмици -
изврћу вест која је јуче на тв студију Б . Свесни смо да овом популаризацијом кк пакистана се ради на организованом покушају смањивања броја црвено-белих навијача у земљи, тако се задњих година рађају многи гробарски дефекти... .. генерације силоване као мала деца сада долазе до изражаја, док још није касно треба затрти семе свим старијим гробарима, та шиптарска гамад се коти све док су проклети т. и д. на власти и слободи.


--- победа кошаркаша у утакмици еврокупа са памесом је изостала.. поред сумњиве одлуке да се игра у црвеној комбинацији дресова и увођења пругастих у сред сезоне,
поред судијских неправди, многи тврде да је пешићево вођење утакмице разлог... није он крив колико јесте неки неиндификивани трећи фактор који му је наредио да мора да форсира балију кикнаовић који је при вођству од 16 разлике промашио три зицера... друго полувреме играчи су опет ушли без потребне жестине и енергије коју су потрошили у првом делу претераним темпом и паљевинским понашањем. Мада могли су тако и у другом делу..зашто нису... Наравно да је организовани усташко-гробарски напад утицао на ова два резултата. Али зато опет тврдим да док нашем непријатељу не смркне нама неће сванути.. зато опет позивам навијаче да се убаце на гробарску утакмицу и изазову инциденте којима ће се њихов клуб избацити из Евролиге на више година.. отворити нама нови пут и подстрек за такмичење и учешће у евро лиги где данас игра лоповски тим, Звезди је место ту, остала такмичења ја не признајем и бојкотујем. Нити признајем крађе наших титула.. наше време освете долази и време коначног суда кад ће окупациони пројекат стока шиптарска бити укинута...

Бојкот Делија се показао као оправдан...врх као да зна зна да неко изнутра намерава намерно саботира победоносни и трофејни пут Црвене Звезде сарађујући са јудео-масонском-ватиканско-усташко-гробарском завером уништавања Србије и ККЦЗ, који из неких окултних разлога блокирају учешће тима у евролиги више од 10 година. Једина замерка онда врху Делија је зашто не отерају управу.. зашто не врше јаче притиске.. зашто не нападају савезе полицију, пакистанце...време је проблем.. оно брзо промиче..а помака нема.


---26 јануара 2009 почела је кинеска нова година - година бика... што значи да је најзад завршена ова проклета година пацова у којој су пацовски из хумске имали помоћ сатане... кинески календар је иначе поред мајанског један од најпрецизнијих. Дакле срећна нам нова црвенобела година.. нека снага црвеног бика буде уз црвено-беле спортисте и навијаче.

--- ФК Ц.Звезда је почела припреме и ову 2009 годину са победом - убедљивом игром сваладавши кипарску екипу са 3:1 сјајним головима Милијаша, Клеа и Субашића.
Многи нови играчи су дошли у тим надамо се квалитени... црнци Абубакар, Паркер, Џеферсон... и домаћи Пејчиновић, Врањеш... повратници у клуб Гвозденовић, Тутурић
.

Nagrada za hvatanje odbegle svinje..
..

--- утакмица Цска москва - пакистан је намештена! Ж.Зечевић власник фирме Yugorosgaz је украјинско америчко јеврејски шпијун који је зарад интереса новог сатанског поретка, и јудео ватиканско муџахединског циљева уцењивао руску владу да пусте његов клуб да прође даље.
У медијима се појављују ових дана вести у вези грајања гаса и газпрома.. и наравно свима је прва асоцијација зечевић -гробарско говно.

Зека је
знамо сви и раније својим нерадом упропастио Српску економију а сад је довео српски народ да остане без грејања са штетним уговором који је направњен на штету Србије и зарад користи њега и његове мафије у јсд-п друштву и кошаркашком клубу... извршавајући слепо налоге страних тајних служби који желе уништење српског и руског народа у чему им помажу и домаћи медији којим режим мисли да популаризује гробарски смрдљиви кошаркашки клуб замазујући очи народа квази успехом туђмановог пројекта. Наша држава и сви прави срби у оквирима власти би требало да га ухапсе и укину му униште и расформирају клуб- јсд друштво педера а поготову кошаркашки клуб птаризан. Тако би држави још и уштедели и повратили изгубљени новац. И не би смела та одранођена мафија на власти да једе говна много више!

