Saturday, October 11, 2008

Fuck The System

Ovaj sistem takmicenja po kome se igraju utakmice prve lige je los, taj sistem su nam neprijatelji Zvezde nametnuli i mora se unistiti... tzv trostruki krug sistem sa tri derbija godisnje..je tendeciozno ubacen, vidimo i lose rezultate u derbijima.. jer je isti sistem bio i u periodima 96 do 99 kada okupirani grobarski rezim nije dao da osvajamo titule i namestao derbije... posle 2000 smo se uzdigli i vratili i svoj sistem i pobede na svoje mesto, ali pacovi i mafija sa jna je nastavila da se povezuje sa antisrpskom mafijom i namestajuci otima bodove. Ja sam ukazivao na ovaj problem ranije na nekom od foruma.. da je Piksi imao neku svoju informativnu sluzbu saznao bi za to ili bi bar.. svatili bi znacaj moje poruke... ali iako je ona dosla do njih oni su se oglusili o nju... Mozda piksi nije kriv... bio je ucenjen i napadan od mafije.. a toletova mafija je uvela taj sistem... zato je potreban neko kome ce Zvezdin interes biti preci i kroz savez i drzavu odrediti dugorocan planski sistem takmicenja koji odgovara nama.

Prvlaci se neka prica o enormnom finansijskom dugu kluba kroz medije .. sve je to izmisljeno.. pogledajte broj oji su stavili ..grobarske picke pokusavaju da prizovu taj broj posle 20, ako je nama takav dug njima je 26 miliona. Ovaj kriminalni rezim i njihovi mediji samo traze neki izgovor da bi nam otimali titule...novac ne dugujemo mi nego njihov sistem. Titule i pehari su sveti gralovi.tj u najvaznijim evropskim peharima prvaka uklesane su vrlo sitni delovi orignalnog grala. Za taj pehar danasnji Zvezdini fudbaleri treba i da se bore besplatno. Oni moraju biti u nasem posedu, a ne u neprijateljskom. Ova izmisljeni nepostojeci dug ne sme da utice ni na koga u klubu... za pehar se moramo boriti uvek makar svi, makar na stadion dolazili i radili za dz. Ipak onda se postavlja pitanje kako duze opstati u ovom svetu zavisnom od papirne novcanice, odgovor unistiti ceo svetski i domaci finansijski sistem i njegove bankarske nosioce, novac je nas neprijatelj.


I da se osvrnem na pocetak kosarkaske sezone.. napred Zvezdo, samo gazi..
a za rukomet ovaj Butulija mi ne uliva neko poverenje..
.

Inace nemam mnogo vremena da sebavim obicnim sportskim temama sto bi i trebalo biti osnovna namena ovog bloga da je sve dobro i normalno, ali nije .. zzato sad citajte ovu temu ispod.... kojoj vise prilici ovaj naslov Fuck the System
http://dezvez.blogspot.com/2008/10/dez-stavovi.html