Sunday, September 14, 2008

Zavera i Mediji

Primecujem opet se povecao broj ulazaka sa grobarskih sajtova.. sad su dosli i oni koji su navodno osnovani 70-e ... spori ste vi misevi, tuznjaci su izgleda bili brzi, haha. Ja i dalje ne klikcem i ne citam njihove sajtove... tako da sta god da pisu zabole me...q. a oni mogu ovde i da nauce nesto, neka citaju mozda se i izlece....
A da, razocaran sam jer nisam primetio u vestima da je neko pricao o rusenju jna i lincovanju toleta, mozda su previse minorni i neznacajni da bi se u vestima pricalo o njihovom klubu, a stadioncic im je vec srusen kao kula od peska.
Mada ipak vece sanse su da su mi postvljene klopke i naprave zardjale zbog kise koja je padala ovih dana, pa zato nije bilo krvi... Ali neka neka... Igre su tek pocele...

А do nove 'igre", BACAM KLETVU NA jsd ptarizan !

Njima mora da smrkne, da bi nama zvezdasima svanulo...

Mi svi zivimo u drzavi u kojoj politicari i prodani rezim od pocetka stavljaju do znanja ko treba da pokrade ovo prvenstvo, jasno je da su stvorili takav sistem gde se npr. u subotu na stadionu jna dozvoljava pred ocima cele javnosti da se namesta utakmica sa borcem, kome su ovi ustupili teren za mec protiv ajaksa, isto drzavni organi cute i ne hapse curkovica i ostalu gamad,dok sa druge strane opet cute dok mafija sprecava dotok novca i sponzora i dovodjenje kvalitetnijih igraca u najveci srpski klub. Da li mi navijaci Zvezde treba da jos cekamo ili da konacno uradimo nesto povodom tog pitanja, i ujedinjeni krenemo napred.

Svi navijaci Zvezde treba prvo da shvate da groblju mora da smrkne da bi nama svanulo.... moramo njih napasti jer su krivi i oni za ovaj los start sezone ,a ne samo da se napadaju nasi igraci, auta, uprave i treneri, miskovici... jer nema u Beogradu mesta za dva jednaka kluba, neko njih zeli nasilno da izjednaci sa nama, pa rade na nasoj satanizaciji, vec duze vreme, sponzori, novac oticu stalno preko preko curkovica i tadica, djilasa u ovaj mali klub..pa preko granice zemlje, cela drzava ispasta, mrtvi marijanovicev duh ih je zaposeo ocigledno. Ubacili su i njihovog agenta Radivojevica golmana u nase redove, njega treba proterati iz kluba!

Ako mi smisljeno propadamo sad, treba i njih da povucemo sa sobom, oni moraju da dozive pad i da gube utakmice, sto ce se verujem i desiti, ipak treba posetiti trening u njihovom marijanelu... i ne auta, nego im igrace polupati, da igraju posle sa omladinskim timom ostatak sezone, jer samo Zvezda zasluzuje titulu sampiona.
Medijskom satanizacijom i neprekidnim isticanjem tabele jos od prvog kola izazvali su negativni splet dogadjaja, a svi se dobro secamo da se te tabele u medijima nikad nisu pojavljivale bar do 5 kola kad imaju neki smisao.. naravno to je bilo u vreme slobinog i mirkovog rezima kada su stitili svoj projekat jsdfk groblje, od negativnih misli prosecnog gledaoca ili citaoca.

Kao ocigledan primer kontrole svesti putem medija je i ovaj izvestaj u drugom dnevniku tijanicevog RTSa



Ovom zvonku mihajlovskom treba silovati cerku!!!
kako moze samo da kaze da je pravda zadovoljena... a cukaricki nije izlazio iz svog kaznenog prostora ceo mec, a i sudija je bio protiv nas veci deo meca. Koromana je jasno udario igrac po nozi sa ledja, a zvonko pospani kaze prestrogo, nije ti ovo bre hokej majmune grobarski pa da se saplitanja tolerisu!
Sve u svemu ceo sport i fudbal nam propada u ovoj zemlji pod okriljem T.Kradjiceve i zekine mafije i njihove medijske kontrole, ovo prvenstvo je vec odavno neregularno posebno posle jucerasnje namestene utakmice na Jna! a dacic i tadic misle jos da sede mirno u svojim foteljama.

RTS treba zapaliti kao 5 okt, jer pored cinjenice da nisu prenosii ni jedan prvenstveni Zvezdin mec cak i onaj u Apoelu su ukljucili tek posle prekida teniskog meca zbog kise, a revans samo da bi smanjili posetu na Marakani, i tijanic je danas nasao da prenosi i neku bezveznu prijateljsku pakistansku kosarku?!?! koga mi to finansiramo.. bojkot pretplate!!!

U Sos kanal treba uleteti i demolirati im svu emisionu opremu, zbog krajnje sumnjivih tendecioznih sms poruka kojim se manipulise svescu gledalaca i izaziva nasilno ponasanje. i to sa naseg stadiona se pusta glodarska propaganda, i ranije sam trazio smrt sos kanala... ali sad ih opominjem mnogo ozbiljnije da ukinu te smesne decije poruke, a nasa uprava ako procita ovo neka reaguje... te poruke nisu postojale kada smo mi bili sampioni.. da li je Zeka i dalje vlasnik te firme, nisam siguran ali ukinuti ih pod hitno, pjacka naroda. I kablovske mreze bi trebalo da ukinu tu televiziju sa svog programa i Delije bi mogle i tu da zavedu neki red, a nova CZTV bi morala uskoro da se pojavi bez obzira na odlazak uprave jer mediji u danasnjem hipnotisanom drustvu odnekud imaju veliki znacaj.


Jos jednom da nampomenem da procitani pozivi na nasilje nisu moja odgovornost, ovim reflektujem nazad silu i nasilje sistema, rezima i njihovih poteza koji udaraju na zdrav razum postenih gradjana, stiteci crveno-beli poredak na zemlji.
Ova 2008 godina je simbol dna ljudskog drustva i okupacije zdravog uma, vodi se borba protiv volje vecinskog stanovnistva Srbije zvezdasa, i uzurpirana je moc od strane malobrojnog okupatora.... vidimo i ovaj primer gde reptilka Hilari Klinton trazi zajedno sa Kondomlizom izrucenje MK-a i zabranjuje sponzoru CZvezde AND1 dalju saradnju, a svi znaju da je MK ponikao u pakistanskom kosarkaskom klubu, ne razumem zasto i grobarima sad ne zabrane ucesce u Evroligi... kad bi to bio logicniji potez odmazde, kao da je Jsd p njihov antisrpski projekat,jer su im potrebni talibani, muslimani da bi se oni bogatili u trgovini oruzjem.