--- шиптарско-талибански кошаркашки клуб је кажњен..са свега 12500 евра , после свих нереда које стално изазивају, захваљујући антисрпском лобију у савезу,управи и режиму...али ..колико чујем из европске куће кошарке су поручили да после првог инциднта играју без навијача...
знамо шта нам је чинити...треба се потрудити да их
избаце... нереди! њима долази сигуран крај а наше време доминације -- више не би смели примати помоћ од одвратне државне олигархије или Бомбе на пионир.

--- Рукометни клуб Црвена Звезда је добио новог директора Предрага Перуничића.... Слава Перуну... сумњива ми је ова цела прича, лик је много мање боравио у Звезди него у паки клубу. Осећам да усташки кер пичкица Ивица Д. стоји иза свега овога, треба га одстранити са места министра полиције.. јер је ово Звездин век. Ови из режима као да управљају клубовима и одређују који ће дирктор или играч где ићи и ко шта освајати, исто ми се чини као да одабирају играче и руководства по принципу њихових имена а не квалитета, каква се чудна презимена појављују на разним местима.. у јфк птаријизан је тако доведен неки Вашљивац (онај град у Уса).. видим већ им служи за медијску прпаганду -лажи- а обичан је крш као и сви остали... а истина је само једна ЗВЕЗДА ЈЕ НАЈВЕЋА

---- ФК Црвена Звезда је почела припреме 8 Јан.
СРЕЋНО свима .. идемо до титуле.. Нови играчи су дошли.. гвоздени Гвозденовић, Врањеш, Пејчиновић...црнци.:) итд.. побеђујте или се пазите.

--- Црвена Звезда је
још једном у низу победила птаризан у рукометној првенственој утакмици. Ова вест би била исправна и овако гласила и у свим осталим медијама.. да се није десила велика судијска крађа у којој су рукометашима Звезде одузети заслужени бодови. Наравно главни кривац не само за ту судијску крађу него и за организовано финансијско уништавање РКЦЗ још од летњег прелазног рока до данас је говно звано И.Дачић - полицијски смрад који управња рукометним клубом пакистан и који је ту постављен од старне режима у склопу антисрпске завере да се финансијски и по сваку цену умањује моћ свих СДЦЗ клубовима.. а страни мали паћенички клуб гура ..Свему овоме доћи ће скоро крај.. овај полицијски клуб мора умрети , зар су се опет вратиле 90 е године..!?!?!?! и гробо-полицијска коалиција..А ову рукометну фарсу добро знају да ћемо им наплатити у долазећем фудбалском дербију!
Српски народ мора још једном устати и зауставити дачића и његову лилић палма мафију која заједно са зеко-ћурко мафијом намешта утакмице...И овај дивац који прети да ће заметинти усташу је иста багра... док гробарска гамад има битне функције у земљи сви нека знају да је Србија под окупацијом и није слободна и просперитетна земља.. Само Звездаши Србе Спасавају...зато браћо отарасимо се глодарских паразита из система, а најпре овог спс дебелог кловна.


---19 Децембар Св.Никола
Срећна слава свима нама... и Црвеној звезди уз сећање на Бари.. нека Бог чува Србе и црвено-бели деда мраз нека нам овим почетком зимског годишњег доба
донесе у новој години победе и нове титуле!
http://www.ocf.org/OrthodoxPage/icons/data/nikola.gif..
---ОК ЦЗ одиграла је данас још једну утакмицу у Лиги шампиона- у величанственој атмосфери дворане у шумицама, је ипак изостала победа против белгијанаца , разлоге неуспеха треба тражити у државно медијском криминалном клану који задњих година само помаже и велича свињски одвратни клуб ККп са њиховим пацовским напаљеним навијачима на трибинама дају им претеран простор и у дневнику2- јавни ртс педерски сервис срамно их приказује као слобин и јулов озлоглашени дневник из 90их, а режим их спонзорише у брукању Србије по евролиги, Звездину евролигашку у такмицу у одбојци је још и преносила пичка гробарска д.кораћ. Оружије у руке сви.. и на улице, демонстрације и заузимање тв станица - кад могу у једној демократској Грчкој ... зашто не би и овде народ због многих већих неправди изашао на улице и зауставио насиље однарођене власти, улетаео у тв студиа и прекидао преносе, зар да са нашим новцем форсирају на тв-у тај мали тим као антисрпски пројекат.. и свима нама већинским црвенобелим грађанима наносе непроцењиву штету.
Делије су паметно одустале од посета тим мањим небитним спортовима, јер нису хтели да буду смешне марионете у рукама медија као што су ови други полицо-режимо-дворано-навијачи, зато би Делијеи требало да прдводе уличну народну побуну, поново.-*вест новинске агенције ЗЕД
(звездина емисиона доминација)


---Невиђена судијска крађа на мечу Ц.Звезда - хајдук к. ово првенство је нерегуларно, треба поништити овај меч а кривце попут толета џомбе полиције режима стрељати. Чак 5 недосуђених пенала после игре са руком куљана... шта рећи после свега устанак револуција, срушимо ф. савез..и јна.... Победа или смрт!
Звезда шампион!

