Saturday, August 2, 2008

pakistanska gamad

Ovaj komentar pisacu latinicom, iz razloga da bi ga razumeli ustaski glodari koji ovo procitaju.

http://www.b92.net/sport/vas_komentar.php?nav_id=311199

Vest je o tome kako drzava pomaze sa 250 000 evra KKCZ i KKp...

Znaci, pored ocigledne aluzije da se daje novac danilovic - svinja vujosevic pakistanskoj mafiji - da bi opet kupovala sudije i namestala.... i pored neshvatljive odluke da drzava jednako tretira jednu srpsku instituciju kao sto je Crvena zvezda sa ovim antisrpskim ustasko mudzahedinskim projektom... najvise iritirajuce u ovoj vesti u92 su komentari maloumnih grobarcica.. ako neko poznaje tu gamad neka ih pobije odmah! Jer ne moram ja i necu da stalno citam njihove komplekse kojim samo sire zlo i mrznju po Srbiji.. Oni sami znaju dobro da su uvek bili i uvek ce biti drugi, manji klub u ovoj zemlji i nikad nece biti veliki kao mi, koliko god se trudili pisali, lagali i kupovali novinare, rezim i policiju da im ubacuju u glavu da su veliki klub... sami znaju da nisu, zato toliko i potenciraju njihovo cudjenje sto i Zvezda dobija novac-kompleksi, Isto praveci se da ne znaju da je Zvezda osnivac kosarke u ovoj zemlji.. tim sa malog kalemegdana gde je pocela da se igra kosarka ,zahvajujuci legendama Aleksandaru Gecu , Nebojši Popoviću, Aleksandru Nikoliću, da nije bilo nas ne bi ova okupaciona komunjarsko armijska narkomanska bagra postojala danas, od nas su uvek ucili i krali, a da je postojala evroliga u periodu od 1946 do 1955( kada smo osvojili neponovljivih 10 uzastopnih titula) osvojili bi sigurno tada i evrolige. Dakle policija, bia, stranke, judeo-vatikanski lobi neka i ne pomisljaju da im omogucuju da opet kradu nase titule, nego neka se pobrinu da ova medijska kuca koja sama kreira komentare na svoje vesti a ne pusta istinu da se cuje, se najpre ukine ili ce biti odgovorni za eventualno nasilje.
A Zvezda neka se sto pre upravno stabilizuje i dovede kvalitetna pojacanja.. blizi se nastavak sezone....u kojoj moramo osvojiti titulu... A da bi Zvezda igrala u Evroligi..... moraju se preduzeti sva dozvojena i nedozvoljena sredstva, ukljucujuci i postavljanje bombi i ubijanje parazitskog kluba njihove uprave i igraca, ali ipak bi bilo bolje da se nekako rasformira taj siptarski klub ili da se nadje neko resenje da Zvezda igra tamo gde joj po znacaju za srpski i svetski sport i pripada mesto.
O kosarci sam dosta pisao ovde da se ne ponavljam vise....
http://www.bezmotike.com/topklik/viewtopic.php?t=897

ZVEZDA je najbolji najtrofejniji najuspesniji SRPSKI klub i institucija... u kosarci, a u fudbalu je smesno pricati.... u vaterpolu neka jedu govna za sad jer i tu cemo ih rasformirati i oduzeti im sve nelegalno steceno pljackom drzavnog novca i bazena koji je ovaj ptaro-usraski klub finansiran. U ostalim sportovima Zvezda je mnogo bolja i trofejnija.... i samim tim SD CZ je definitivno najbolje sportsko drustvo, a ako i nije najtrofejnije za sad,bice, jer u Srbiji mogu da postoje samo srpska drustva, a ne jugoslovenska, zato svi od sad treba da navijaju i pomazu Zvezdu i ostave ovu gamad... ipak trenutno je takvo stanje da mi moramo da se potrudimo da prvo njima smrkne da bi nama svanulo!!!