Monday, March 30, 2009

Звездино Злато - Блог о Благу

Многи догађаји су се десили за ово време мој паузе у блоговању , а тај период између два блога сигурно нисам провео дувајући траву или шта ја знам.. па да заборавим на наш највећи и најпопуларнији београдски клуб.. већ сам провео радећи на плану опоравка Звезде из финансијски исконструисне кризе, која у ствари не постоји. О каквом плану помоћи Звезди да се стабилизује се заправо ради.. о врло једноставној идеји.. поклонићу Звезди товаре злата... Дакле бавио сам се благовањем. У ствари то злато можемо сви ми да уложимо у клуб... али за то је потребна само једна ситница... истраживајући гласине које постоје о закопаном благу у Београду дошао сам до податка да је испод музеја 25. Мај (куће цвећа) закопана огромно богатсво, и даљим истраживањем историјских података и мапа нашао сам да једини начин да би се дошло до тунела који води ка простору испод брозових вила и музеја 25. Мај... је да се дигне у ваздух једна мала небитна грађевина звана стадион Јна! Зашто.. јер се тамо налази једини улаз и могући пут у тунел који води у просторе дубоких подземних пећина , које се иначе налазе испод целог топчидера... а тај тунел је блокиран давно изградњом тог птаризанског објекта. До подземне пећине са благом је немогуће доћи другим путем, сама пећина је састављена од врло чврстог материјала и веома је дубоко испод земље где се налазе те наслаге и залихе злата које је овај масонски јеврејски ватикански слуга закопао за себе и своје рептиле заједно са златницима опљачканим од српског народа...и сахрањен ту као фараон чекајући да устане. Челници тог јсд стадиона и друштва заједно са политичарима по задатку из ватиканско масонских центара моћи чувају улазе у те магазе са златом... док српски народ пропада и сиромаши се не знајући да лежи на богатсву у сопственој земљи.
Ако је већинском Звездашком становништву стало до материјалне помоћи Звезди... злато је решење... У ово доба намерно изазване светске финансијске кризе која је увод у једну светску валуту, једног светског поретка, злато је једина вредност које траје... морамо се бавити трговином златом... Град Београд и држава Србија морају да послушају вољу већинског дела народа и да уклоне фк паразит који ионако само исисава српски новац из буџета, а нико га не воли, и да се помогне нашем највећем благу омиљеној нам ФК Ц.Звезди да дође до финансијске стабилности. А пут до закопаног блага води преко тудјмановог пашњака до дубоке подземне пећине испод комплекса музеја Куће цвећа и Виле Мир у Ужичкој 11... ту је и вила у Ужичкој 15 испод које је скривен и новац који је претворен у златне полуге опљачкан од Звезде и продаје њених играча из 91-е - зато вратимо наш новац!
Кренимо сад у акцију, требамо у ту мисију понети и колац у случају да се вампир пробуди.. и пазити се замки и духова костура, мртвих црних гусара, глодара, гробара који раде за усташу тита чувајући подземне пролазе... које су глупаци закопали, сами су себи јаму копали али ће у њу упасти. Делије су изабрани спасиоци не само Звезде него и Србије и целог света... повратком скривеног злата позлатићемо српски народ и вратити златно доба на читавој планети...
Зато народе пронађимо закопано благо за спас Звезде и Србије... кад Звезда сија тада сија небеска Cрбија, нећемо да допустимо да опстане тај страни масонско ватикански пројктовани систем и у политици, градској влади, јсд паки друштву, који тамо вероватно гомила залихе опљачканог народног новца и даје га страном окупатору. Да је цео Топчидер пун злата и закопаног блага показује и податак да се тамо налази државна ковница новца - завод за израду новчаница...
Тајкунска мишковићева мафија је због лажних дојава да је испод наше Маракане закопано злато вршила ту окопавања прошлог лета ... јер нису сви они багери, булдожери на терену били ту само због реконструкције траве... а целу уневерзијаду нам је наметнула ћуркавићева усташка мафија само због тога а кад нису ништа нашли престали су са реконструкцијом стадиона... Јесте да вероватно и у околини Звездиног стадиона има закопаног блага осталог из доба хајдучије, а и на самом хумском гробљу слично где је ипак мања количина закопана са сахрањеним лешевима... али овде се ипак говори о Ј.Брозовом масонском благу које је сахрањено са њим испод земље у подземној пирамиди.
Улаз у подземни пролаз је испод јна , месту где је ћопави одржавао своје ритуалне слетове, не зна се тачно где је најбоље почети са рушењем али постоји једна нејасна мапа које показују да је сам улаз блокиран у темељу једним од стубова овог малог стадиона... тако да је једини начин да се пронађе рупа да се сруши цело то ругло црвено-белог града и очисти крш и онда у темељима рушевине крене са окопавањем ради наласка тог врло уског тунела. Видимо на мапама града да су раније неки трагачи за златом наводно правећи железничке подземне пролазе кроз станицу прокоп и метро.. имали у плану пробој до простора куће цвећа виле мир али су пруге ипак неприродно заобишле тај стадиончић по нечијем диктату са врха власти.
Дакле сви на Дедиње.. понесимо оружје, експлозиве, .. виле и мотике.. Делије своје мачеве и остала средства... остали народ булдожере...тенкове.. тако да од тениских терена птаризана све до ужичке улице треба сравнити све са земљом, да се сруши то вештачко брдо и поломи све на путу да би нашли ту капију и пролаз у подземни свет и пут до богатства.... .
.....срушен и спаљен до темеља.........

новински чланци о титовом богатсву који потврђују моју теорију..

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=10&status=jedna&vest=132916
http://www.javno.com/hr-svijet/u-titovom-trezoru-stit-s-dijamantima-zlato_208762


моја верзија -Burning Bridges:
Маракана дал' је пуна ил' смо само ми, наша ће те песма Звездо увек носити,
у правцу златног доба и блага товара спалићемо и јна пун гробара...