Thursday, August 7, 2008

у НОВЕ ПОБЕДЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

ФК Ц.Звезда може увек да побеђује и са најлошијим тимом и неуиграним саставом са 10 играча јер Звезда је Звeзда....управа јесте крива за ове лоше игре и резултате и припреме..и довођење играча.. али на основу саме чињенице да је Звезда Звезда.. победе би саме долазиле... стога медијска пропаганда и сатанизација против нас која руковођена из паразитске комплексашке птаризанске кухиње умањује нашу моћ, срећу, таличност, у том смислу видимо наслове и оркестрирне коментре сос канала у92 и осталих робовласничких медија, јасно је да они негативно утичу на све, а још су пуни неистина око ове припремне утакмице са сремом, медији гурају у други план чињенице да је ову утакмицу играо резервни тим тј. испробавани су нови играчи, а срем је био у најјачем саставу, такође невероватне врућине, ветар и умор после напорних припрема су утицали на залагање.. зато се сада поставља разумно питање Кад ће да се угасе те медијске куће које следе нечије науме да нам угрозе и ову целу сезону.... одговорност државе је јасна, као и ивице пичкице који се мора сменити ускоро.

смрт сос каналу .. смрт у92..!


ћурковићеви каппа дресови су криви за слабу игру и нерешен резултат олимпијске фудбалске репрезентације чпротив Аустралије.. шта ће тек са њима да буде у осталим спортовима.. срамота.. у затвор са њим !
а овај тоишћ з. невиђени дебил... за кога игра тај уопште..... ах да... чујем сад да га гробље враћа да би се спасило од бруке примања 8 комада, и видим да је онај наводно повређени пакистанац играо јуче за свој тим уместо за репрезентацију,
а т. крађић путује у кину заједно с још једним т-ом . Крађића треба изнабадати од батина издајник Србије и видети са уефом да се казни пакистан за непоштовање ОИ... иначе ако су они вратили ову двојицу ми треба да вратимо Томовића који је данас био једина светла тачка у екипи поред Рајковића.
Све у свему општи национални интерес је да се елиминише гробарска шиптарска гамад са најмање 8 комада у мрежи... брука су Србије и заслужена казна их треба стићи... због које се неће опоравити до краја првенства... међусобни сукоби у клубу ће настајати а турски ракари тераће љајића из управе!
Дакле фенербахче ће згазити гробље, а камоли ићи даље..... само да се не умешају неки сумњиви фактори... јер могу неки опет да почну са пропагандом да су они национални интерес.. а истина је да су турски пројекат... Звездини навијачи не треба да имају дилему за кога да навијају као прво ми не навијамо ми елиминишемо гамад... а као друго оба клуба су муслимански тј. турски.. а овај одавде нам је украо непоштено првенство и право да ми играмо у тим квалификацијама за лш.. тако да је сасвим јасно да навијачи Звезде не само да треба да навијају против већег зла- талибана већ да активно урадимо нешто у правцу наношења што већег бола том клубу и његовим навијачима.. који су сетимо се учествовали у крађи нашег првенства, а исто тако разним манипулацијама изазвали наш не улазак у лш свих ових година, дакле пошто је већ извесно да Фенер иде даље јер су тродупло квалитетнији тим.. наша мисија сад постаје да гробље прими најмање 8 голова по мечу.