---јагодина - Црвена Звезда 1 - 4 .. убедљива победа после доминантне игре наше црвенобеле екипе која тек сад показује свој прави квалитет , тако се приближила првом месту јер је смрдљива птаризанка изгубила два бода од псоледњепласираног рада, што само говори о томе како тај слаби тим из хумске/турске дошао непоштено до места које једино припада Црвеној Звезди..која без сумње и по оценама свих стручњака има тим за титулу.. а и европу, наравно ову истину скривају многи новинари којима је битније да учествују у заверама против највећег стуба српства... док ти медији настваљају и даље да популаризују много мањи и смешнији спорт кошарку, и проверени шиптарско масонски пројекат кк птар са њиховим педерашима на трибинама..После краја јесењег дела ( који би могла а освоји и муљаторска војовдина после сумњивог меча са тимом смешног уличног трансвестита џомбине) треба се посветити нападима на пионир у циљу дератизације и дезинфенкције од глодрске гамади и елиминације стоке из цивилизоване европе која помаже својој албанској браћи да обара српске сајтове..доказ за то према овој вести они чак и честитају рођендан некоме, вероватно те бруке навијачког покрета иронично рођендан нашем неправедно осуђеном другу.
Дакле Звездa је на сигурном путу ка титули, наш црња Соме је сигурно бољи од оних...гробарских паразита дијареје и моронире.. а уз њега ми имамо играче суперквалитетне домаће производње попут Коромана, Милијаша, Субашића, Томовића, Нинкова, Нколића.. итд итд..а наши ривали кога они имају никог сем оног турчина кога су већ продали.. пролеће и титула су Звездини то је сигурно предсказано победом у Ја
сам године провео с тобом..теби дао све.. за тебе живео....... Уроше срећан ти рођендан!

---Црвена Звезда - чукарички 2:0 - рутинска победа Звезде головима Лазетића и Клеа.. уз одлично навијање са Севера. гробље изгубило од борца 1-0 и то голом у задњем минуту..:) стижемо их полако, титула је Звездина!---Црвена Звезда је одиграла нерешено 1-1 меч у Ивањици... Секулића члана наше и њихове управе треба изнабадати, угазити и отерати из клуба!... Судија нас оштетио више пута, а сељаци из јавора краду време и стартују преоштро.. ипак мора се рећи сумњиво неборбена игра и нашег тима... талибани покрали бодове офку уз судијску помоћ!

---Ц.Звезда 2-1 банат. Убедљива и доминантна игра Црвене звезде... слабије друго полувреме, одлична атмосфера и навијање на Северу обележена повратком неправедно притворених Делија, новом песмом , и
сјајним голом Томовића.А пакистан је наместио меч у крушецу - неко би их већ требао послати у затвор!

---Нови изабрани председник Ц.Звезде је Добривоје Танасијевић. Све што имам да кажем поводом тог избора за сад је
Ден Тана и Обама јебаћемо птаризана!---Ц.Звезда се пласирала у следећи круг купа Србије побдом у Челареву од 0:2

---Ц.Звезда 3-1 војовдина... победили смо осланинаре...головима Коромана, Тричиковског Милијаша.. гробљанска шиптарска гамад је наместила свој меч са нелегално враћеним банатом у лигу... толета у затвор одмах, ( ртс запалити јер их преносе опет)... Звезда шампион или ...

--C.Zvezda 2:0 rad
--pakistan igrao nereseno u kuli....
blizimo se tituli... samo napred Zvezdo...

negativno u ovom mecu je losa, bezvoljna igra celog tima.. kao da se neka grobarska zmija uvukla u upravu i naredjuje igracima da ne zele pobedu-gol.. druga apsurdno smesna stvar su organizovani grobarsko pacenicki komentari na u92 vestima i sos-u a verovatno i drugde...koje jedna ili dve iste osobe iz uprave penaltizana salju na sve strane pominjuci pomocne sudije... a glavnog koji se preziva karadzic i koji nije dosudio dva penala Zvezdi i dodelio opet gomilu zutih ne pominju ti seljacki misevi, iz straha i panike se sad javljaju posle gubitka bodova u kuli gde je sudija debelo ostetio hajduk... jer znaju da je Zvezda bolja i da cemo doci do titule a pogotovo kad nam igraci krenu da igraju fudbal -- i kad nam se vrate nepravedno zarobljeni navijaci na Sever.


---У чачку Звезда је неправедно опљачкана за победу јер је судија пропустио да свира 2 фаула и офсајд при том голу сељака из чачка... а други разлог
зашто нисмо победили јесу гробарски окупирани медији...

---Ц
.Звезда - Офк.Бгд- 5:1 .... убедљива Звездина победа.. демолиран је противник петардом у једној од најбољих игара. Моја магија је почела да даје резултате, ближимо се полако месту које нам припада... а то је 1 - прво , јер је тим који га незаслужено окупира тренутно изгубио меч на Бановом Брду.. можда је жућа (пас) допринео овој правди...јер је тај птаризански тим помоћу неправде односно намештања долазио до бодова.. а има крш екипу, и сви то виде и знају.
правда за Уроша
смрт полицији и корумпираном судству....


-
Напредак - Црвена Звезда - 1:2 ...победа Звезде
СМРТ СУДИЈАМА и толету и његовом нефудбалскоm савезу.. невероватно суђење данас - режимско полицијске багре.. после Гаја сад су нам необјашњњиво искључили два играча уз гомилу других тендециозно глупих одлука... неправда се проширила Србијом.. борба се наставља,
доминрали смо шампионски и са 9 играча, верујмо повратак у 91-у. и Звезда ће освојити титулу... сигурно, сад гробљу само силазни период предстоји... јер после ових крађа намештене сезоне и дербија и наставка судијског прогона велике су шансе да патизанима и дс-спс узурпаторима власти ... гром погоди и сруши авион док буду летели да примају петарде по европи... сви гробари и њихова управа плакаће тада јер умреће птаризан, нек знају добро небо је увек наше.. не заборавите то пацови примитивни земаљски... време наплате дуга се ближи.


-Necuvena, stvarno necuvena odluka glodarskog fudbalskog saveza da kazne Gaja sa 4 utakmice zabrane igranja... a moroniru samo 1
, ustaska grobarska crnacka govna=patizan-policija-u92-toletov savez.. bice spaljeni... zbog ovoga..
neka ocekuju i sanjaju sad kkk i zapaljene krstove ispred svojih zgrada... odgovorni su za porast rasizma u zemlji. Red Dez Klan vam objavljuje rat i poziva sve u zbor.
.

zar je posteno da mali prgavi pacov moronira dobije samo 1 mec, a najbolji defanzivni igrac na ovim prostorima... Gaja 4, nije,
ptarizan lize jaja ibrahima gaja! Taj zadnji neregularni derbi treba ponistiti zbog namestanja, ali doci ce skoro vreme nase odmazde.. a svi grobo-panduri koji sada seru po raznim komentarima...tj.jedan (nema njih vise) zaposleni grobarski placenik nestace sa lica zemlje. Smrt crnacko-rezimsko-policijiskom-projektu ptarizanima...mars iz Srbije.
vi ste vec izbaceni iz lige na osnovu nase tabele.

U prilog svemu ovome ide i ova vest
http://www.kurir-info.rs/clanak/politika/kurir-17-10-2008/politika-me-ne-interesuje
o mongrilskom majmunu koji je odgovran za rusenje tribine sa Delijama na kosrakaskom plej ofu pre nekoliko godina...i za namestanja kosarkaskih utakmica vec vise godina. Njegov mafijaski svinjski glodarski policijski smrad postavio га za pomocnika u vladi?!?!? glupostima nikad kraja.. Srbija dozivljava najteze trenutke u svojoj istoriji jos od turske okupacije! grobari jesu turci.
Treci Srpski USTANAK!
-I treca negativna vest iza koje stoji siptarsko grobarska policija narko mafija na celu sa dacicem i divcem i ostalim zivotinjama je i ovo neshvatljivo produzenje kazni navijacima Zvezde.. ihttp://www.blic.co.yu/hronika.php?id=61203 zbog slobode govora... evo ja ovde kazem smrt sudijama nepravde... djavolim podanici na vlasti smeta pravda i sloboda.. sile dobra se moraju ujediniti i srusiti gamad na vlasti.. a obicni policajci ili nek izvrse prevrat ili ce biti legitimna meta za napad.
Rezimski olos sve radi da skrene paznju sa namestanaj svog prdizanskog antisrpskog kluba.. i da spreci milionsku armiju Zvezdasa da se posveti sportu i fudbalu i navijanju i povratku Zvezde na 1 mesto koje sigurno zasluzuje, teraju nas u teroristicke politicke vode koje su oni sami vec dugo zaprljali. SMRT KORUMPIRANOM SUDSTVU i POLICIJI. I prokleta bila poklolenja svim izvrsiocima nepravdi Velimiru Lazovicu, Nadi Djordjevic, Mirijani Jakovljevic......
SLOBODA ZA DELIJE


TABELA JElen Prve Fudbalske LIge Srbije 2008/09:

1. Crvena zvezda 22 26 5 0 55
2. Vojvodina 22 9 12 6 32
3. Ofk Beograd 22 8 10 9 25
4. ......................................
12. Ptarizan 0 0 0 0 0 0

(ovom klubu su oduzeti bodovi i izbacen iz lige zbog namestanja)


У сусрет 134 дербију

133 57 42 34 205:161

#

Саопштење пред дерби ДЕЛИЈЕ СЕВЕРДелије, сада више него икад потребно је да будемо сложни и јединствени. Такође позивамо и полицију да својим претњама и застрашивањима не спречавају фер и спортско навијање на највећој српској фудбалској светковини. Потрудићемо се да се гости из ФИФЕ и УЕФЕ са пуно позитивних утисака врате кући.

Саопштење за јавност ДЕЛИЈА
pravdazaurosa.jpg image by DEZVEZ

=====================================================

Нова победа Црвене Звезде у Кули
Х(К) 1:2
Ц.Звезда
стрелци Милијаш, Гај


-Доминантном и супериорном игром црвено бели тим је понизио џомбину сељачку екипу хајдука... која је била плаћена од фк пеналтизана да покушава да повреди наше играче нерезонским стартовима... Док су полиција и режим наставили опет своју репресију над навијачима нашег клуба.

www.delije.net...


Комунизам се враћа на велика врата...

полиција је забранила уношење три заставе...

1. Ваљево - због лика Живојина Мишића
2. Петровград - због лика Краља Петра
3. Без страха - због слике Храма Светог Саве...

?!?!?!?!

-Патизани су наместили свој меч са војводином преко Толетове мађарске мафије и ћурковићеве ватиканске мафије. После куповине судија, непостојећег пенала и црвених картона у свом мечу у прошлом колу овај клуб наставља да нелегално краде намешта, а савез, зајдница, судови ћуте ... где је ту правда?!


=====================================================


-Победа Црвене Звезде у купу против Радничког
Р(Н) - Ц.З. - 0:3

-Пеналтизан наместио свој меч помоћу судија..

1. Звезда је са постигнута 3 гола у мрежи Нишлија лако савладала слабашног домаћина са доминантном и сигурном игром, али и отаљавањем посла у другом полувремену... трасирала свој пут ка дуплој круни.
Тричикосвки не треба да игра у првој постави у нападу дати шансу Сомеу или неком другом.

Судије (фудбалске?!) су нашле да се праве паметне око порука за правду против неправедно оптуженог Уроша од стране марионетске власти, судије, толе и остали из савеза нека пазе кога слушају ..правду или неправду.. јер ће исто тако њима народ судити.

2. Пеналтизану је у Апатину свиран непостојећи пенал код првог гола, и искључена два играча Младости, а све то под диктатуром даћића и толета крађића, да је правде фудбалски савез би морао да осуди и казни кривце, а држава да испита овај случај пенал. Мали усташки непопуларни клуб из хумске мисли да под заштитом режима и медија може да слободно намешта са судијама мечеве док злобна полиција управља судским органима и медијима који говоре о "неким мајицама".
Зато упозоравам савез и остале моћнике у случају било које непримерене казне Ц.Звезди имаће проблема са милионском Звездином армијом навијача... Ближи се толетов и ћурковићев меч са Темишварем... та утакмица неће проћи како треба, јер ће сваки навијач Звезде бити спреман да се убаци међу домаће навијаче и ширећи пароле правда за Уроша.. и бацајући бакље, сузавце у терен, ако се ми будемо кажњавали биће кажњена и режимска стока избацивањем из Европе.

ПРАВДА ЗА УРОША Србијо пробуди се!

ЗВЕЗДА ШАМПИОН!